Teises poolfinaalis 65 punktiga 15. koha pälvinud Julia Samoilova tunnistas kohalikule jutusaatele The Ludi, et tema etteaste ebaõnnestus. “Arvan, et selline koht on õiglane. Oleksin ma laulnud paremini, oleksin ma laulnud hästi, jõudnuks ma ka finaali, kuid ma poleks ka seal kõrgele kohale jõudnud, sest lisaks lauluoskusele on ka teisi faktoreid,” ütles Samoilova. “Tahaksin kõigi ees vabandust paluda. Vabandan, et ei suutnud inimeste ootustele vastata. Uskuge mind, ma ei teinud seda tahtlikult. Minu unistus on nüüd rikutud. Ma ei taha kedagi süüdistada, kuid tegemist pole vaid minu töö tulemusega. On asju, mis ei sõltunud minust.”

Julia ütleb, et ei andnud endast parimat, kuid samas ei vastanud ka etteaste ettevalmistused tema ootustele: “Kõike tehti poole võhmaga. Pidin paljusid probleeme ise lahendama, kuid ei saanud enamikke neist muuta. Näiteks loo muusikavideo ja loo masterdamine. Korralikud proovid algasid ka kaks nädalat enne Eurovisioni ja meil oli Venemaal neid vaid kaks. Kuulsin oma tiimilt tihti, et “me ei võida Eurovisioni”. Seda oli kurb kuulata, sest sain aru, et me osaleme vaid pelgalt osalemise pärast.

“Ma kõlan nagu purjus naisterahvas,” kommenteerib ta tagantjärele oma esitust. “Probleem oli selles, et ma ei kuulnud laval ennast üldse — instrumentaalne osa oli väga kõva, aga mitte minu hääl. Ma ei kuulnud, et ma laulsin madalalt ja lihtsalt kohutavalt. Olin pärast oma etteastet vaadates šokeeritud. Mu ema helistas mulle ja ütles, et ma ei peaks enam kunagi laulma.”