Normet tõdeb, et eks režii töötas ka veidi kriisiolukorras kaameraviperuste tõttu, mis muud täiuslikkusele keskendumist ehk veidi varjutas, ent on ka teisi asju, mida veel parandada saab.

"Arvan, et väga pikk siiski muudatuste nimekiri ei tule, 5 punkti panen ehk kirja, mida saaks ja peaks veel parandama, et endal oleks tunne, et oleme andnud maksimumi," sõnas ta, et nii režii kui valguse osas on veel võimalik ettaste paremaks saada.

Pärast eilset etteastet ei ole Normet "La Forza" numbrit üle vaadanud veel ja julges avaldada arvamust, et seda pole teinud ka Elina ega teised tiimiliikmed, kelle eesmärk pärast võidukat poolfinaali puhkama minna oli.

Miks ei näinud me aga Mart Normetit Green Roomis koos delegatsiooniga agaralt lippe lehvitamas, nagu juba heaks tavaks saanud? "Olin saalis ja lava taga ning tegin ERRile live-ülekandeid, ent finaalis olen green roomis olemas," selgitas ta, et lihtsalt tööülesanded hoidsid teda valgel diivanil puhkamisest eemal.

Täna ootab Eesti eurotiimi ees vastuvõtt saatkonnas ning sel ajal kui tehniline meeskond tegeleb 2. poolfinaaliga, mis toimub homme, jõuab Eesti delegatsioon kindlasti ka eilse korduvalt üle vaadata ning oma muudatusepanekud teele panna, et reedestes proovides oleks kõik juba veel parem ja võimsam kui eile.