"Punasel ja punasel on suur vahe. Otsest seadust ei ole, et punasega punasele vaibale ei astuta, kuid selleks, et punasega mitte ühte sulada, võiks punast ehk vältida," räägib Pohjanheimo.

"Kui Eurovisionil laulu esitusele mõelda, kus lava on kuulu järgi must-valge ning Koit ja Laura samuti must-valges, siis oleks Laura võinud laval hoopis punase kleidiga olla ja punasel vaibal valges tualetis," pakub Pohjanheimo. "Eks seepärast võetakse tagavaraks ka kleite kaasa, et kohapeal lõplik otsus teha. Kui ma mõtlen Kristiina Viirpalu loomingule, siis oleksin seda valget kleiti näinud värvilise tikandiga, mis eristuks taustast ja laval välja paistnud," nendib Pohjaheimo.

Koit Toome ülikond võiks aga laval olla hoopis tumesinine: "Must taust ja tumesinine töötavad ideaalselt, samal ajal, kui must ülikond on alati veidi keeruline."

Moelooja mainib, et Laura on oma eriliste kleitidega õiges kohas ning pika ja sihvaka naise seljas mõjuvad riided efektselt. "Eurovisionil on kostüümidraama igapäevaselt väga oluline. Sa pead meelde jääma ja visuaalne pool on eriti hästi. Ta kannab kõik kleidid ideaalselt välja."

Hea lugeja! Kumb kleit sobiks sinu meelest Laurale lavale paremini?