Laura kandis Eesti suursaatkonnas sügava dekoltee ja veelgi sügavama lõhikuga kleiti, mis sobiks pigem punasele vaibale kui päevasele saatkonna vastuvõtule. Piltidelt on ka märgata, et Laura on üritusel oma sügava dekoltee pikkade juustega kergelt kinni katnud. Publik uuris, mida arvab Laura kleidist etiketikoolitaja Inge Ojakäär.

"Päevaste vastvõttude reegel on päevane kleit või kostüüm. Pidulikkuse aste sünnib sündmusest ja kellaajast. Näiteks alates kella seitsmest on maani kleit lubatud, kui üritus toimub päevasel ajal, siis selles kontekstis ei kõla Laura riietus vastuvõtuga kokku," nendib Ojakäär.

"Iseküsimus on see, kas Laura otsustas saatkonna vastuvõtule minna n-ö artistina. Alati võib mõelda, et kui mind on kutsutud eurolauljana, siis ma lähen oma rollis, mitte ei lähtu hea tava järgi olukorrast ega situatsioonist. Sellegipoolest tuleb mängu etikett. Plusspunkte oleks pigem andnud lihtne kleit, seda enam, et Laura kannab tõesti kõik riided hästi välja."

Inge Ojakäär lisab, et Laura puhul pole tegemist pahatahtliku näpuga näitamisega. "Laura on eeskujuks väga paljudele ja ta peab arvestama, et tema järgi riietuvad ka noored fännid. Artistile tuleb alati kasuks, kui ta tunneb etiketti, sest see annab mängumaaks paremaid võimalusi."

VAATA FOTOSID: