Algeline räpiversioon

Keegi hea inimene mõtles, et miks mitte valmistada "La Forzast" hoopis räpiversioon. Mõeldud ja tehtud! Tugeva Eesti aktsendiga meeshääl räpib üsna fantaasiavaeselt "La Forza" lüürikat. Autor tõdeb video juures, et tahtis osaleda väljakutses, aga laulda ta ei oska. Julge pealehakkamine on samas pool võitu.

Kiisutöötlus

Kellele ei meeldiks kassid? Selle mõtte peale tuli kasutaja Kuzya Eurofan ja asendas Elina vokaali hoopis nurrumootori häälitsustega, omapärane lähenemine garanteerib kuulajale mitu naerupahvakat.

Üksi-kodus-mööda-laulmise versioon

Alguses pole nagu väga vigagi, Aliexpressist tuhkatriinukleidi ostnud raamatupidaja laulab malbelt eurohitti. Aga oodake ära refrään, siis lähevad asjalood õige kohutavaks. Selle naise naabrid on kindlasti segaduses, kuna selline kriiskamine meenutab pigem emotsionaalses kriisis suitsuandurit kui kaunist lauluhäält. Viimane noot (mida muusikaloomes üldiselt ei kasutata) on muuseas võimeline peletama kiskjaid kümne ruutkilomeetri suuruselt alalt.

Ropp töötlus

Keegi on pidanud vajalikuks miksida "La Forza" kokku skandaalse USA räpitädi Cupcakke palaga "Vagina". Tulemuseks on üsna kohutav kompott, mis ei sobi kuidagi vaatamiseks alaealistele.

Telekamängu töötlus

Miks mitte teha terve laul ümber, et see kõlaks nagu telekamängus. Allpool saate just sellist šedöövrit nautida.