Neljapäeval Lissabonis toimunud teises poolfinaalis astus kuuendana lavale Venemaa esindaja Julia Samoilova. Vaatamata korralikule ettevalmistusele ei suutnud lauljanna närve maha rahustada ja suurest närvist ununesid nii mitmedki laulusõnad, vahendab DNI.

Kuigi taustalauljad üritasid päästa kõik, mis päästa annab, nägid asjalikumad televaatajad apsaka siiski läbi, kuna sõnad ununesid Julia suure plaani ajal.

Pärast esitust ei suutnud lauljanna enam emotsioone tagasi hoida, ning pisarad pääsesid valla. Sellele vaatamata leidis Julia endas jõu ajakirjandusega vestlemiseks ja fännidega suhtlemiseks. "Ma tahaksin tänada kõiki, kes mind toetasid ja mulle kaasa elasid. See on üks väga lahe kogemus minu jaoks ja ma hoian seda kaua enda südames," sõnas Samoilova pressile.

Sotsiaalmeedias on inimesed aga marus, kuna esimest korda Eurovisioni ajaloos ei pääsenud Venemaa esindaja finaali. "Venemaal on nii palju andekaid lauljaid, miks kurat saadeti Julia Samoilova? Kahju on tüdrukust muidugi, aga vaatame tõele ometi näkku," põrutab üks.

"Kõik kiidavad taevani... Kui laulda ei oska, siis pole mõtet ju teda hilpude ja grimmiga ehtida - kasu sellest pole. Tahtsid haletsusele rõhuda, kuid see ei lähe läbi. Las laulab kodus köögis ja lahutab oma mehe meelt," ei jäänud ka teisel vürtsikaid sõnu vajaka.

Anna teada, kuidas meeldis Julia Samoilova esitus sinule?