Palju õnne! 

Jürgen Rooste (36) 31. juuli 1979 luuletaja

Vaiko Eplik (34) 1. august 1981 muusik

Tõnu Mikiver (72) 2. august 1943 näitleja

Triinu Meriste (43) 3. august 1972 näitleja

Kaspar Kokk (33) 3. august 1982 suusataja

Elina Partõka (32) 2. august 1983 ujuja

Ülle Lichtfeldt (45) 4. august 1970 näitleja

Romi Erlach (38) 5. august 1977 ajakirjanik

Thea Paluoja (53) 5. august 1962 laulja 

Jäär 21. märts – 20. aprill 

Miks me vajame oma ellu teisi inimesi? Millega nad meie elu rikastavad? Kõik su probleemid on praegu seotud teiste inimestega. Kui neid ei oleks, poleks sul põhjust muretseda. Jah, see on tõsi, inimesed on tõesti osa sinu probleemist. Sel nädalal võid aga avastada, et nad mängivad tähtsat rolli ka lahenduste leidmisel. 

Sõnn 21. aprill – 20. mai 

Sa oled tõusuteel. See võib, kuid ei pruugi tähendada populaarsuse kasvu. See võib kaasa tuua rikkust ja hüvesid, kuid selleski ei maksa kindel olla. Kindel on vaid see, et sa liigud kõrgemale. Sa näed paremini. Sa tead rohkem. Sa usaldad ennast rohkem. Ainuüksi sellest peaks piisama, et end paremini tunda. 

Kaksikud 21. mai – 20. juuni 

Kas keegi on sulle viimasel ajal öelnud, kui kena sa välja näed? Või teinud mõne muu heatahtliku žesti? Ehk on sulle tehtud pakkumine, millest on raske keelduda? Isegi kui su elu on valitsenud põud, muutub nüüd kõik. Pakkumisi sajab nagu oavarrest. Positiivsed asjad juhtuvad. Ja sa ei pea selleks midagi tegema. Ainult uskuma, et kõik võib hetkega muutuda. 

Vähk 21. juuni – 22. juuli 

Mõnikord on vaja olla julge. Mõnikord on vaja olla kartlik. Kõik sõltub olukorrast ja sinu meeleseisundist. Sul on kimp võtmeid. Vaid üks neist avab ukse. Ülejäänud võtmed on kasutud. Pühendu sel nädalal õige võtme tuvastamisele. Kui selle mõistatuse lahendad, ei peata sind enam miski. 

Lõvi 23. juuli – 23. august 

Kõik, millest sa unistanud oled, on käeulatuses. Peaaegu. Sa liigud sellele lähemale. Sa oled juba midagi kätte saanud. Ja saad veel. Kuid kas sa oskad seda hinnata? Elus õpime me asju hindama alles siis, kui oleme need kaotanud. Ära tee seda viga. Tunne rõõmu kõigest, mis sul on. 

Neitsi 24. august – 22. september 

Armastus on kõige suurem ja valusam siis, kui oleme ta kaotanud. See kehtib tegelikult kõige kohta, millel on mingi väärtus. Sa oled millestki ilma jäänud. Sa ei saa seda enam kunagi tagasi. Ainus, mida sa teha saad, on hoida mälestusi, ja kogeda neid uuesti mingis muus kontekstis. Seda pole tegelikult vähe. 

Kaalud 23. september – 23. oktoober 

Varjatud nähtustest arusaamine pole alati kerge. Meie mõttemallid on meisse nii kõvasti kinnistunud, et nende lahtiraputamine teeb haiget. See on tingitud vajadusest kaitsta oma teadvust informatsiooni eest, mis ei kattu kehtiva ususüsteemiga. Sulle näidatakse nüüd maailma teistsugust palet. Ava silmad ja sunni end vaatama. 

Skorpion 24. oktoober – 21. november 

Maailm ei ole täiuslik. Inimesed ei ole täiuslikud, kuigi paljud neist arvavad seda. Nad ei tunne vajadust süveneda, otsida tõde, lugeda ridade vahelt ja näha rohkem. Sinu elus on viimasel ajal olnud liiga palju silmakirjalikkust. Püüa sellest vabaneda ja lõpeta kõigepealt iseendale valetamine. 

Ambur 22. november – 21. detsember 

Meil kõigil on asju, milles me võime kindlad olla. Või nii me arvame. Me kutsume tuttavaid sõpradeks ning saame veast aru alles siis, kui oleme petta saanud. Kes hoolib sinust? Kes mõistab sind sõnadeta? Kes julgeb sulle öelda seda, mida sa kuulma pead? Et tõelisi sõpru leida, pead kõigepealt iseendaga sõbraks saama. 

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar 

Mõnikord nõuab elu meilt omakasupüüdmatust ja teiste huvide ettepoole seadmist enda omadest. Mõnikord peame andma ära selle, mida meil endalgi piisavalt ei ole. Sellistes olukordades avastame tihti, et meil siiski on, mida anda. Kui keegi nüüd sinu abi vajab, ära ole kitsi. Sa saad vastu rohkem, kui sa ära annad. 

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar 

Lootus on tiibadega lihas. Kui see tuule alla saab, võib see kõrgele ja kaugele lennata. Lootuse jaoks ei ole miski kättesaamatu. Tema õde reaalsus on palju kainem ja ükskõiksem. Neil mõlemal on sinu elus oma koht ja roll. Kui suudad nad koostööd tegema panna, ei jää su unistused enam kättesaamatuks. 

Kalad 20. veebruar – 20. märts 

Sa tunned, et su kannatus on katkemas. Sul pole enam millessegi uskuda, isegi endasse mitte. Sa tunned juba kaotuse maitset ja lõhna. Ta on siinsamas. Jääb üle vaid alla anda. Püüa ennast nende mõtete nõidusest vabastada. Sa ei näe tulevikku. Õnnelik juhus päästab olukorra. Ole õnnelik ja tänulik.