Palju õnne!
Joel Steinfeldt (66) 10. juuni 1950 laulja, kitarrist, helilooja
Kaia Kanepi (31) 10. juuni 1985 tennisist
Erika Salumäe (54) 11. juuni 1962 jalgrattur
Ivo Linna (67) 12. juuni 1949 laulja 
Liisa Pulk (31) 12. Juuni 1985
Artur Talvik (52) 13. juuni 1964 filmilavastaja, poliitik
Yoko Alender (37) 13. juuni 1979 poliitik
Jaan Pehk (41) 13. Juuni 1975
Lauri Laubre (55) 15. juuni 1961 muusikaärimees
Taavi Eelmaa (45) 15. juuni 1971 näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Elu on unelm. Kuid mitte kättesaamatu. Ja see unelm võib täide minna ka sel nädalal, kui oled piisavalt ettevaatlik. Elu ei ole võidujooks, isegi kui see nii vahel tundub. Iga hetk on loodud nautimiseks. Nüüd on sul selle jaoks ka natuke aega. Ole oma elu peremehena vastutustundeline. Süvene endasse ja anna endale aega.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sa võid saada, mida tahad. Seda muidugi juhul, kui sa tead, mida sa tahad. Sinu ees avanevad uued võimalused. Alles see oli, kui sind ignoreeriti, kuid nüüd puhuvad uued tuuled. Loodetud toetus annab enesekindlust. See, mida sa ootad, läheneb sulle. Ta peatub su ukse ees. Ava oma süda ja meeled.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Tähtis on, et oskaksid kriitikat ignoreerida. Sest õhus on vihjed. Sind püütakse manipuleerida. Ära lase end konksu otsa tõmmata. Ära jookse kaasa sündmusega, mis ei puuduta sind. Sul ei ole kuhugi kiiret. Kõiki tähtaegu annab nihutada. Kõik ei ole veel lõpuni selge, kuid vähemalt saad sa edasi liikuda rahulikumas rütmis.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Lapsed armastavad kommi, mitte kala ja köögivilju. Ometi on lapsed palju intuitiivsemad kui täiskasvanud. Kuidas nad siis ei tea, mis neile on hea? Me arvame, et teame, mida vajame, kuid elu näitab, et tihti on see hoopis see, mida me tahame. Väldi sel nädalal ahvatluste võrku langemist. Sa vajad hoopis midagi muud.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui suudad selget pead hoida ka siis, kui kõik teised mõistuse kaotavad, tähendab see, et sul on kõvasti tahtejõudu. Muresid on liiga palju. Katastroofioht on suur. Vähemalt tundub see nii. Kuid lahendus on samuti käeulatuses. Sa lihtsalt vaatad valele poole. Kõik saab korda, kui sa lubad kõigel korda saada.

Neitsi 24. august – 22. september
Kas head ajad on alanud? Vara veel. Ja kui nad kord algavad, ei saa keegi tagada nende püsimajäämist. Sul on liiga palju kohustusi. Liiga palju lahendamata probleeme. Head ajad ei tunne end sinu juures turvaliselt. Aga kui sa seda tõesti tahad, võid ukse avada ja headel aegadel tulla lasta. Kõik sõltub sinust.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Filmitegelastel on alati suured kohustused. Esimesel võimalusel tormavad nad hädasolijaid päästma ja kaitsma. Nad peaksid arsti juurde minema. Nad ei tea midagi iseolemisest ja iseendale pühendumisest. Sinagi oled praegu teadlik, et midagi on valesti. Kuid kas on ikka sinu asi seda parandada? Pühendu iseenda leidmisele, ja sa saad kõik vastused.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas tunned, et oled oma õnne sepp? Kas oled teel täiusliku eesmärgi poole? Kas sind saadab edu? Kas sa oled õnnelik? Võid vastata kõigile küsimustele jaatavalt – peale viimase. Mingil põhjusel ei ole sa õnnelik. Sa pole isegi mitte rahul. See on positiivse protsessi negatiivne kõrvalmõju. Õnne nimel tuleb veel veidi pingutada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Ajaloost on kirjutatud lugematu hulk raamatuid. Sa ei jõuaks iial neid kõiki läbi lugeda. Kas see tähendab, et jääd millestki ilma? Vaevalt. Ajalugu kirjutatakse pidevalt ümber. Sul on küsimus, millele sa ei leia vastust ühestki raamatust. See on sinu võimalus. Otsi vastuseid, ja sa leiad. Jääb vaid üle need kirja panna.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Ole ikka avatud ja usaldav, mis ka ei juhtuks. Isegi siis, kui su usaldust on petetud. Sa ei pea sellest järeldama, et kõik reedavad sind. Kõik ei jõuaks iial nii negatiivsed olla. Reetureid on vaid üksikuid. Nende pärast küll ei maksa enda ümber müüre laduda. Ole avatud ja usaldav, ja õiged inimesed leiavad tee sinu juurde.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Ära arva, et sul läheb ilmtingimata halvasti. Ainult seda arvates saabki sul halvasti minna. See ei tähenda, et peaksid tegutsema vaid helesinise optimismi laineharjal. Ettevaatusel on meie elus oma koht. Sinu praeguse olukorra lõpptulemust ei tea keegi. Seega ole ettevaatlik – kuid ära sellepärast veel midagi tegemata jäta.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Elu on täis üllatusi. Mõnikord on see hea. Mõnikord mitte. Üllatused poleks üllatused, kui nad meid üllatada ei suudaks. Praegune olukord pakatab üllatuspotentsiaalist. Kas tuleb võit? Või hale kaotus? Ei me ette tea. Sul ei jää muud üle kui lasta elul end taas üllatada.