SÜNNIPÄEVAD:

Olav Osolin (62) 13. november 1953 reklaamikorraldaja
Emil Urbel (56) 13. November 1959 arhitekt
Indrek Zelinski (41) 13. November 1974 jalgpallur
Tiit Sokk (51) 15. november 1964 korvpallur ja treener
Heiti Kender (42) 15. November 1973 luuletaja ja koluminist
Annely Peebo (44) 16. november 1977 ooperilaulja
Natalia Hissamutdinova (42) 16. November 1983 ujuja
Tõnis Mägi (67) 18. november 1948 laulja
Monika Tamla (44) 18. november 1971 AK uudisteankur
Ragne Veensalu (29) 18. november 1986 näitleja ("Kättemaksukontor")
Hendrik Toompere juunior juunior (29) 17. november 1986 näitleja
Hans Kaldoja (72) 15. november 1943 näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sul on olemas kõik, mis vaja, et lahendada oma probleem. Kui sa sel nädalal veel lahendust ei näe, siis sa ilmselt ei tea, milles on probleem. Sulle näib, et asi pole nii lihtne. Tegelikult on küll. Väike muutus, ja asi hakkab uues valguses paistma. See väike muutus võib tulla kohe, suvalisel hetkel. Ole valmis tema sõnumit vastu võtma.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Meile kõigile meeldib mõelda, et universum on meie sõber. Tema ju meid lõppude-lõpuks siia tõi. Seega peaks ta oskama ka meie igapäevaseid vajadusi rahuldada. Ometi ei saa me sellist tuge mitte iga päev. Mõnikord me peame ise hakkama saama. Universum teab, mida me õppima peame, ja kuidas seda õppetundi meile anda. Sinu praegune õppetund on aga juba peaaegu selge.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kui ühte ja sama asja kogu aeg samamoodi teha, ei muutu tulemus karvavõrdki. Asja uues valguses vaatamine toob kaasa suurema muutuse kui me arvatagi oskame. Sul on mingile probleemile olemas värske perspektiiv. Sa ei tea veel, kui palju see lõpptulemust muudab. Anna sellele võimalus, ja miski, mis on kaua aega samamoodi olnud, saab värsket hingamist.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me peaksime keskenduma sellele, mis me oleme, ja mitte sellele, mis me ei ole. Ometi näeme me teise silmas pindu, aga enda omas palki ei näe. Selle nädala sündmused tõmbavad sind kaasa keerisesse, mis sunnib sind paljusid asju ümber hindama. See on ainult hea, aga seda näed sa alles hiljem. Senikaua püüa vastu pidada ja olukorrast midagi uut õppida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Universum käitub sinuga heldelt, külvates sind üle nii materiaalsete kui ka vaimsemat laadi kogemuste ja andidega, kuid sa ei tunne ikka veel, et oled osa suuremast pildist. See on ainus, mis takistab sind seda küllust nautimast. Sel nädalal püüa vastu võtta kõik kutsed, mis viivad sind inimeste sekka ja ühendavad sind sellega, mis ümberringi toimub.

Neitsi 24. august – 22. september
Sinus pulbitseb väike lõhe selle vahel, mida sa arvad, et peaksid tundma, ja mida sa tegelikult tunned. Sinu pea ja süda pole enam kindlad, millist sisemist häält peaksid nad kuulama. Kuid lahendus on olemas. Ja rahu taastub peagi. Ära lihtsalt otsi sellist lahendust, mis tundub loogiline. Südame labürintidest otsib loogikat vaid loll.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Mis sa teed, kui midagi valesti läheb? Väga lihtne – kui plaan A ei tööta, on olemas ka plaan B, mis töötab sama hästi. Kosmilised jõud pakuvad sulle praegu külluslikult emotsionaalset, materiaalset, isegi spirituaalset tuge. See tähendab, et tegelikult ei saa miski valesti minna. Kosmos hoolitseb sinu eest. Ja see on väärtus omaette.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Millest sa unistad? Mida sa loodad? Sa tundud mõistliku ja asjaliku inimesena, aga kas see on ikka nii? Sinu mõtteid domineerib üks fantaasia, mida sa ei suuda minema ajada. Unistus, mis on nii ahvatlev, et sa lihtsalt pead seda järgima. Tee siis seda ja ära kahetse. Ja ära lahku valitud teelt isegi siis, kui sa ei näe tulemusi kohe. Head asjad võtavad alati aega.

Ambur 22. november – 21. detsember
Iga teekond, ükskõik kui pikk, algab esimesest sammust. Ei, see ei tähenda, et sul oleks algamas mingi teekond. Sa juba oled teel, ja oled seal kaua aega olnud. Sa oled vahepeal lihtsalt seisma jäänud. Et paigalseisu lõpetada, pead sa astuma vaid ühe sammu. Esimese ja kõige raskema. Kui see on astutud, tuleb kõik muu iseenesest.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa saad ootamatustega suurepäraselt hakkama. Oled alati saanud. Sa isegi naudid seda, kui pead midagi otsekui möödaminnes lahendama. Istumine ja mõtlemine ei ole su tugevamaid külgi. Probleem, mida sulle nüüd esitletakse, nõuab aga strateegiat. Varu selle jaoks aega – ja ümbritse end inimestega, kes sind aidata saavad. Koostöös peitub jõud.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui me inimestega ei räägiks, kuidas nad meist siis aru saaksid? Ja kui nad meid ei kuulaks, kuidas mõistaksid nad meid? Sul on praegu vaja ausat, otsekohest sideliini ühe tähtsa inimesega. Ei mingit vahtu, ainult kuivad, hoolikalt valitud sõnad. Ole selge ja aus. Nõua seda ka temalt. See, mis teie vahele kiilu on löönud, hajub sama kiiresti kui suitsupilv.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa ei karda otseselt riski, aga kui vähegi võimalik, meeldib sulle teada, mis sind ees ootab ja millised on sinu võimalused. Kõik läheb sel nädalal hästi, kuid võib juhtuda, et pead kellessegi või millessegi pimesi uskuma. See ei pruugi olla turvaline ja see tekitab sinus hirmu. Sinu süda teab rohkem kui su pea, usalda seda!