Sünnipäevad:

Paavo Nõgene (35) 13. Märts 1980 teatrijuht
Imre Sooäär (46) 13. Märts 1969 poliitik, mõisahärra
Aivar Riisalu (54) 13. märts 1961 muusik, ärimees, poliitik
Helle Meri (66) 14. märts 1949 endine presidendiproua
Jens Salumäe (34) 15. Märts 1981 suusahüppaja
Nele-Liis Vaiksoo (31) 16. märts 1984 laulja
Andrei Stepanov (36) 16. Märts 1979 jalgpallur
Gunnar Kraft (51) 16. Märts 1964 majandustegelane
Tiina Mälberg (45) 16. Märts 1970 näitleja
Erkki Raasuke (44) 17. Märts 1971 pangandustegelane
Indrek Neivelt (48) 17. märts 1967 pankur
Jüri Pihl (61) 17. Märts 1954 poliitik
Leino Rei (43) 18. Märts 1972 näitleja
Allar Jõks (50) 18. Märts 1965 endine õiguskantsler
Tiit Härm (69) 19. Märts 1946 balletitantsija, ballettmeister
Peep Lassmann (67) 19. Märts 1948 pianist, muusikapedagoog
Ardo Ran Varres (41) 19. Märts 1974 näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Loomulikult on tähtis olla impulsiivne, aga mis siis, kui spontaansus viib su valitud teelt liiga kaugele? Kas peaksime olema nii lõdvad, et unustame oma eesmärgid? Või nii pinges, et mitte miski ei suuda meid teelt kõrvale kallutada? Sa oled mures otsuste pärast, mille tegid tükk aega tagasi. Ära muretse. Sul oli selleks hea põhjus, ja see põhjus on sul praegugi olemas.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Südametunnistus peaks alati olema meie teejuht, isegi kui see südametunnistus pole nii puhas ja klaar kui me tahaksime. See, millega üks inimene suudab elada, võib teisele valmistada põrgulikke piinu. Paraku pole meil ikkagi lähtuda muust kui omaenda südame häälest. Lase sinagi end sel juhtida. See on (sinu jaoks) kindlalt parem kui kellegi teise südame hääl.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Pole olemas ust, mille taga poleks ulgunud hundid. Kuid üle ukseläve astuvad nad haruharva. Nad uluvad, et tuletada meile meelde, kui ebaturvaline on maailm. Et nende lõugade vahele sattuda, pead sa ise nende juurde minema. Ära karda sel nädalal neid, kes häda kraaksuvad. Karda neid, kes selle vaikides kohale toovad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sulle meeldib olla vaba ja kergemeelne. See võimaldab sul impulsiivselt võimalustest haarata ja vajadusel kurssi muuta. Kuid praegune olukord on liiga tundlik, et spontaansusele vaba voli anda. Kui tahad midagi saavutada, pead olema korralik ja distsiplineeritud. Jää oma plaanile kindlaks, ja sa jõuad sammhaaval lahendusele lähemale.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Süsteemi saab proovile panna, kontrollides, kui kergesti on see parandatav. Me peame teada saama, millistel tingimustel ta puruneb. Parandatavus on muidugi hea asi, kuid parem on seda mitte teha keset otsustavat operatsiooni. Kui miski sinu maailmas tundub valesti olevat, ära püüa seda parandada enne kui oled jõudnud turvalisse vahejaama.

Neitsi 24. august – 22. september
Kui kusagil on piir, millest üle ei tohi astuda, kas sa siis pahandad oma kaitseinglit, kui sa seda teed? Või hakkab äkki mingi sireen undama? Kas poleks targem riskida ja kaotada kui karta ja kahetseda? Mõningaid avastusi saab teha ainult piire nihutades. Sul on praegu võimalus torgata oma varbad põnevatesse vetesse.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kui kindel sa oled? Ja kui ebakindel sa oled? Me kahtleme tihti asjades, mis peaksid olema väljaspool kahtlust. Ja tihti selgub, et meil on täielik õigus seda teha! Sina ei pea praegu kahtlema kõigis oma mõtetes ja tunnetes. Ainult neis, mis annavad märku, et midagi on valesti. Avatud meel võib sulle praegu avada uksi, mis juhatavad sind palju sirgemale teele.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa ei pea mingeid reegleid kehtestama. Pead vaid eeskuju näitama. Kõik see läheb sul libedalt senikaua, kui sa tead, et sul on väärtused ja prioriteedid paigas. Tänu sellele tõmbad sa ligi inimesi, kes mõtlevad ja tunnevad samamoodi. Seisa kindlalt oma põhimõtete eest, ja sa tõmbad ligi võimalusi, mis avavad sulle vajalikke uksi.

Ambur 22. november – 21. detsember
Maailm on täis tarku tsitaate. Neid kohtab nii sotsiaalmeedias kui ka T-särgi poes. Kuid miks ometi puudub meie elus sügavus? Miks muutub meie elu iga päevaga aina pealiskaudsemaks? Ilmselt sellepärast, et me ei suuda ikka veel olla kõrgema teadlikkuse musternäidised. Püüa sel nädalal millessegi süveneda. Sellest võib saada ilus harjumus.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Võimuvõitlused leiavad tihti aset kõige lähedasemates suhetes. Ühel hetkel tunneb üks end tugevana, teisel teine. Sel nädalal oled sina see, kes astub suurele teadlikuks saamise teele. Kuidas puudutab see sinu suhteid? Positiivselt – aga ainult senikaua, kui sa kaasad oma teekonnale ka need, kelle samm ei ole nii kerge kui sinu oma.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mis sellel planeedil nii head on? Kliimaga on siin kogu aeg pahad lood. Meie pea kohal on osooniaugud. Ja need inimesed! Nad võivad olla nii pahurad, ahned, hoolimatud ja tüütud! Ja ometi on see planeet nii ilus ja inimkonnas esineb ka suurepäraseid isendeid. Kui vähegi saad, keskendu sel nädalal positiivsele. See pole üldsegi raske!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Ära alahinda oma annet, oma kogemuste väärtust ja oma vaate sügavust. Sa ei ole selles olukorras juhuslikult. Sa oled selles, sest sul on oma eesmärk ja ülesanne. Ära pinguta. Ole kannatlik. Kuid jää truuks oma põhimõtetele ja ära unusta, et sa oled sellesse segatud parimal võimalikul põhjusel. Sa ei ole üksi, universum töötab koos sinuga.