Sünnipäevad:
Evelin Saue (31) 13. Veebruar 1984 lastesuusataja
Susan Lilleväli (35) 14. Veebruar 1980 laulja
Karmel Eikner (44) 14. Veebruar 1971 ajakirjanik
Elmo Nüganen (53) 15. veebruar 1962 näitleja ja lavastaja
Mart Meri (56) 15. veebruar 1959 filoloog, poliitik
Jaanus Saago (25) 16. Veebruar 1990 laulja
Rednar Annus (45) 16. Veebruar 1970 näitleja
Marika Korolev (45) 16. veebruar 1970 näitleja
Indrek Rahumaa (43) 17. Veebruar 1972 investeerimispankur
Carita Vaikjärv (35) 18. Veebruar 1980 näitleja
Mihkel Mutt (62) 18. veebruar 1953 kirjanik
Veiko Visnapuu (40) 19. Veebruar 1975 spordiajakirjanik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Et midagi teha, kas sulle piisab piitsast ja präänikust, või suudad sa end ise käivitada? Hästi tehtud töö eest on alati tore tasu saada. Kui motivatsiooni napib, mis siis selles halba on, kui keegi kasvõi ähvardades hoogu annab? Sel nädalal võiksid sinu ettevõtmised sõltuda millestki muust kui välistest stiimulitest. Otsi neid parem enda seest.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Meie elus võiks olla rohkem selgeltnägemist. Me tegutseme tihti pimesi, teadmata milleks, ja kuhu see meid välja viib. Kuid mõnes asjas võime me kindlad olla. Näiteks selles, et laupäevale järgneb pühapäev. Ja esmaspäev alustab kõike otsast peale. See, mida sa kindlalt tead, aitab sul sel nädalal üle elada kõik ootamatused.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa ei saa alati seda, mida sa tahad. Aga kui sa midagi väga tahad, võid sa seda saada. Sa oled seda kogenud ja tead, et miski pole võimatu. Miks hoiatatakse meid oma soovidest teadlikud olema? Sest see, mida me tahame, ei ole alati see, mida me vajame. Hoolitse selle eest, et lõhe su tahtmiste ja vajaduste vahel ei oleks liiga suur. Siis ei tohiks midagi hullu juhtuda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Maailm on täis asju, mida me päriselt ei mõista. Isegi parimad teadlased ei tea universumist kõike. Kõige andekamad psühholoogid avastavad inimestes sündroome, mis ajavad neid segadusse. Mis hämmastab sind? Ära ehmu, kui see nädal toob su ellu hulgaliselt uusi väljakutseid. Võta nad vastu väärikalt, hoides pea püsti.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Nii paljud inimesed tahavad sinult nii palju. Kas sa pead ilmtingimata kõigi ootustele vastama? Või sul on mingi oma programm, mida sa järgid? Ära lase sel nädalal kellegi teise soovidel ja vajadustel end valitud teelt kõrvale kallutada. Sa tead, mida sa tahad, ja sellest esialgu piisab. Sa ei pea oma tegudest aru andma kellelegi peale iseenda.

Neitsi 24. august – 22. september
Mõned inimesed on nii haavatavad. Vaata neid korraks vale pilguga, ja nad varisevad kokku. Nende läheduses ei saa köhatadagi, ilma, et nad sellele ei reageeriks. Kuidas nendega toime tulla? Kõik sõltub sellest, kui palju sa neist hoolid. Kui sul on sõnum, mis peab kohale jõudma, ei saa ega tohigi kellegi haavatavus sind takistada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
King kaitseb varbaid teravate objektide eest. Kuigi paljajalu käia oleks kahtlemata mugavam ja võibolla ka tervislikum, on king jala jaoks parim valik senikaua, kui terav objekt tungib kinga sisse, et muuta kõndimine põrguvalusaks. Ka sinu elus on midagi, mis peaks olema väljaspool, aga on millegipärast sees. Lahendus on õnneks lihtne – ta tuleb uuesti välja ajada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Keegi ei taha olla avalikkuse ees alasti. Isegi ekshibitsionistid valivad olukordi, milles nad end paljastavad. Kuigi füüsilisel ja emotsionaalsel alastusel pole pealtnäha midagi ühist, saab neid ikkagi võrrelda. Sina kardad praegu, et sead end tõsisesse ohtu, kui ütled või teed midagi, milles sa pole sada protsenti kindel. Ära karda, sa jätad endast hoopis inimliku mulje.

Ambur 22. november – 21. detsember
Pead vaid iseendaks jääma, muud sa tegema ei pea. See on sinu selle nädala parim nõuanne. Kust sa aga peaksid teadma, mida iseendaks jäämine tähendab? Me kõik kanname avalikkuse ees maski. See on normaalne kaitsereaktsioon. Kui sinu oma nüüd kukub, ära näe selles kaotust. See, mis nähtavale ilmub, võib olla ilusam kui mistahes maskeering.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mis juhtub, kui sa õiget vastust ei tea? Kuidas sind selle eest karistatakse? Kes sind selle eest hukka mõistab? Meile meeldib näida enesekindlatena isegi siis, kui me seda ei ole. Aususe väljendamiseks läheb vaja julgust. Sina ei saa praegu õiget vastust enne kui oled nii enda kui teiste vastu lõpuni aus. Võta end kokku, sest eesmärk on seda väärt.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui miski ei toimi, saad teha vaid üht – mitte midagi! See on ainus lähenemine, mis toimib mittetoimivate asjade puhul. Lihtsalt oota ja vaata, kuni miski muutub ja su ees avanevad uued võimalused, mis eeldavad teistsugust lähenemist. Kui sa aga sel nädalal tunned, et pead midagi tegema, tee midagi, mis ei ole selle kõige tähtsama küsimusega seotud.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Armastust ei anta raha eest. Aga armastusega on maailmas raha teenitud küll ja küll. Meie elu viivad sageli edasi just suhted. Suhted, millesse on tihti segatud ka armastus. Kõik, mis me loonud oleme, on midagi väärt ainult siis, kui see on loodud armastusega. Seega ära alahinda oma elus suhteid. Armastus, mis nendega kaasneb, on boonus.