// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Tõnis Niinemets (29) 10.10.1987, näitleja
  • Margus Lepa (63) 07.10.1953, “Kevade” filmi Kiir, raadioajakirjanik
  • Ain Prosa (49) 07.10.1967, lavastaja
  • Indrek Ojari (39) 09.10.1977, näitleja
  • Arno Liiver (62) 11.10.1954, “Kevade” filmi Arno
  • Ivo Uukkivi (51) 11.10.1965, näitleja
  • Kaie Mihkelson (68) 12.10.1948, näitleja
  • Marika Vaarik (54) 13.10.1962, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Rasketel aegadel hoitakse kokku ja sel nädalal peaksid sa seda lähedaste ja sõpradega eriti tegema. Tunned, et sinust oodatakse rohkem, kui pakkuda suudad ja seda nii tööl, koolis kui kodus. Oleksid nagu pressi vahele surutud ja oma jõududega sealt välja pääseda on keeruline. Enesehaletsus on kerge tekkima. Õnneks ümbritseb sind ports häid inimesi, kes sind koos saba ja sarvedega taas jalule aitavad. Märka neid, kes on sulle toeks. Hea sõna ütlemine ei tee sind nõrgemaks, vaid näitab, et hoolid.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Lähedane inimene, keda seni usaldanud oled, võib sind reeta. Tegu võib olla su parima sõbra või suisa pereliikmega ehk inimesega, kellest seda oodatagi ei oskaks. Õnneks saab ta ise üsna ruttu aru, et on liigselt suud pruukinud  ja vabandab. Anna talle andeks, sest kõik me eksime. Sõnn võiks sel nädalal igas vallas kinni pidada vanast heast ütlusest “usalda, aga kontrolli”.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kui sa karjääriredelil ülespoole ronida tahad, miks sa siis nii pikalt ühe koha peal hüppad? Roni redelile ja tee esimene samm, sest jänes šampust ei joo. Võid kõik seni võimatuna näinud takistused vaevata ületada, kui vaid julged proovida. Su tervis on hea ja posiitivset energiat, mida kiirgad, jagub ka lähedastele.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Parim aeg kohata seda ainsat ja õiget on nüüd lõpuks ometi käes! Hoia silmad lahti, sest armastus võib sind tabada tööpostil, toidupoes kassasabas seistes või liftiga sõites. Ära ole oma stampides nii tugevalt kinni. Inimene, kes pole esmapilgul ehk päris sinu maitse, võib osutuda just selleks, keda enda kõrvale vajad. Järjepidevus ja kindlameelsus on head omadused, kuid armastust otsides võib nendega veidi laveerida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Oktoobri teise nädala tähtedeseis tagab Lõvile rahuliku ja stabiilse olemise. Arusaamatused ja emotsioonidega välja öeldud sõnad on unustatud ning aeg sooja kohvikruusiga kamina ees istuda, kätte jõudnud. Oled rõõmus ja armunud. Kas suurte tunnete objektiks on mõni inimene, hea raamat, mõnus film või armas koduloom, pole tähtsust. See tunne on hea ja annab jõudu sügistormides püsti püsida.

Neitsi 24. august – 22. september
Pikaaegses suhtes olnud Neitsid võivad kogeda elu esimest tõsist kriisi. Ole rahulik – see läheb mööda ja te mõistate partneriga teineteist paremini, kui eales varem. Nõuad ja ootad teistelt üha rohkem. Ehk oleks aeg peeglisse vaadata? Kõikides jamades ei ole süüdi lähedased, sõbrad ja töökaaslased. Mõne “käru” oled sa ka ise kokku keeranud, kuid sul pole soovi seda tunnistada. Ehk oleks aeg vabandust paluda? Vigu parandada on hilja siis, kui või enam suus ära ei sula.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Selleks, et end leida ja asjadesse selgust saada, pole vaja seljakott seljas ümber maailma tiirutada. Jah, seda võib ka - reisida on ju tore, kuid tegelikult on kõikidele küsimustele vastused su enese sees. Usu, et mida rohkem annad, seda õnnelikum oled. Seda, mis tehtud või tegemata jäänud, pole vaja taga nutta. Armid meenutavad meile, et minevik oli siiski päriselt.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Nina püsti käimine võib viia selleni, et koperdad ja kukud. Haiget saamine on sel korral eriliselt valus. Just sel põhjusel hoia sel nädalal tagasihoidlikku ja rahulikku joont. Mida külmemaks ilmad lähevad, seda kuumemaks kisub Skorpioni seltsielu. Kui sul hetkel tõsisemaid suhteplaane pole, vaata, et sa oma seksika karismaga mõnele habrashingele liigseid lootuseid ei anna. Pärast on tükk tegu, et sabasjooksvast armastajast lahti saada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Võitluseid täis nädal, mis ei saa Amburile sugugi kerge olema. Võidelda tuleb nii enda töökoha, armastuse kui ka tõekspidamiste eest.  Oled minevikus mingi olukorra tekitanud, mis täna endast märku annab ja millega tegeleda tuleb. Usu - tegu pole siiski maailmalõpuga ja homme paistab jälle päike. Kui kõik ettevõtmised on omadega rappa läinud, siis võiksid rappa minna ka sa ise – sügisene loodus on seal imeline! Just rabas olles saad edasiminekuks jõudu ja ideid.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Vallalised Kaljukitsed, tähelepanu! Teie aeg on käes! See, et õnn just nüüd uksele koputab, on väga tõenäoline. Siiski-siiski, see koputamine on piltlik väljend ning kodus teleka ees istudes ja kössitades elu armastus sinuni ei jõua. Mis muud, kui selg sirgu, parimad riided selga ja sõpradega välja lõbusaid hetki nautima. Muide, töökaaslase, veel vähem ülemusega, ära siiski tiiba ripsutama asu. See ei suhe kesta kaua.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui sa kardad midagi kogu hingest, võib see tõelisuseks saada. Ära karda, kui sa ise ka täpselt ei tea, mida ja miks pelgad. Hirmu- ja kahtluseussi närimine võib viia tervise ning seda pole oktoobris, kus päikesega kitsas käes, kindlasti vaja. Tõsised jutuajamised, mille eest oled põgenenud, tuleb nüüd maha pidada. Su argumenteerimisoskus on igatahes võimas.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Võitled suhte nimel ja näed kurja vaeva, et see püsima jääks. Ole nüüd veidi rahulik ja mõtle – on see kõik su närvirakke väärt? Kas suhe, milles janti rohkem kui rõõmu, on ikka see, mida ihkad? Veider hirm üksijäämise ees ei lase sind asju lõpetada ja nii vindudki ühest nädalast teise ja kuust kuusse. Kuula sisetunnet, tee sporti ja terita mõnes huviringis vaimu. Sinus on jõudu rohkem kui küll. Otsuste tegemiste aeg on käes. Kohe varsti saad jälle rõõmsalt sulpsu lüüa.