Palju õnne!
Elisabet Reinsalu (40) 21. aprill 1976 näitleja
Priit Võigemast (36) 18. aprill 1980 näitleja
Neeme Raud (47) 19. Aprill 1969 ajakirjanik
Evelin Ilves (48) 20. aprill 1968 presidendi eksabikaasa
Kristjan Kasearu (30) 21. aprill 1986 laulja, näitleja

Maie Toompere (76) 15. Aprill 1940 nukunäitleja
Peep Vain (48) 16. Aprill 1968 koolitaja
Maiken Schmidt (31) 17. Aprill 1985 näitleja
Lagle Parek (75) 17. Aprill 1941 ühiskonnategelane
Tiina Tammetalu (55) 17. Aprill 1961 maali- ja installatsioonikunstnik
Reeda Toots (Kreen, 55) 17. Aprill 1961 näitleja ja lavastaja
Katrin Janssen-Oolo (46) 18. Aprill 1970 laulja
Juhan Ulfsak (43) 18. Aprill 1973 näitleja
Priit Aimla (75) 19. Aprill 1941 humorist
Piret Rauk (46) 19. Aprill 1970 näitleja
Iris Oja (39) 19. Aprill 1977 laulja
Märt Agu (36) 19. Aprill 1980 koreograaf
Urmas Paet (42) 20. Aprill 1974 poliitik
Meelis Rooba (39) 20. Aprill 1977 jalgpallur
Indrek Pertelson (45) 21. Aprill 1971 judomaadleja
Karin Rask (37) 21. Aprill 1979 näitleja


Jäär 21. märts – 20. aprill
Kui kahel inimesel on teineteise vastu sügavad tunded, ei ole neid alati kerge lugeda ega mõista. Kirglik külgetõmme võib olla sama särisev kui vihkamine. Sinu hinges on miski, mis on valmis vulkaanina purskama. Peaasi, et teaksid, mis see on, ja mis suunas pursata. Ära aja tugevaid reaktsioone omavahel segamini.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Jätka kindlal sammul. Ära reageeri ärritajatele. Maailm on täis inimesi, kelle igapäevatöö on teisi inimesi eksitada ja närvi ajada. Me kõik püüame sellest üle olla, kuid see ei tähenda, et me peame oma tundeid alla suruma. Tee sinu ees on valla, kuid näib, et keegi püüab sind tagasi hoida. Sinu ülesanne on vangistajast vabaneda.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Mille poolest erineb tänane päev eilsest? Sa hingad sama õhku. Sa vaatad elu samade silmadega. Sa oled samal planeedil. Kuid midagi on muutunud. Vaade, mis avaneb kosmoselaevalt Maa on teistsugune. Me oleme kaugemale jõudnud. Mida see tähendab? Seda, et sa pead ka oma elus midagi muutma, kuid tahad selle muutusega kaasa minna.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Põllumees ihkab vihma. Linnamees ihkab päikest. Kosmosest vaadatuna ihkavad nad vastandlikke asju, seistes samal ajal kõrvuti. Kelle soovi peaks kosmilised jõud rahuldama? Kumma soov on tähtsam? Ära esita kosmosele sel nädalal võimatuid väljakutseid. Kui midagi tahad, küsi endalt, kas sellest on kõigile kasu, kaasa arvatud sulle endale?

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mida rohkem me mõtleme inimestele, kes meile korda lähevad, seda suuremat segadust me külvame. Eriti ettevaatlik tuleb olla inimestega, keda me arvame end hästi tundvat. Inimesi vaadates on meil kõigil luulud. Me näeme ainult kas positiivset või negatiivset, unustades, et meil kõigil on kaks poolt. Sulle tuleb sel nädalal kasuks, kui näed oma kalleid inimesi tervikuna.

Neitsi 24. august – 22. september
Me püüame olla viisakad, ka inimestega, kes meile tegelikult ei meeldi. Me loodame, et kui me maailmaga viisakalt ümber käime, vastab ta meile samaga. See on mõistlik eeldus, kuid see ei tähenda, et peame nõustuma iga hinna eest ideedega, mis meie vaadetega ei klapi. Kui näed sel nädalal viga laita, ära hoia seda endale. Nii võid ära hoida suurema probleemi.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kas oled oma saavutuste üle uhke? Et tulemusi kahekordistada ja kasutada ära võimalusi, mis sind ees ootavad, pead vaid hindama praegust hetke. Millist hetke? Praegust! Sa oled siin ja praegu. Sinu hirm, et peaksid olema kusagil mujal, on alusetu. Unusta minevik ja tulevik ning maandu praeguses hetkes. See, mida koged, on täiuslikkus.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kes sind ootab? Ja mida ta sinult ootab? Milliseid muutusi soovid sa näha inimeste suhtumises sinusse? Kui tihti ihkad sa väikeseid muutusi iseendas? Kas need soovid on mõistlikud? Kas su elu ei oleks parem, kui sa laseksid inimestel jääda selleks, kes nad on ja lubaksid elul voolata? Loobu oma kõrgetest nõudmistest ja lase elul näidata, mida tal pakkuda on.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui hästi inimesed sind tegelikult tunnevad? Kui hästi sina neid tunned? Meie lähisuhted põhinevad tihti eeldustel, kujutlustel ja peegeldustel. Kõik on hästi, kuni keegi või miski paneb need arusaamad proovile. Sina teed sel nädalal eraelus tähtsa avastuse. Toimid targalt, kui viskad juba praegu peast kõik eeldused ja kujutlused. Elu on täis üllatusi.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kas me võime üksteisega arvestada? Rumal küsimus. Olulisem on see, kas me saame iseendaga arvestada? Kui saad sellele küsimusele jaatavalt vastata, pole sul teistega arvestada vajagi. Ja see on oluline. Oluline on areneda nii palju, et muutuda iseenda jaoks arvestatavaks. Kui keegi näib sel nädalal ebausaldusväärne, otsi viga iseendast.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa oled tähtis, võimas, andekas. Ja ometi on sinuga mõnikord raske hakkama saada. Parimate inimestega juhtub tihti nii. Sa ei saa ennast muuta, nagu ei saa sa ka kedagi teist muuta. Kuid sa võid küpseda ja õppida ennast aktsepteerima. Ja sedamööda hakkad sa ka teisi aktsepteerima sellistena nagu nad on. Sinu suhted paranevad kasvamise ja arenemise kaudu.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mida vähem me ennast mõistame, seda raskem on teistel meid mõista. Me ütleme üht ja teeme teist ja see sünnitab sisekonflikte. Kuid need pole midagi võrreldes konfliktidega, mida selline käitumine põhjustab väljaspool meid. Sinu lähisuhted on sel nädalal harmoonilised – aga ainult tänu sellele, et sa hakkad vähehaaval ennast paremini mõistma.

Jaga
Kommentaarid