Palju õnne!

Piret Krumm (27) 20. jaanuar 1989 näitleja
Alari Kivisaar (49) 16. jaanuar 1967 saatejuht
Mihkel Raud (47) 18. jaanuar 1969 muusik ja poliitik
Rolf Roosalu (34) 18. jaanuar 1982 laulja
Tõnu Aav (77) 21. jaanuar 1939 näitleja
-------------------------------
Priit Hõbemägi (59) 15. Jaanuar 1957 meediajuht
Ants Laaneots (68) 16. Jaanuar 1948 kaitseväe endine juhataja
Uno Kaupmees (66) 17. Jaanuar 1950 laulja
Marcel Vichmann (51) 17. Jaanuar 1965 ettevõtja
Jane Salumäe (48) 17. Jaanuar 1968 kergejõustiklane

Maarja Kivi (30) 18. Jaanuar 1986 laulja
Beatrice Fenice-Kuusik (46) 19. Jaanuar 1970 modell ja modelliagentuuri omanik
Toomas Edur (47) 20. Jaanuar 1969 rahvusballeti kunstiline juht
Rein Oks (45) 20. Jaanuar 1971 saatejuht
Tanel Sokk (31) 21. Jaanuar 1985 korvpallur

Jaanus Nõgisto (60) 21. Jaanuar 1956 muusik, telemees
Anders Tsahkna (46) 21. Jaanuar 1970 omavalitsustegelane

Jäär 21. märts – 20. aprill
Möödub kuid, enne kui sa aru saad, kuhu omadega välja jõudma pead. Kõigepealt tuleb sul aga vastu pidada praegustele keeristormidele. Muutuseid, mis on sinu poole teel, on raske mõista, enne kui need kohale jõuavad. Usalda oma kosmilisi teejuhte, ja nad aitavad sind kindlasti. Tulevik on sama hästi kui siin.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sul on tunne, et oled edule avatud ja valmis tervitama teda avasüli, kui ta vaid uksele koputaks. Kuid kas oled kunagi mõelnud, et edu võib end ka maskeerida? Kuigi röövikut ei seosta keegi liblikaga, on tal potentsiaali selleks saada. Kui oled kõigile võimalustele avatud, ei jää sul midagi nägemata, saamata ja saavutamata.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Maailm on täis „teisi inimesi". Meid on siin üle seitsme miljardi, kuid meil on ka midagi ühist – me kõik vajame midagi. Sina pead meeles pidama üht – inimesed võivad vajada mida iganes, sina ei pea neid sellega varustama. Sinu ainus mure on sinu vajadused, ja see nädal peaks need kõik ilusti rahuldatud saama.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me ei tea alati, mis on meie tegude tagajärjed. Kui viskame kivi vette, tekivad laineringid. Me ei teadvusta alati, et nende teke on meie tegude otsene tagajärg. Kui me seda alati teadvustaksime, teeksime arukamaid, vastutustundelisemaid otsuseid. Sina saad nüüd kosmilistelt jõududelt kõrgendatud teadlikkuse. Kasuta seda targalt.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kas sul on põhjust lootusrikkalt tulevikku vaadata? Ära vasta. Oled värskelt üle elanud küllaltki suuri väljakutseid esitanud pühadeaja. Väljakutsed jätkuvad, kuid aeglasemas ka kaalutletumas rütmis. Nüüd ei tohiks enam kaua aega kuluda, enne kui kindlalt tead, mida sa tahad ja kuidas seda saada. Ole oma valikutes tasakaalukas.

Neitsi 24. august – 22. September
Sa oled astumas tulevikku, mis annab sulle kõvasti võimu ja mõju juurde. See ei tähenda, et sind oleks siiamaani ignoreeritud, kuid kui sa enda vastu aus oled, siis sa peaksid tunnistama, et mõned su ideed on läinud kui kurtidele kõrvadele. Sellega on nüüd lõpp. Su hääl on kõlav ja selge ja see, mis sul öelda on, läheb inimestele korda.

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Elu ülikoolis ei lõpe tunnid kunagi. Ei ole mingeid vaheaegu, puhkuseid ja pühasid. Me liigume ühelt väljakutselt teisele. Kõik on korras senikaua, kui me oleme valmis õppima. Õppetunnid käsitlevad meid ennast ja meid ümbritsevaid inimesi. Üks isiklikku elu puudutav avastus tagab sulle äreva nädala. Püüa jääda tasakaalukaks.

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Me kaotame, me võidame. See on lõputu ring. Kui poleks kaotusi, ei oskaks me hinna võite. Kahju, et võidud meid kaotusi hindama pole õpetanud. Inimene pürgib alati parema poole. Me oleme sellisteks loodud. Sinu selle nädala „parem" on parem kui mõne teise suur võit. Ja see on väärtus omaette. Aasta on alanud ülimalt positiivselt.

Ambur 22. November – 21. detsember
Mida sa uuelt aastalt ootad? Millised on sinu uusaastaotsused? Kas oled mõnega neist juba algust teinud? Muidugi mitte, sest aega ju on. Sellegipoolest ei saa sa kurta. Aasta on alanud paljutõotavalt. Hoia sihti kindlalt silmas ja ole kannatlik. Sa jõuad sinna, kuhu jõudma pead, ja seda ei muuda miski. Aega on piisavalt.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Juba pühade eel oli selge, et oled endale võtnud õiged sihid. Neist paljud jõudsid täituda, ja nüüd, kui oled alustanud „puhtalt lehelt", on oodata uusi täitumisi. Ei ole midagi, mis sind takistaks. Kosmilised jõud annavad sulle väe, millega võiks liigutada mägesid. Mägesid pole sul vaja, pead vaid mägedest üle minema. Ja selleks on sul piisavalt pauerit.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Meil on lootused ja unistused. Me otsustame midagi ja teeme seda. Me lubame endale midagi ja täidame lubaduse. Ja sellegipoolest on sajaprotsendiline edu peaaegu kindlalt välistatud. Kas see tähendab, et sa ei peaks endale eesmärke seadma? Muidugi mitte. Lihtsalt arvesta, et sirge tee sind sihile ei vii. Ole valmis seiklusteks.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Algus on alati paljutõotav. Miks siis avastame me mõne aja pärast, et oleme sattunud paralleeluniversumisse, kus maast, millel sa kindlalt kõndisime, on saanud kõrbeliiv? Ära luba endale kahtlusi. Kõik on õige. Sa ei pea ühetki sihist loobuma, pead vaid arvestama, et ajagraafik läheb nihkesse. Sa jõuad, kuhu vaja, kuid pisut aeglasemalt kui plaanisid.