Sünnipäevad: 

Ants Laaneots (67) 16. jaanuar 1948 sõjaväelane, kindralmajor

Margus Vaher (31) 16. jaanuar 1984 laulja

Alari Kivisaar (48) 16. jaanuar 1967 saatejuht, DJ

Jane Salumäe (47) 17. jaanuar 1968 kergejõustiklane

Marcel Vichmann (50) 17. jaanuar 1965 jurist, investor

Uno Kaupmees (65) 17. jaanuar 1950 laulja

Mihkel Raud (46) 18. jaanuar 1969 laulja, kitarrist, ajakirjanik

Rolf Roosalu (33) 18. jaanuar 1982 laulja

Maarja Meriste-Kivi (29) 18. jaanuar 1986 laulja

Kert Haavistu (35) 18. jaanuar 1980 jalgpallur

Beatrice (45) 19. jaanuar 1970 modell

Martin Parmas (31) 19. jaanuar 1984 koreograaf

Tanel Sokk (30) 20. jaanuar 1985 korvpallur

Anders Tsahkna (45) 21. jaanuar 1970 omavalitsustegelane

Jaanus Nõgisto (59) 21. jaanuar 1956 muusik

Kadri Simson (38) 22. jaanuar 1977 poliitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kes on pannud herneterad su padjapüüri sisse? Nii on ju võimatu magada. Ja tagatippu väidavad kõik, et hullu pole midagi – saad vaid magamise ajal korraliku peamassaaži. See kuidas ma magad – või elad – on ainult sinu asi. Sel nädalal läheb su elu märgatavalt kergemaks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Tõeline armastus pole kunagi kerge. Sellepärast räägitakse abielludes «heas ja kurjas» kooseksisteerimisest. Kahjuks ei oska keegi ennustada, kui palju meie elus on head või halba. Kui praegu on midagi halvasti, siis tea, et läheb paremaks. Juba lähipäevil.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa tead, mida sa pead tegema. Sa tead, kui oluline see on, et see sul õnnestuks. Sul ei ole vigade tegemiseks sentimeetritki ruumi. Või nii sa arvad. Tegelikult ei pea sa sugugi kõike õigesti tegema. Sa ei pea saavutama võimatut. Sa pead tegema seda, mis on tehtav. Ja kui see on tehtav, mida sa siis veel ootad?

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kas pead leppima millegagi, mis sulle ei meeldi? Ainult teatud piirini. Sul on võimu – ja võimalusi – kutsuda esile muutus. Või äkki eelistad sa, et asjad jääksid nii nagu nad on? Ära muretse. Sinu probleemi jaoks on olemas toimiv lahendus. Sa oled piisavalt intelligentne, et seda leida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Raamatud ja kaaned. Sihtkohad ja rännakud. Toidud ja koostisained. Me arvame, et teame ühe kohta kõike, kui vaatame teist. Mõnikord teamegi. Enamasti jääme paljust ilma, kui teeme liiga kiireid järeldusi. Miski, mis tundub loogiline osutub sel nädalal üldse mitte loogiliseks. Ära ole pinnapealne.

Neitsi 24. august – 22. september
Sul on uus idee. Et seda näha, tuleb üks vana idee üle vaadata. See tähendab, et sul tuleb vaadata midagi, mille olid juba peast välja visanud. Sul läheb vaja ka usku, et seekord võib see idee toimida. Proovi vana ideed kasutada uuel viisil. See ongi sinu uus idee.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Mõni inimene hoiatab juba uksel kurja koera eest. Uksele koputades selgub, et kurjaks koeraks on mitte lõrisev rotveiler, vaid puudel. Enamik meist haugub kõvemini kui hammustab. Sindki on nüüd hoiatatud lõriseva peletise eest. Vaata teda lähemalt. Ta võib osutuda saba liputavaks sülekoeraks.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas sul veab või ei vea? See on vale küsimus. Küsi, kas miski on rumal või arukas. Me ei tee neil tihti vahet. Mõnikord me teeme midagi rumalat, ja see on parim, mida me teha saame. Mõnikord sunnib ettevaatus meid tegemata jätma midagi impulsiivset. Sina võid sel nädalal olla impulsiivne. Õnne sul juba on.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas tunned, et oled ristküsitlustulle sattunud? Kui nii, siis sul veab. Sinu kõige kurjem ristküsitleja vaatab vastu peeglist. Ja tema juba nõrkade vabanduste õnge ei lähe. Sa pead tõeni jõudma. Kui keegi sul seda teha aitab, siis on sul hästi läinud. Peaasi, et sa iseenda vastu liiga karm ei oleks.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mäletad, kuidas ajad olid? Miks ei võiks nad jälle sellised olla? Sest kui väga sa neid korrata ka ei tahaks, elu läheb edasi ja kõik vana jääb minevikku. Pööra oma pilk parem tulevikku. Seal ootavad sind head asjad. Lase minevikul end inspireerida, kuid ära ole selle ori. Sa väärid paremat.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kas keegi vaidleb sulle vastu? Kas püüad saavutada saavutamatut? Sa ei saa sinna midagi parata. Sa oled alati tahtnud seda, mida sa ei saa kätte. Ja sul on alati olnud vastaseid. Kuid sul on visioon, mis inspireerib sind. Sul on täielik õigus selle poole püüelda. Vastastest ja vastuvaidlejatest hoolimata.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Viimaste nädalate ebakindlus on taandunud, kuid su silmapiir ei ole veel päris klaar. Sa oled ehitamas parema tuleviku vundamenti. Ära kiirusta sellega. Tee asju aeglaselt ja põhjalikult. Paranda kõik vead. Sinu pingutuste viljad ei näita end veel niipea, kuid ükskord teevad nad seda kindlasti. Ole kannatlik.