Sünnipäevad:

Riho Terras (48) 17. Aprill 1967 kaitseväe juht
Tiina Tammetalu (54) 17. Aprill 1961 maali- ja installatsioonikunstnik
Priit Võigemast (35) 18. aprill 1980 näitleja
Juhan Ulfsak (42) 18. Aprill 1973 näitleja
Märt Agu (35) 19. Aprill 1980 tantsujuht
Iris Oja (38) 19. Aprill 1977 laulja
Piret Rauk (45) 19. Aprill 1970 näitleja
Neeme Raud (46) 19. Aprill 1969 ajakirjanik
Evelin Ilves (47) 20. aprill 1968 presidendiproua
Urmas Paet (41) 20. Aprill 1974 poliitik
Karin Rask (36) 21. Aprill 1979 näitleja
Elisabet Tamm (39) 21. aprill 1976 näitleja
Indrek Pertelson (44) 21. Aprill 1971 judomaadleja
Heino Seljamaa (63) 21. Aprill 1952 näitleja
Hedvig Hanson (40) 22. Aprill 1975 laulja
Mart Laar (55) 22. aprill 1960 ajaloolane ja poliitik
Toomas Tool (51) 23. Aprill 1964 ärimees

Jäär 21. märts – 20. aprill
Esiisade tarkusest pole vähimatki kasu, kui need tõed tänapäeva reaalsuses kinnitust ei leia. Kui midagi ei saa tõestada, milleks sellest siis lugu pidada? Sinulgi on veidraid uskumusi ja arusaamu, mida sa oled hinges kandnud, kuigi salaja sa enam ei usu, et need midagi sulle annaksid. Ütle neist lahti, ja su elu saab uue hingamise.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mille poolest sa erined? Mis tõstab sind teiste seast esile? Mis on su suurimad anded, suurimad vead? Asjad ei lähe sel nädalal nii nagu sa tahaksid, kui sa lihtsalt mõtled, et sa väärid edu. Paremini läheb sul siis, kui sa kõik läbi mõtled ja sealjuures endasse usud. Sellisel juhul võib isegi öelda, et sa tõepoolest väärid seda, mida saad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Maailm on täis pessimiste, kes arvavad, et taevas kukub kohe alla ja hävitab neid kõiki. Hädakraaksumine pole aga suutnud kustutada sinu hingest lootusekiirt. Lootust, et nagu loodus, muutub ka maailm iga päevaga üha valgemaks ja helgemaks. See on erakordne nädal. Oled üks väheseid, kes näevad toimuvates muutustes midagi positiivset.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kui võimas sa oled? Kas pead üleoleku näitamiseks kõrgetel kontsadel koperdama, või piisab sellest, kui sa selja sirgu ajad? Kui su tähelepanu keskmes on oma positsiooni hoidmine, pead seda valvama nii ööl kui päeval, et keegi kogemata su nõrkusehetkele peale ei satuks. Parem on näidata end sellisena, nagu oled – koos oma nõrkustega. Sul on ka siis üllatavalt palju poolehoidjaid.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Me oleme oma haavatavusest valusalt teadlikud. Õhus on tunda teatavat pinget. Midagi oleks nagu toimumas. Ja ometi ei saa sa lahti tundest, et kõik läheb veel hästi. Asjad pole kunagi olnudki nii halvad kui nad paistavad. Me oleme nad kollektiivselt halvaks mõelnud. Kunagi pole hilja hirmudele selga pöörata ja enesekindlalt tulevikule vastu vaadata. Tee seda juba täna.

Neitsi 24. august – 22. september
See, mis on olnud peidus, tuleb päevavalgele. See, mis on olnud päevavalgel, kahvatub selle kõrval. Sa pole asjata pingutanud. Sinu investeering hakkab kasumit tootma. Kui tunned, et liiga paljud asjad on vahepeal muutunud, tervita seda kui vaheldust. Ilma nende muutusteta poleks sa jõudnud sinna, kus sa praegu oled.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa tead, et miski pole enam nii nagu oli eile, kuid sa ei tea, mida toob homne. Kuidas sa ennast sellel hapral praegusel hetkel tundma peaksid? Kas peaksid kartma? Hellitama lootusi? Valmistuma millekski? Ei midagi sellist. Ainus, mida tegema pead – omaenda negatiivseid mõtteid kontrolli all hoidma. Sa oled kaua oodanud aega, mil saad edasi liikuda. Nüüd on see aeg käes.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Ära karda sel nädalal kõike, mis tundmatu. Ära karda ka seda, mida sa juba tead ja tunned. Ole avatud mõlemale. Mõlemas peituvad võimalused, mis avavad sinu ees uksi. Millisest neist sa sisse lähed, nõuab pikemat järelemõtlemist. Kõigepealt püüa aga oma võimalustest teadlikuks saada. Ainult siis saad neid parimal viisil ära kasutada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kõik on omal kohal. Iga element täidab mingit funktsiooni. Sinu halvimad hirmud pole täitunud ja vaevalt nad sel nädalalgi täituvad. Kuidas on lood sinu suurimate soovidega? Sa oled neile lähemale jõudnud. Nad on peaaegu käeulatuses. Nende täitumine on vaid eneseusu ja pühendumise küsimus. Mõlemat suudad sa endas esile kutsuda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Me võime kulutada meeletus koguses energiat, muretsedes kõige pärast, mis võib valesti minna. Palju vähem oleme me valmis investeerima positiivsetesse nägemustesse. Ka kõige paremal juhul ei paku hirmud meile piisavalt kaitset. Eneseusk seevastu võib mägesid liigutada. Tee endale sel nädalal ülesandeks vabastada end hirmust. Kõik muu tuleb iseenesest.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa tahad teada, mida tulevik toob. Horoskoop seda vastust sulle anda ei saa. Horoskoop saab vaid öelda, kuidas on lood sinu potentsiaaliga asju saavutada. Sul on midagi, mis sind erutab. Midagi, mida sa tahad. Midagi, millesse sa usud. Miks ei võiks see juhtuda? Võib, aga sa pead endale kõigepealt täpselt aru andma, mis see on, mida sa tahad.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Ole valmis kergendust tundma. Ole valmis selgust nautima. Rõõmusta, et halvad ended ei käi sul enam kannul nagu kõuepilv. Viimased aastad su elus on olnud pingelised. Nüüd algab faas, mis on helgem ja kergem. Esimesi märke sellest näed sa juba sel nädalal. Ära püüa neid ignoreerida. Usu neisse. Siis hakkab sul juba täna parem.