Sünnipäevad:

Kalev Vapper (62) 17. juuli 1953 ajakirjanik ja ärimees
Jaan Kirsipuu (46) 17. juuli 1969 jalgrattur
Rita Rätsepp (53) 17. juuli 1962 näitleja
Eduard Korotin (42) 18. juuli 1972 võistlustantsija
Kaili Sirge (32) 23. juuli 1983 suusataja
Viesturs Jansons (57) 23. juuli 1958 tantsija
Diana Klas (48) 19. juuli 1967 näitleja
Andres Puustusmaa (44) 19. juuli 1971 näitleja ja režissöör
Leonid Apananski (63) 20. juuli 1952 majandustegelane

Jäär 21. märts – 20. aprill
Inimesed tuletavad üksteisele tihti meelde, et lähtuda tuleb faktidest. Kes ikka eirab reaalsust, kui see talle silma vaatab? Kuid ka unistajatel võib vahel õigus olla, ja faktid pole peaaegu kunagi kivisse raiutud. Ära lase raskustel end sel nädalal heidutada. Ole inspireeriv ja inspireeritud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kõik käib siin ilmas mingite reeglite järgi. Meie tegutsemisvabadusel on alati mingid piirid. Kas see on halb? Piirangutel on olemas põhjus ja vajadus. Sa püsid oma praegusel positsioonil ainult tänu sellele, et oled oma potentsiaali maksimaalselt kasutanud. Nüüd tuleb piir ette. Vaata, kas seda annab nihutada.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa tead, kuidas ennast kaitsta. Sa oled teadlik selle vajadusest. Su kaitsemehhanismid käivituvad niipea, kui selleks vajadus tekib. Sind kardetakse, kuid sind ka imetletakse. Kasuta oma võimet ennast kaitsta, kuid hoia oma süda ja meeled valla. See, kes sind sel nädalal vallutada püüab, ei pruugi olla vaenlane.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa ei tahagi teada, mida tulevik toob. Sa tahad vaid juhtnööre, kuidas edasi minna. Mõnikord on hea teada, mida teha ja mida mitte teha. See ei ole üks selliseid aegu. Praegused probleemid nõuavad loomingulisemat lähenemist. Unusta käsud ja keelud ning kuula südame häält.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui me peaksime vaid üht asja tegema, saaksime selle ilmselt ka tehtud. Kuid kellel meist on nii lihtne elu? Lihtne elu on vaid idülliline unelm. Tegelikkus on karmim. Me peame tegema kõike korraga. Sellest ka need poolikud tööd ja tunne, et me ei jõua kuhugi. Sina vali sel nädalal välja üks – ja vii see võiduka lõpuni.

Neitsi 24. august – 22. september
Kui me ei teeks kaugeleulatuvaid plaane, võiksid meist kergesti saada mutrikesed kellegi teise plaanides. Kui me ei seaks endale eesmärke, kaotaksime paindlikkuse ja magaksime maha oma võimalused. Sellest nõiaringist pääseb välja vaid endale sihte seades ja nende poole pürgides. Ole sel nädalal avatud ideedele, mille tähtajad ei ole kivisse raiutud.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Mitte keegi meist ei kontrolli universumit. Maailm meie ümber ei keerle vastavalt meie ettekujutusele. Päike ei küsi meilt loojumiseks luba. Kuu ei valgusta meie öid sellepärast, et meil on pime. Päike tõuseb ja loojub, ta ei allu meie tahtele. Samasugust vankumatust peaksid ka sina oma elus nüüd rakendama.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Maailm on täis koole, mis peaksid arendama meie isikupära ja rõhuma meie kordumatusele. Ometi on maailm täis lolle, kes on tõusnud juhtivatele ametikohtadele ja levitavad sealt nüüd keskpärasust. Sul on probleem, mille on loonud just sellised inimesed. Miks peaksid sina seda lahendama? Ignoreeri seda.

Ambur 22. november – 21. detsember
Mitte keegi meist ei saa alati võita. Me võime kaotuse võiduks ümber nimetada, kuid selle olemus ei muutu. Võidu ja kaotuse piir on nii õhkõrn. Me võime kaotada, kui oleme võitmas. Ja vastupidi. Tunnista endale, et sa pole võitmatu. Tervislik kahtlus viib sind kaugemale kui sõge enesekindlus.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui sul sel nädalal elekter ära peaks minema, ei usu sa pimedusse. Sinu hinges on nii palju valgust, et seda jagub teistelegi. Inimesi tõmbab sinu poole just selle sisemise sära tõttu. Püüa nüüd ise ka sellesse uskuda. Su olukord pole nii pime, kui sa kardad. Kiirga sellele oma sisemist valgust, ja lahendus sünnib.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Tantsi, nagu mitte keegi ei vaataks sind. Nii öeldakse, kui tahetakse, et sa ennast unustaksid. Sama hästi võiks öelda: tantsi, nagu keegi ei vaataks sind, ja lase miljonitel enda üle naerda. Hetki, kui me ennast unustada saame, juhtub harva. Selline hetk võib nüüd tulla. Iseasi, mida sa sellega ette võtad.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mis oleks sinust saanud, kui oleksid elanud teistsugust elu? Kui sul oleks olnud rohkem ressursse ja vähem väljakutseid? Kui teistsugune oleks olnud sinu lugu? Aga äkki saab praegugi veel midagi muuta? Või peaksid sa olema õnnelik selle üle, mis sul on? Otsusta, mida sa tahad. Kui tahad muutust, siis see on praegu saadaval.