Sünnipäevad:

Hannes Võrno (46) 1. mai 1969 ajakirjanik, meelelahutaja
Taavi Teplenkov (40) 2. mai 1975 näitleja
Ingrid Isotamm (36) 3. Mai 1979 näitleja
Merle Randma (62) 3. Mai 1953 ajakirjanik
Helen Tartes (36). 4. Mai 1979 laulja
Hardo Pajula (49) 4. Mai 1966 majandusteadlane
Andres Raid (60) 4. Mai 1955 teleajakirjanik
Trivimi Velliste (68) 4. Mai 1947 poliitik, diplomaat
Tanel Veenre (38) 5. Mai 1977 moekunstnik
Mait Trink (44) 5. Mai 1971 laulja
Taavi Tõnisson (36) 6. Mai 1979 näitleja
Gerd Kanter (36) 6. mai 1979 kettaheitja
Aleksei Lotman (55) 6. Mai 1960 ökoloog
Helena Merzin (43) 7. mai 1972 näitleja
Ivar Must (54) 7. Mai 1961 helilooja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kas kõiksusele meeldib meie lugusid kuulata? Poole kõrvaga võibolla, kuid üldiselt teab ta, mida sa vajad, kui sina seda tead. Niisiis kui sul on praegu mingi vajadus, on sul olemas ka võimalus seda vajadust rahuldada. Võimalik, et selle võimaluse peale on kirjutatud sinu nimi. Võimalik, et pead selle ise ära tundma. Peaasi, et sa tal sabast haaraksid, kui aeg on küps.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kui sa ei tea, kuhu sa lähed, siis peatu ja uuri ümbrust. Aga mis siis, kui on pime? Ja ümbrus tundmatu? Siis kasuta oma sisemist GPSi. See hakkab tööle niipea, kui lakkad lootmast muudele süsteemidele. Liigu ettevaatlikult edasi ja usalda oma südant. Sinu võime informatsiooni vastu võtta paraneb vähehaaval, ja peagi oled seal, kus sa olema pead.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Maailm on nagu üks suur teatrilava. Ja sina istud publiku seas. Süžeed sa ei tea. Sa kasvad ja arened koos etendusega, mida vaatad. Nüüd tundub, et sinult oodatakse midagi enamat kui lihtsalt pealtvaatamine. Pead ootamatult lavale minema. Kuid sa pole näitleja. Sa saad vaid kehastada iseennast, ja see on täpselt see, mida sinult oodatakse. Usalda ennast.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Igaüks arvab midagi. Igaüks usub, et on millestki aru saanud. Ja ometi on mõnest asjast peaaegu võimatu aru saada. Pole vaja endale valetada, et oled seda mõistnud. Sa ei tea pooli asjugi! Sa püüad välja selgitada, kuidas oleks õigem edasi minna. Pole vahet, kas tee, mille valid, on õige või parim. Isegi kui eksid, jõuad lõpuks ikkagi kohale.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui sa ei taha olla iseenda vaenlane, ära püüa olla enda parim sõber. Proovi olla enda kõige karmim kriitik! Tee endale eksam ja ole karm. Ära muretse endas esile kerkiva sisekonflikti pärast. Muretse ainult sellepärast, et vastused oleksid õiged. Jäta viisakusavalduste tegemine teistele ja hooli ainult aususest. Siis võid kindel olla, et su probleem leiab kõige õigema lahenduse.

Neitsi 24. august – 22. september
Kes on loonud selle universumi? Ja miks siin on nii palju konflikte ja vasturääkivusi? Kas ta on üldse olemas? Mis rolli sina siin mängid? Selle nädala sündmused viitavad sellele, et sa oled selle universumi täieõiguslik liige ja kaaslooja. Võta vastutus oma sõnade ja tegude eest ja sa saad vastutasuks vabaduse, mida oled alati ihaldanud.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Me kõik peame oma eluteed mööda käies mingeid valikuid tegema. See tähendab, et me peame vahepeal peatuma ja otsustama. Me ei tea instinktiivselt, kummale poole minna. Me peame aimama, mis meid järgmise käänaku taga ootab. Kas kõik peab kogu aeg olema selge? Ei pea. Peaasi, et sul on valikuvõimalused ja -vabadus. See on kõige tähtsam.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa püüad lahendada probleemi, mis on suures osas juba lahendatud. Ei saa välistada, et seda lahendades oled loonud uue probleemi. Igal lahendusel on omad plussid ja miinused. Mõlemaid tuleb arvesse võtta. Kaalu oma võimalusi sel nädalal eriti hoolikalt. Kui miski tundub õige, siis see ilmselt seda ka on, hoolimata võimalikust miinuspoolest.

Ambur 22. november – 21. detsember
Võimalik, et mineviku vigade eest maksmine on õiglane. Kuid varem või hiljem tuleb maksegraafik peatada ja inkassofirmale teatada, et oled oma õppetunni kätte saanud ega kavatse selle eest enam maksta. Kas pääsed konksu otsast? Ainult siis, kui suudad endale andestada. Ära tuhni sel nädalal enam minevikus. Oled seda juba piisavalt teinud. Nüüd suuna pilk tulevikku.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mida sa oled võimeline sel nädalal saavutama? Sõltub sellest, kui kiire ja osav oled sa lendavate objektide püüdmisel. Sul on ohtralt võimalusi, kuid sa pead olema tähelepanelik ja kiire, sest mõned neist meenutavad langevaid tähti. Sähvatus, ja nad on läinud. Nii et pane jalga jooksukingad. Ja muuda oma pilk ja teadvus teravaks. Siis ei maga sa midagi maha.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Pikamaajooksu ei tohi kunagi finišijoonel lõpetada. Sa pead üha aeglasemalt joostes läbima pika maa, et lasta oma kehal peatumisega harjuda. See kehtib ka metafooriliste pikamaajooksude kohta. Kui oled millegagi liiga kaua tegelenud, ei saa sa kohe uuele tegevusele ümber lülituda. See nädal on sulle antud kohanemiseks. Iga päev toob lähemale võimaluse uue lehekülje pööramiseks.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
On inimesi, kes tunduvad meile alati targad ja õiged, ja on inimesi, kes näivad igas olukorras rumalad. Selline mõtteviis on aga jäik, sest me kõik oleme ühes olukorras targad, teises rumalad. Kui tahad sel nädalal tõele lähemale jõuda, pead olema tähelepanelik ja lugupidav – kõigi inimeste suhtes. See, mis näib, pole alati ülim tõde.