Palju õnne!

Ursula Ratasepp-Oja (34) 17. Juuni 1982

Raimo Aas (63) 18. juuni 1953 humorist

Anu ja Kadri Tali (44) 18. juuni 1972 dirigent ja produtsent

Kaja Kallas (39) 18. juuni 1977 poliitik

Marko Reikop (47) 19. juuni 1969 raadio- ja teleajakirjanik

Rutti Luksepp (42) 19. juuni 1974 kergejõustliklane

Tatjana Mihhailova (33) 19. juuni 1983 laulja 

Endel Siff (59) 20. juuni 1957 kütuseärimees

Ithaka Maria Rahula (37) 21. juuni 1979 laulja, laulusõnade autor, muusik

Leelo Tungal (69) 22. juuni 1947 kirjanik

Jäär 21. märts – 20. aprill

Paljude inimeste arvates eraldab õnne ja ebaõnne sügav kuristik. Tegelikult on vahe peen kui juuksekarv. Võid olla kui tahes ettevaatlik, mõned asjad sõltuvad ikkagi vedamisest. Sa võid olla võidust sammu kaugusel ja lõpetada ikkagi kaotusega. Ja vastupidi. Praegu on pigem vastupidi. Võit tuleb ootamatult, kuid kindlalt.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Päike ei ole kunagi ühe koha peal. Mitte sekunditki. Tal on oma graafik ja ta järgib seda kindlalt. Ta on kõigutamatu kõige selle juures, mida ta päevast päeva nägema peab. Ilmselt saab ta aru, et maapealseid tegemisi saab ta mõjutada ainult kaudselt. Sullegi kuluks praegu ära selline suhtumine. Tõuse sellest, mis sind häirib, kõrgemale.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Kes sa selline oled? Mis annab sulle õiguse oma arvamusele? Kas sa tõesti ei tea, et on tähtsamaidki inimesi kui sina? Kui ülbe sinust — arvata, et sa oled võrdne. Või lausa parem! Häbi! Praegu pole tõesti miski tähtsam kui sina. Ja oma arvamus tuleb sulle ainult kasuks. Seda ei saa keegi sinult võtta. Ja kellelgi pole õigust seda halvustada.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Inimesed lähevad tihti tühiste asjade pärast endast välja. Nad arvavad, et nende karikasse on langenud viimane tilk. See võib nii olla, kuid enamasti mahub karikasse veel ja veel. Kas tahaksid sel nädalal oma karikat proovile panna? Muidugi mitte. Aga kui see siiski juhtub, siis tea, et seal on piisavalt ruumi.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Meile meeldib ennast proovile panna. Me mõõdame oma füüsilisi näitajaid ja IQ-d ja leiame, et alati võiksid tulemused paremad olla. Kuid mis on üldse hea tulemus? Ja miks peaksid sa ennast kellegagi võrdlema? Sa oled praegu täpselt nii tugev ja tark kui sa olla saad. Võib juhtuda, et saad sel nädalal veelgi tugevamaks ja targemaks...

Neitsi 24. august – 22. september

Kas sa usud, et teadmatus on õnnistus? Kas sa ei arva, et peaksid olema informeeritum? Kui ei, miks vaevad sa oma pead asjadega, mille kohta sul pole piisavalt informatsiooni? Kui tahad olukorrast eemalduda, tee seda. Aga kui sellesse sekkuda kavatsed, hangi kõigepealt piisavalt informatsiooni.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Sul on juba kõik, mida tahad. Mida sa veel vajad? Midagi, mis sul juba olemas on? Mida rohkem me midagi ihkame, seda kõrgemalt me seda hindame, kui me seda kord saame. Seega ainus võimalus midagi hinnata on selle saamisest võimalikult kaua hoiduda. Sina võid nüüd saada, mida tahad ja vajad. Parem oleks, kui sa seda ka hindaksid.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Kui palju sa suudad? Kui läbinägelik sa oled? Mida sa näed, kui tulevikku vaatad? Kas see inspireerib või hirmutab sind? Need on tähtsad küsimused, sest nende vastused näitavad, kuidas sa väljakutsed vastu võtad. Ootustest sõltub praegu palju. Astu tulevikule vastu püstipäi.

Ambur 22. november – 21. detsember

Sa oled andekas probleemidelahendaja. Sa lahendad neid hommikul, lõunal ja õhtul. Sa ei vabane sellest isegi uinuda püüdes. Miski ei eruta sind nii hästi kui värske katastroof! Kui sul mõnda probleemi parajasti käepärast ei ole, lahendad sa teiste omi. Praegu aga sinu abi ei vajata. Pead ilma läbi ajama. Ära endale sellepärast veel probleeme tekitama hakka.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Ainus, milles võime kindlad olla, on see, et kõik muutub. Miski pole püsiv. Elu on täis üllatusi. Aga mõnikord, just siis kui arvad, et miski libiseb jälle käest, jääb see paigale seisma. Sa kuuled praegu oma kõrvus kumisemas häirekelli, kuid ei tea, mille eest sind hoiatatakse. Enne kui tegutsema hakkad, oota, kuni saad olukorra kohta piisavalt informatsiooni.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Igale poole ei vii otseteed. Vahel tuleb minna üle mägede ja ümber järvede. Keskkonnaga tuleb alati arvestada. Inimesed kipuvad sellistel teekondadel kergesti väsima. Sinusugune väsimusele tähelepanu ei pööra. Sa lähed mööda ainsat teed, mis viib punktist A punkti B. See pole mingi ime, et sa lõpuks ka kohale jõuad.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Kas su elu on nagu muinasjutt? Kui ei, ära kurvasta. Muinasjutud pole alati ilusad ja helged. Nende kangelased elavad üle koledaid asju, enne kui nad õnneliku lõpuni jõuavad. Nii et selles mõttes on su elu küll nagu muinasjutt. Kuigi see nii ei tundu, saab üks draama su elus nüüd läbi. Kui see pole õnnelik lõpp, siis mis see on?