Palju õnne!

Maarja-Liis Ilus (35) 24. detsember 1980 laulja
Aita Kivi (61) 20. detsember 1954 kirjanik
Mikk Targo (56) 18. detsember 1959 muusik
Mari Lill (70) 21. detsember 1945 näitleja
Kristjan Sarv (36) 21. detsember 1979 näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Vanasti kulutasid inimesed tohutult energiat, püüdes ära arvata vaenlase järgmist sammu. Tänapäeval ei peeta seda enam heaks tavaks. Meil ei ole enam vaenlasi. Kuigi sina võiksid praegu küll vanduda, et keegi sinu lähiringist plaanitseb midagi halba. Enne kui midagi ette võtad, püüa välja selgitada, kes millisesse leeri kuulub. Sa ei taha ju ometi eksida.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mida sa enne pühade algust tegema pead? Ja mida sa arvad, et pead tegema, sest keegi ootab seda sinult? Kas taevas kukub alla, kui sa midagi oma pikast nimekirjast tegemata jätad? See, mis sa sel nädalal tegema pead, saab niikuinii tehtud. Siis aga võta kätte veiniklaas ja heida kuuse alla pikali. Sina oled parim kingitus, mida su lähedased saada võivad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Usul on suur jõud. See, millesse sa usud, võib vabalt teoks saada. On asju, mida palja usuga terveks ei tee, kuid iga natukese aja tagant tõestatakse sulle, et usk on edutee üks olulisemaid komponente. Maagia sünnib vaid siis, kui sa töötad kooskõlas oma südamega. Vapustavad asjad juhtuvad sel imede ajal, kui sa jääd truuks oma intuitsioonile.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mitte kõik mõttevahetused ei ole viisakad. Mõnikord tunnevad inimesed vajadust kurta ja kaevata. Nad tahavad, et kõik teaksid, et nad on leidnud vea ja et see on neid mõjutanud. Nüüd võiks keegi tulla ja vea parandada. Sel nädalal ära tee sellistest kaebajatest välja. Sa tead, mis on hästi ja mis on halvasti. Nüüd on aeg seda kõike ignoreerida ja pikka nädalavahetust nautida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mida lähemale jõuavad pühad, seda selgemaks sulle saab, et mõningatele probleemidele siin elus võib läheneda ka rahulikumas tempos. Kas see tähendab, et muutud vähem produktiivseks? Muidugi mitte. Sul pole vaja pinget, et endast parimat anda. Rahulikum meeleseisund annab sulle võimaluse oma edusamme nautida. Just selle jaoks on nädal ideaalne.

Neitsi 24. august – 22. september
Mõistlikelt, tsiviliseeritud, kainelt mõtlevatelt inimestelt nõutakse tihti emotsioonide täielikku ignoreerimist. Nad peaksid oma tundeid kaane all hoidma ja andma intellektile alati eesõiguse. Kui ristuvad ratsionaalsuse ja südame teed, peavad tunded loogikale teed andma. See põhimõte sulle ei meeldi. Ja sel nädalal näed, kui hea on, kui ka süda saab sõna!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sinu intuitsioon on legendaarne. Sind on õnnistatud täpse sisemise radariga. Kas võid oma mõtetes ja tunnetes ka sel nädalal sajaprotsendiliselt kindel olla? Kindlasti võid. Kuid ära muutu ülbeks! Järgi oma kõige tugevamat tunnet ja pühendu talle täielikult. Sa saad eksida vaid juhul, kui oled midagi kahe silma vahele jätnud. Ja seda juba sinu puhul ei juhtu.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Paljud tööstusharud sõltuvad pessimismist. Hiigelkontsernid toituvad negatiivsetest ootustest, Näiteks mis saaks finantsmaailmast, kui poleks kindlustust? Kui miljardeid ei kulutataks relvastusele, millele valitsused siis meie raha kulutaksid? Ära lange sel nädalal tumedate stsenaariumite võrku. Jah, see on aasta kõige pimedam aeg, aga kohe läheb valgemaks!

Ambur 22. november – 21. detsember
Päev enne Berliini müüri kukkumist arvasid kõik, et see jääb püsti igavesti. Kuid selline on juba kord müüride saatus. Head asjad juhtuvad. Müürid varisevad. Inimesed leiavad lootuse sealt, kus varem oli vaid masendus. Sinu jaoks ei ole see küll nii elumuutev nädal, kuid asjad hakkavad nüüd teises valguses paistma küll.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kolm sõna. Kui palju nad muudavad. Kui raske on neid öelda. Pead vaid pomisema „Ma ei tea", ja kõik muutub. Kuid neid sõnu välja öelda on alati nii piinlik! Ometi peame me seda aeg-ajalt tegema. Sest ainult tunnistades oma võimetust saame me midagi muuta. Sina teed sel nädalal põneva avastuse – iseenda kohta.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Saatuslik hetk! Kas pole põnev? See on just see, millest sa unistanud oled. Või siis lausa kartnud? Saatuslik hetk on põnevam siis, kui silmapiiril on preemia, ja üldse mitte nii põnev siis, kui ähvardatakse karistusega. Nii et mida on saatusel sulle pakkuda? Midagi, mida oodata? Või midagi, mida karta? Kui tunned ootusärevust, on tõenäoliselt tegemist positiivse asjaga. Kohe näed.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kas maailm on lihtne? Või, nagu paljud inimesed arvavad, keeruline? Pole mõtet sellele praegu vastust otsida. Sul on nagunii selle kohta oma arvamus olemas, ja seda pole vaja kallil pühadeajal muuta. Sellegipoolest tahaksid sa teada, kas ühes võtmeküsimuses oli õigus sinul või kellelgi teisel. Selle vastuse saad sa tõepoolest veel enne pühade algust kätte.