Palju õnne!

Eve Pärnaste (65) 19. veebruar 1951 poliitik

Veiko Visnapuu (41) 19. veebruar 1975 spordiajakirjanik

Indrek Saar (43) 20. veebruar 1973 kultuuriminister

Toomas Sildmäe (57) 21. veebruar 1959 ettevõtja

Maria Soomets (37) 21. veebruar 1979 näitleja

Ülo ja Jüri Tuulik (76) 22. veebruar 1940 kirjanikud

Mait Maltis (65) 23. veebruar 1951 laulja

Kristina Šmigun-Vähi (39) 23. veebruar 1977 suusataja

Stig Rästa (36) 24. veebruar 1980 muusik

Signe Kivi (59) 24. veebruar 1957 tekstiilikunstnik, poliitik

Tiina Mõis (59) 24. veebruar 1957 äritegelane

Vallo Toomet (56) 24. veebruar 1960 meediategelane

Reet Hääl (52) 24. veebruar 1964 ettevõtja

Anti Kobin (39) 25. veebruar 1977 näitleja

Jaak Mae (44) 25. veebruar 1972 suusataja

Külli Reinumägi (42) 25. veebruar 1974 näitleja

Gerly Tinn (40) 25. veebruar 1976 moekunstnik

Maian Kärmas (38) 25. veebruar 1978 helilooja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Rasked teemad rõhuvad su õlgu ja närivad mured rikuvad tuju. Kuid allaandmisest on asi kaugel − sa kavatsed võidelda! Ja mis iganes see ka ei oleks, millega sa võitled, sul on põhjust loota võidule. Sellisel juhul jääb arusaamatuks, mille pärast sa nii väga muretsed. Sa võidad, ja enne kui sa arugi saad, muutub elu palju lõbusamaks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Miks mõned inimesed ütlevad seda, mis nad ütlevad ja teevad seda, mis nad teevad? Võiks ka küsida, miks nad tunnevad seda, mis nad tunnevad, aga vaevalt nad seda teavad. Me oleme ettearvatavad, kuid oleme ettearvamatult ettearvatavad. Meie loogika kõnnib mööda müstilisi radu. Lase sel nädalal armastusel end juhtida, ja sa näed, et loogika ei ole ainus lahendus.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kevade märke tuleb veel tikutulega taga otsida, kuid sinu südames on see tunne juba olemas. Sinus pulbitseb ootusärevus, mida on raske kontrolli all hoida. Ära ole nii närviline! Sinu väljavaated on suurepärased. Juba sel nädalal juhtub asju, mis annavad sulle lootust ja inspiratsiooni. Võid kindel olla, et järgnevad nädalad on veelgi paremad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me kõik oskame välja mõelda põhjuseid, miks meie ootused peaaegu kunagi reaalsusele ei vasta. Ometi soovime kõik sügaval südames, et juhtuks ime. Kas sellised maagilised asjad võivad juhtuda sel nädalal? Võivad, ja juhtuvadki – iga päev. Muutus, mida sina ootad, ei juhtu üleöö, kuid iga päev viib sind sellele lähemale. Järgne valgusele.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mängu mängitakse teistsuguste reeglite järgi. Kui arvad, et kõik peaks toimuma nii, nagu sa seda varem ette kujutasid, ei ole sul pääsu pettumusest. Kui oled valmis vastu võtma mõned muutused mängureeglites, on tulemused palju meelepärasemad. Tee julgelt erandeid ja kõnni mööda sissetallamata radu. Need viivad sind kindlamalt sihile.

Neitsi 24. august – 22. september
Me kõik tunneme aeg-ajalt vajadust mööblit ümber tõsta. Ja peaaegu kunagi ei saa me kohe aru, kas mööblipaigutus oli parem enne või nüüd. Keegi ei armasta liiga järsku muutust. Ometi harjume uute korraldustega suhteliselt kiiresti ära. Sinu selle nädala muutus on pöördumatu... kuid ära karda seda. Anna sellele lihtsalt natuke aega.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Ära vahi sel nädalal ainult enda ette. Vaata vasakule ja paremale ka. Tunne huvi, mis on järgmise nurga taga. Loomulikult on seal palju ärritavaid arenguid, kuid ka meeldivatest võimalustest ei tule sul puudu. Et näha kõike, mis on silmapiiril, pead sa kiskuma oma pilgu sellelt, mis on otse su nina all. Selle aeg on möödas. Aeg on vaadata kaugemale – ja sügavamale.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa pead rohkem pingutama. Endast rohkem andma. Paremini tegema. Rohkem tegema. Mõtle, kui hästi sa end tunneksid, kui sa oma sihid saavutaksid. Sa vajad toetust ja julgustust. Ei, mitte teistelt. Iseendalt. Sul on olemas kõik, mis vaja, et jõuda sinna, kuhu sa jõuda tahad. Otsi see endast üles ja kasuta seda. Sa ei saa eksida.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui asetaksid ühe jala teise ette, kuhu sa välja jõuaksid? Mis suunas sa üldse liiguksid? Maakera on ümmargune. Teoreetiliselt, kui minema hakkad, jõuad lõpuks ikka alguspunkti tagasi. Kui sa veel ei tea, kuhu lähed, siis sel nädalal saavad su käigud sulle palju selgemaks. Isegi kui alguspunkti tagasi jõuad, oled tee peal midagi väärtuslikku omandanud.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Õnn võib, kuid ei pruugi meile naeratada, kuid kui tahame teda ligi meelitada, ei peaks me vaidlema selle üle, kui suurt rolli ta meie elus mängib. Me peame teda ootama nagu surfajad lainet – kummiülikonnad seljas, lauad kaenlas. Sest õnn soosib neid, kes on valmis teda vastu võtma. Kui oled sel nädalal võimalusele avatud, ei jää see sul kahe silma vahele.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui me räägime, siis me loodame, et meid mõistetakse. Me loodame seda isegi juhul, kui me räägime võõrkeelt. Me arvame, et meie sõnumid on universaalselt mõistetavad. See ei ole alati nii. Sel nädalal saad kogeda oma otsekohesuse plusse ja miinuseid. Selles peituv õppetund on hindamatu. Ära lase seda raisku minna.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kes on süüdi, kui sul lähipäevil on pidevalt kiire? Ära mõtle sellele liiga palju. Paljud võivad selles süüdi olla, kuid nende süüdistamine ei muuda midagi paremaks. Ainult üks inimene saab otsustada, kui tõsiselt ta seda võtab, ja see inimene oled sina. Jää rahulikuks. Leia oma rütm. Kõik, mis vaja, saab tehtud.