Sünnipäevad:
Indrek Saar (42) 20. Veebruar 1973 teatritegelane
Nero Urke (32) 21. Veebruar 1983 näitleja
Maria Soomets (36) 21. Veebruar 1979 näitleja
Anti Reinthal (36) 23. Veebruar 1979 näitleja
Mait Maltis (64) 23. Veebruar 1951 laulja
Kristina Šmigun (38) 23. Veebruar 1977 suusataja
Signe Kivi (58) 24. Veebruar 1957 tekstiilikunstnik, poliitik
Reet Hääl (51) 24. Veebruar 1964 firmajuht
Tiina Mõis (58) 24. Veebruar 1957 ärinaine
Maian-Anna Kärmas (37) 25. Veebruar 1978 helilooja
Gerly Tinn (39) 25. Veebruar 1976 moekunstnik
Jaak Mae (43) 25. Veebruar 1972 suusataja
Külli Reinumägi (41) 25. Veebruar 1974 näitleja
Märt Avandi (34) 26. Veebruar 1981 näitleja
Rein Oja (59) 26. Veebruar 1956 näitleja

Jäär 21. marts – 20. aprill
Filmides röövitakse pidevalt pankasid. Me oleme seda nii palju näinud, et meil peaks juba pangale lähenedes pulss tõusma hakkama. Ometi seda ei juhtu. Pank on koht, kus lahendada tüütuid rahaprobleeme, mitte märulifilmi võttepaik. Kui sulle sel nädalal tundub, et midagi on väga valesti, ära usalda seda tunnet. Elu pole film. Kõik saab korda.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Vanasti võisid sa rahulikult suure hilinemisega kinno minna ja vaadata filmi teist poolt, et järgmisel päeval ka esimene pool ära vaadata. Tänapäeval me nii enam filme ei vaata. Praegu tundub sulle, et sa püüad killukesest kokku panna tervikpilti, millel puudub mõte. Ära jäta oma plaani katki. Järgi instinkti, ja ühel hetkel hakkab pilt aina loogilisem tunduma.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa ei jõudnud sinna, kus sa praegu oled, juhuslikult. Sa pole ka teinud saatuslikke vigu. Kui sul on mingi võim, siis keegi on usaldanud selle sulle. Sul on võimeid ja kogemusi, mida keegi võib vajada. Sa peaksid rohkem usaldama neid protsesse, mis on sind nii kaugele viinud. See tähendab, et sind on seal vaja. Võta oma rolli tõsisemalt.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Ilma suitsuta pole tuld. Aga kas ka auru võib käsitleda suitsuna? Aurust sünnivad suured pilved, mis varjavad ülbelt päikesevalguse. Mõnikord paistab päike nende pilvede tagant kui suur tulekahju. Praegu näib, et su elus on lahvatanud leek. Kasuta kõiki oma meeli, et teha kindlaks, ega see pole ometi meelepete.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui on midagi, mida sa teada tahad, miks sa ei küsi? See kõlab lihtsalt. Kellelt sa küsima peaksid? Ja kuidas sa tead, et nad räägiksid tõtt? Keegi ei taha sind tahtlikult petta, kuid maailmas on liiga palju inimesi, kes ei julge tunnistada, et nad ei tea midagi. Püüa sel nädalal meeles pidada, et enesekindlus ja täpsus ei pruugi alati käsikäes käia.

Neitsi 24. august – 22. September
Me räägime palju. Me ei saa päevagi mööda saata, ilma, et me teiste inimestega ei suhtleks. Isegi sotisaalmeediasse lähetatud ennastimetlev teade on suhtlemine. Ja siis me imestame, miks me end ikka nii üksildasena tunneme! Kui tahad tundlikku olukorda selgust tuua, räägi vähem ja kuula rohkem. Sa võid sellega isegi ära harjuda!

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Kuidas saab miski olla ühtaegu hea ja halb? Õige ja vale? Me kõik teame, et sõda on vale, ometi lähevad mõned inimesed sõtta kõige õiglasemate kaalutlustega. Nad arvavad, et võitlevad mingi jõuga, mis tuleb maha suruda, või maailma tabab hukatus. Mõnikord peame me kõik tegutsema, isegi kui me endas kahtleme. Sinu selle nädalal dilemma on lahendatav ilma sõjata.

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Mitte keegi meist ei suuda entusiastlikult suhtuda projekti, millesse ta ei usu. Äärmisel juhul suudame me toetada ja kaasa elada kellelegi, kes sellesse usub. Kui see projekt meid ei veena, ei suuda see meid ka käivitada. Sina tunned viimasel ajal puudust pühendumisest ja motivatsioonist. Õnneks muutub sel nädalal sinu jaoks kõik.

Ambur 22. November – 21. detsember
Võimalik, et sa ei pea end mustkunstnikuks. Kui sinu võimed ja oskused jutuks tulevad, ei mainita ilmselt kunagi sinu võimet imesid korda saata. Kuid ometi on minevikus olnud juhtumeid, mis võiksid sulle vabalt anda mustkunstniku tiitli. Sel nädalal võib juhtuda, et tänu sulle – ja ainult tänu sulle – juhtub ime. Püüa seda ka ise tunnistada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Võimuvõitlused on suhetes paratamatud. Neis ei võida ega kaota ükski osapool. Need võitlused lihtsalt kestavad, kurnates mõlemat poolt. Me vajame elus ja suhetes väljakutseid, isegi kui need meid väsitavad. Sinu praeguste pingete juures ei ole midagi valesti. Kui sa neist aga puhata tahad, siis ole üksi. Taasavasta kontakt iseendaga.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Alati ei ole hea asju juhuse hooleks jätta. Mõnikord viitab see vastutustunde puudumisele. Meil on kohustus hinnata oma valikuid ja tegutseda võimalikult positiivse lahenduse nimel. Selle nädala sündmused ei sõltu sinust peaaegu üldse. Sellegipoolest on sul võimalik valida, kas osaled neis või mitte. Toimi vastavalt oma südame käsule.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Enam hullemaks minna ei saa. Nüüd saab vaid paremaks minna. Inimkond on läbi aastatuhandete end nende sõnadega lohutada püüdnud. Tõde on see, et asjad saavad alati halvemaks minna – nii nagu nad saavad ka paremaks minna. Sinu elus on praegu piisavalt positiivset maagiat. Ära kaota sellesse usku, isegi kui midagi nihu läheb.