Sünnipäevad:

Hans H. Luik (54) 20. märts 1961 meediaärimees
Kati Saara Vatmann Murutar (48) 21. märts 1967 ajakirjanik ja kirjanik
Märt Treier (40) 22. Märts 1975 teleajakirjanik
Merlyn Uusküla (31) 23. märts 1984 laulja ja helilooja
Jaan Tätte (51) 24. märts 1964 näitleja ja muusik
Alex Lepajõe (54) 25. Märts 1961 telesaatejuht

Jäär 21. märts – 20. aprill
Miski peab purunema, et seda saaks uuesti üles ehitada. Ei, see pole mingi «asi», mis katki läheb. Pigem ikka tunne või meeleseisund – mehhanism, mis enam ei toimi. Ja sa ei pea seda kartma. Sa tunned end paremini, kui harjud mõttega millegi ülesehitusest parema tulemuse nimel. Lase sel, mis minema peab, minna.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kui kõnniksid kellegi teise kingades, ei jõuaks sa kuigi kaugele, enne kui jalad katki hõõrduksid. Kellegi teise kingad ei ole mõeldud meile kõndimiseks. Meil on omad kingad, ja neil on rääkida omad lood. Kui kellegi tee tundub sulle praegu palju kergem kui sinu oma, ära usu seda. See on lihtsalt teistmoodi raske. Keskendu oma teele.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Mida pingsamalt me millelegi mõtleme, seda hirmuäratavam see tundub. Mida rohkem me sellele mõtleme, seda raskem on seda unustada. Mõtle korraks sellele, mis mõtted kipuvad sinu peas korduma. Nüüd mõtle sellele, kuidas korduvatest mustritest vabaneda. Sa tead, mis mõtted need on ja sa tead, kuidas seda teha.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Meilt nõutakse pidevalt suureks kasvamist ja täiskasvanuks saamist, just nagu lapsed käituksid alati valesti. Mis siis, kui peaksime olema hoopis rohkem laste moodi? Kergemad ja helgemad ja lootusrikkamad. Riskijulgemad ja eelarvamusvabamad. Sina ainult võidaksid, kui suudaksid olla rohkem nagu laps.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sinu elu loos on pööratud uus lehekülg. Su ellu tulevad uued tegelased ja uued sündmused. Sa saad neist täiel määral aru alles siis, kui oled varasemad leheküljed lõplikult enda jaoks sulgenud. Kui see kohe ei õnnestu, võta aeg maha. Tegele minevikuga nii kaua kui vaja. Aga siis on küll aeg edasi minna.

Neitsi 24. august – 22. september
Mis on elu eesmärk? Kas meil on vaba tahe, või määrab kõike saatus, või hoopis keegi kolmas, kes valitseb kõige üle? Selle üle võib lõputult arutleda. Ja seda tehaksegi, kuid kas sa saad endale ikka nii laiska meeleerutust lubada? Sinult eeldatakse tegusid. Su näpud sügelevad. Eksistentsiaalsed küsimused võivad oodata.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
On inimesi, kes armastavad meid ja on inimesi, kes lämmatavad meid. On asju, mis erutavad meid ja on asju, mis ajavad meid hulluks. Mida me sellest järeldama peame? Mitte midagi! See aga ei tähenda, et me ei võiks kõigi nende inimeste keskel olla õnnelikud. Rohkem tähelepanu neile, kes annavad meile seda, mida me vajame, ja kõik saab kõige paremasse korda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa mõistad positiivse mõtlemise tähtsust. Sellepärast on sinus alati, ka kõige pimedamas olukorras, natukene lootust. Maailmas on asju, mida me kunagi mõistma ei hakka, kuid see ei tähenda, et peaksime end nende eest kaitsma. Sel nädalal võib juhtuda väike ime. See väike ime võib muuta tervet su maailma. Kas oled selleks valmis?

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui keegi ütleb midagi väga veenvalt, on meil kalduvus teda uskuma jääda. Kas veenev esitus ongi tema edu võti? Või peaksime rohkem tähelepanu pöörama sõnumile, ja vähem sõnumitoojale? Sulle esitatakse nüüd mingit ideed väga veenvalt. Ära jää seda uskuma enne kui oled idee juppideks lammutanud ja ise uuesti kokku pannud.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Ära karda tõde. Kui midagi kardad, karda valet. Karda asju, mis tunduvad liiga head, et olla tõde. Karda asju, mis on pealtpoolt ilusad, kuid tekitavad sisusse süüvides kahtlusi. Karda kõike, mis hiilgab liiga säravalt. See ei tähenda, et sinu elus oleks praegu midagi sellist. See tähendab, et see võib su ellu tungida. Ole valvel.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Ka kõige paremini varjatud saladused kätkevad endas mingeid väljapoole ulatuvaid vihjeid. Kui me neid ei näe, siis me ilmselt ei taha neid näha. Inimestele meeldib asju pimesi uskuda. Kui tõde sel nädalal sulle silma vaatab, ära pööra pilku ära. Vaata vastu. Eks me näe, kumb teist lõpuks peale jääb.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mäletad seda uusaastalubadust, mille sa endale nii entusiastlikult andsid? Kuidas sul sellega edeneb? Nagu arvata oligi, pole sa sellega veel algust teinud. Aga pole hullu! Alustamiseks sobib iga päev! Näiteks täna! Pole vahet, millal sa ennast kokku võetud saad. Peaasi, et sa seda teed. Ära vannu alla.