Sünnipäevad:

Evelin Võigemast (35) 22. mai 1980 näitleja
Külli Teetamm (39) 22. Mai 1976 näitleja
Harriet Toompere (40) 22. Mai 1975 näitleja
Nancy Himma-Mantsik (50) 23. mai 1965 laulja
Liina Tennossaar (50) 23. mai 1965 näitleja
Tiina Jantson (55) 23. Mai 1960 modellinduse edendaja
Triin Olev (Stellah, 40) 25. Mai 1975 laulja
Tauno Kangro (49) 25. Mai 1966 skulptor
Malle Pärn (70) 25. Mai 1945 näitleja
Eda-Ines Etti (34) 26. Mai 1981 laulja
Tuuli Roosma (40) 26. mai 1975 teleprodutsent, saatejuht
Kaur Kender (44) 27. mai 1971 kirjanik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kui oled ühele asjale juba pühendunud, kuidas sa siis teisele asjale pühenduda saad? Eks ikka nii, et lõpetad pühendumise ühele asjale ja hakkad pühenduma teisele. Kui sul sel nädalal selline pühendumise-vahetus ette tuleb, ära mõtle sellest, mida sinust arvatakse. Mõtle ainult sellele, mida sa saavutada tahad, ja pühendu sellele, mis sul sinna jõuda aitab.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kas sa ikka mäletad täpselt, mis juhtus, kui see juhtus? Võibolla on faktid ajaga veidi moondunud? Võibolla on su mälu sündmusi muutnud, et need oleksid sulle arusaadavamad? Sa ei saa selles kunagi kindel olla. Minevik on juba möödas. Teda pole enam olemas. Sina võid sel nädalal mineviku sündmusi täiesti uues valguses nägema hakata.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kes ei riski, see šampanjat ei joo. See on muidugi nõrk karistus kellelegi, kes ei taha riskimisega oma elu pea peale pöörata. Juua saab ju ka veini, ja riskimisest ei räägi siis keegi. Kui sul on aga šampanjaisu ja sa arvad, et pead selle naudingu kuidagi välja teenima, riski pealegi. Kui midagi viltu läheb, oled saanud õppetunni, ja šampanjat jood teine kord.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa meeldid kellelegi, Kellelegi, kes sulle ka meeldib. Sellest peaks piisama, et nädal tuleks hea. Aga sulle sellest muidugi ei piisa. Sa tahad midagi enamat. Midagi käegakatsutavat. Sa saadki seda. Iga asi omal ajal. Praegu naudi seda, et sul on tekkinud side ühe väga erilise inimesega. Ole kannatlik. Kõik, mis peab tulema, tuleb ükskord niikuinii.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui me ei saa seda, mida me tahame, püüame me end veenda rõõmu tundma sellest, mis meil on või mida me saada võime. See on mõttetu enesepetmine. Kui me seda tõesti tahaksime, oleks see meie tahtmiste nimekirjas esikohal. Ära loobu hea enesetunde nimel kõrgetest ideaalidest. Kui sa midagi tahad, siis see asi on sinu jaoks juba olemas. Pead selle lihtsalt kätte saama.

Neitsi 24. august – 22. september
Meie aju on nagu masin Ta peidab mõningad asjad meie eest ära ja kulub tükk aega, enne kui me need välja kaevata suudame. Meil tekivad harjumused, millest on raske vabaneda, isegi kui need on meile kahjulikud. Sinu minevikus on asju, millel on varuks sõnum sinu tulevikule. Sinu prioriteet võiks olla nende väljakaevamine ja lahtimuukimine.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Mõni asi siin ilmas ei lõpe ega lõpe. Kas selles on ka midagi uut? Võibolla vaatad sa neid sündmusi nagu seebiooperi kordust? Sa koged samu tundeid, kuigi oled need juba läbi elanud. Kui «teleka» kinni paneksid, saaksid aru, mis on valesti, ja miks. Natuke aju tööd veel, ja juba tead sa ka seda, kuidas seda parandada. Nüüd jääb oodata vaid võimalust seda teha.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Inimesed usuvad, mida nad tahavad uskuda. Uskumused on nende ees nagu rootsi laual. Nad valivad, mida võtta ja mida jätta. Mõnest uskumusest söövad nad end kõrini täis, teise jätavad puutumata. Sellepärast on inimeste vahel nii palju möödarääkimisi. Sina oma praegust usku lihtsalt niisama võtta või jätta ei saa. Järelikult on tegeist asjaga, millest tasub kinni hoida...

Ambur 22. november – 21. detsember
Räägi selgelt ja otsekoheselt. Ära keeruta. Ära püüa varjata midagi, mille üle sa peaksid uhke olema. See ei tähenda, et peaksid olema ebaviisakas. Su sõnum jõuab kohale, kui ütled, mida mõtled, kuid valid oma sõnu hoolikalt. Aga mis siis, kui keegi käitub sinuga liiga otsekoheselt ja ebaviisakalt? Siis anna paremat eeskuju.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Vaata enda ümber. Mida sa näed? Kas see jääbki nii? Või muutub kõik juba homme? Kas sul ongi siis mõtet üldse vaadata? Võibolla peaksid lihtsalt kohanema? Kui kõik su ümber liigub, laguneb ja võtab uusi vorme, hoia kinni sellest, mida sa kindlalt tead. Kasuta seda oma ankruna. Torm möödub ja päike tuleb jälle välja. Sina oled kogemuse võrra rikkam.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kas sa tead, mis sind ees ootab? Vaevalt. Kas sa kujutad ette, mis sind ees ei oota? Ka selles ei või kindel olla. Kindel võid olla vaid selles, et mis iganes väljakutse sind ka ei ootaks, sa suudad selle vastu võtta. Oled alati suutnud. Ja midagi muud sa teadma ei peagi. Lase saatusel end meeldivalt üllatada. Selle nädala väljakutse on puhas rõõm.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Hommikul ärgates ei oska sa kunagi ennustada, mis tuju sul on. Sulle endale tundub see nagu needus, kuid paljude jaoks on see osa sinu võlust. Sa oled nagu ookean – iial ei või teada, kas ta pilgutab sulle kutsuvalt silma või niidab sind jalust. Sel nädalal on tõusud ja mõõnad eriti tugevad. Ära muretse, sina jääd neid kogedes jalule.