Sünnipäevad:

Peeter Rebane (42) 24. aprill 1973 ettevõtja
Tõnu Trubetsky (52) 24. aprill 1963 luuletaja, muusik
Marite Kallasmaa (67) 28. aprill 1948 teleajakirjanik
Sandra Uusberg (29) 24. aprill 1986 näitleja
Gert Raudsep (45) 30. aprill 1970 näitleja
Hendrik Vestmann (41) 30. Aprill 1974 muusik ja dirigent
Indrek Patte (56) 30. Aprill 1959 laulja, helirežissöör

Jäär 21. märts – 20. aprill
Rasketel aegadel loodame me tihti, et keegi või miski lihtsalt tuleks ja lahendaks meie probleemid. Kui kõik on hästi, meil selliseid mõtteid ei ole. Me kas usume oma võimesse probleeme lahendada, või siis oskame oma probleeme teistsuguses valguses näha. Sul on praegu põhjust uskuda oma kaasasündinud tarkusse. See on kõik, mida vajad, et oma probleemi lahendada.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kas sul peab üldse olema täielik selgus sellest, mis toimub? Või võib osa sellest varju jääda, sest see pole sinu asi? Kas sa oleksid võimeline teesklema, et saad kõigest aru, kuigi tegelikult ei saa? Tuleb välja, et oled! Enesekindlus – isegi teeseldud – on juba pool võitu. Tegutse vastavalt olemasolevale informatsioonile. Looda parimat. Kõik saab korda.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Näib, et sa räägid, kuid sul pole häält. Või siis räägivad need, kes sind kuulama peaksid, hoopis teist keelt. Sõnum, mida sa edasi püüad anda, läheb kas tõlkesse kaduma või siis jääb poolele teele pidama. Miski peab muutuma. Muutus, mida sa vajad, võib tulla juba sel nädalal. Ainult et sõnad, mida sa kasutad, peavad olema veelgi hoolikamalt valitud.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa oled kõike teinud vastavalt etteantud juhtnööridele. Sa pole kordagi üles näidanud loomingulisust. Kõik on täpselt nii nagu peab, ja ometi pole tulemus see, mis ta olema peaks. Pakendil on kirjas hoopis miski muu. See sunnib sind mõtlema reeglitele. Võibolla on õigus neil, kes arvavad, et reeglid on purustamiseks? Proovi järele, sul pole midagi kaotada.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa oled hea nõuandja. Kui sulle nõu antakse, ei ole sa maailma parim kuulaja. Sellest poleks hullu, kui sa toimiksid omaenda nõuannete kohaselt. Aga seda sa ka ei tee. Sa leiad alati mingi muu tee, ja tihti jõuad ka soovitud tulemuseni. Sel nädalal osutub see strateegia parimaks. Niipea, kui kastist välja astud, sünnivad parimad lahendused.

Neitsi 24. august – 22. september
Milleks meile probleemid? Selleks, et saaksime neid lahendades õppida ja areneda. Sul on praegu probleem. Või siis vajadus midagi teada saada, midagi selgeks saada, midagi õppida. See on tüütu, kuid see käivitab sind paremini kui miski muu. Sel nädalal ei vaja sa muud kui kindlat sihti, et end õnnelikuna tunda. Kui selle leiad, oled juba teel.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
«Ei» ei ole alati kerge öelda. Selleks tuleb mõnikord hoogu võtta. Seda on mõnikord nii hirmus kuulda, et sa oled valmis selle vältimiseks tegema mida iganes. Kuid «ei» on mõnikord ainuõige vastus. Ükskõik, kas pead seda ütlema, või pead seda hoopis kuulma, võta seda sellisena nagu see on. See pole algus ega lõpp, see on vaid ajutine hetkeseis.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa jätkad maadlemist probleemiga, mis on sind rakkes hoidnud nädalaid, võib-olla isegi kuid. Kaua võib? Kuhu jäävad lahendused? Kas peaksid asja sinnapaika jätma? Muidugi mitte. See poleks sinu moodi. Oma südames sa tead, et leiad lahenduse niikuinii. Sul on täielik õigus kuulata oma südant. See teab ja tunneb rohkem kui sinu ületöötanud mõistus.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kevad on täies elujõus ja raagus vaikusest on saanud vibreeriv, värelev, kärarikas küllus. Kas see, kui midagi ei ole, on jäädavalt minevik? Muidugi mitte. Vaikus ja värelus vahelduvad. Üks viib teiseni. Lõputu ajaring. Seega pole sul põhjust arvata, et see, mida praegu koged, jääb sind igavesti saatma. Ajad muutuvad. Ole sellele avatud.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui su plaan ei toimi, kas sul on olemas varuplaan? Või sa arvad, et alternatiivide kaalumine hajutab su tähelepanu? Sa naudid väljakutseid. Nad värskendavad sind. Kui midagi otsustad, jääd sellele truuks sada protsenti. Praegused sündmused sunnivad sind aga paindlikkusele. See on kasulik, kuigi ebamugav õppetund.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa oled viimasel ajal palju jõudnud, palju teinud, ja selle eest imetlust ja ovatsioone teeninud. Korraga ümbritseb sind vaikus. Etendus on lõppenud, publik koju läinud. Kuid sina oled aplausist sõltuvuses. Selle asemel, et uusi draamasid genereerima hakata, võta korraks aeg maha ja naudi seda vaikust. Üsna varsti oled uue etenduse peategelane.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa oled kaval, kuid sa pole kõige kavalam. Kusagil on keegi, kes kavaldab sinu üle. Paraku pole sa sellest isegi teadlik. Sa pole lihtsalt kohanud kedagi, kelle külm närv ja analüüsimisoskus ületaks sinu oma. See nädal toob su ellu sellise inimese. Alguses tundub see tüütu. Kuid peagi avastad, et sul on temalt midagi õppida. Oma vigade kaudu.