Palju õnne!

Heli Lääts (84) 24. juuni 1932 laulja

Andres Raag (46) 24. juuni 1970 näitleja

Erki Nool (46) 25. juuni 1970 kümnevõistleja, poliitik

Kiur Aarma (41)25. juuni 1975 teleajakirjanik

Riho Sibul (58) 26. juuni 1958 kitarrist, laulja, helilooja

Marje Metsur (75) 27. juuni1941 näitleja

Helen Klandorf-Sadam (40) 28. juuni 1976 võistlustantsija

Elina Born (22) 29. juuni 1994 laulja

Tõnis Rätsep (69) 30. juuni 1947 näitleja

Paul Poom (58) 30. juuni 1958 näitleja

Anna Levandi (51) 30. juuni 1965 uisutamise treener

Jäär 21. märts – 20. aprill

Hädadel ja õnnetustel pole puhkepäevi. Nad on alati valmis, et teha end kättesaadavaks igaühele igal ajal. Nad võivad isegi korraks tukkuma jääda, kuid vähimgi liikumine äratab nad taas. Kuidas neist vabaneda? Selleks on mitu moodust. Sel nädalal võib sobivaimaks osutuda ignoreerimine.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Inimesed tunnevad tihti huvi, kuidas meil läheb. Meil läheb enamasti hästi, või nii me tavaliselt väidame. Üksikasjadesse me ei lasku, sest seda meilt ei küsitud. Sinu elus on praegu liiga palju viisakuste vahetamist, kuid liiga vähe sügavust. Sa saad seda muuta, märgates tasandeid inimeste pinnapealsetes sõnumites.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Sinu tulevik on siinsamas, järgmise nurga taga, ja ta hakkab sinuga kohtumist oodates väsima. Sa oled oma olukorraga leppinud, kuid saatusel on teised plaanid. Ta arvab, et oled liiga kauaks ühe koha peale jäänud. Ta tahab, et näeksid ja tunneksid jälle elu värve ja lõhnu. Selle nädala draama aitab sul sellest unest ärgata.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Inimesed pole kunagi nii targad kui nad arvavad end olevat. Eriti rumalaks osutuvad need, kes peavad end teistest targemaks. Ükski inimene ei saa kõike teada. Sellepärast peamegi me koostööd tegema. Sinu elus on keegi, kes tuletab sulle meelde, et sa ei tea kõike. Ära võta seda solvanguna, võta seda äratuskellana.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Mida rohkem asjadele mõtled, seda lähemale sa lahendusele jõuad. Nii see tundub olevat. Tegelikult tekitab ülemõtlemine ainult negatiivseid mõtteid. Ja need ei paku kunagi lahendusi. Sellises olukorras on mõistlik paar sammu tagasi astuda. Ja asja teise nurga alt vaadata. Lahendus, nagu näed, on juba olemas.

Neitsi 24. august – 22. september

Kui ainult ridade vahelt lugeda, ei pruugi sa alati jõuda sinna, kuhu need read viivad. Ühe inimese väljamõeldis on teise reaalsus. Kas objektiivne ongi üldse võimalik olla? Usu sel nädalal, mida sulle öeldakse. Mõnikord on jutud nii otsekohesed, et ridade vahele ei jää midagi.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Põrgutee on sillutatud heade kavatsustega. Kuid vaevalt taevateelgi halbu kavatsusi vedeleb. Pole vahet, kas tee on sile või konarlik, tähtis on, kuhu ja kui kiiresti sa jõuda kavatsed. Kui heast tahtest jääb väheks, pead olema valmis pingutama. Kui su kavatsused on head ja õiged, ei saa sa eksida.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Kunagi vaatasid sa maailma läbi roosade prillide. Siis muutusid prillid mustaks. Siis helesiniseks. Me ei näe maailma kunagi sellisena nagu ta on, meil on alati mingi prisma, mida me vaadates kasutame. Sel nädalal proovi kõik need prillid korraks peast võtta ja vaata maailmale silma. Ja ära imesta, kui sul tekib tunne, et maailm vaatab vastu...

Ambur 22. november – 21. detsember

Mis vahe on heal ideel, halval ideel ja suurepärasel ideel? Ideed sünnivad meie peades. Nad on meie energia pikendus. Miks me neis siis nii tihti kahtleme? Sest hea ja halb on nägemuse küsimus. Ära vaata oma praegust olukorda must-valgelt. Selles on muidki värve, ja nendega annab veel tööd teha.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

On asju, mis põhjustavad poleemikat niipea kui sa neid mainid. Mõned neist asjadest põhjustaksid vaidlusi ka eelmisel ja üle-eelmisel sajandil. Need on lahendamata asjad ja nad jäävad meiega igaveseks, kui me neid ära ei lahenda. Sul on praegu valikuvõimalus. Sa kas laskud vaidlusse või hakkad lahendust otsima. Vali see viimane, vähem närvesööv tee.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Mõne arvates paneb raha rattad käima. Mõne arvates on see armastus. Enamikku meist valitseb hirm. Elu ilma hirmuta ei ole olemas. Nii on meid programmeeritud. Natuke hirmu on kindlasti kasulik, aga nii palju kui meil seda on, pole kellelegi vaja. Vabane hirmust ja vaata, kuidas maailm sinu ümber muutub.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Mida sa endale lubada ei saa? Mis tundub lootusetu? Mis sind tagasi hoiab? Kas sellest tõesti pole võimalik üle saada? Sa püüad end vabaduse eest kaitsta, justkui oleks see midagi ohtlikku. Kui elu sulle ka sel nädalal vabadust ei anna, anna seda endale ise. Süüta tuli oma hinges. Ja õpi elama ja hingama vabana.