SÜNNIPÄEVAD:

Enn Tarto (77) 25. september 1938 poliitik
Immo Mihkelson (56) 25. september 1959 muusikakriitik
Marek Strandberg (50) 25. september 1965 bioloog, poliitik
Kalle Laanet (50) 25. september 1965 politseiametnik
Lembit Eelmäe (88) 26. september 1927 näitleja
Väino Laes (64) 26 september 1951 näitleja
Marianne Mikko (54) 26. september 1961 ajakirjanik, poliitik
Martin Müürsepp (41) 26. september 1974 korvpallur
Lenna Kuurma (30) 26. september 1985 laulja
Andrus Värnik (38) 27. september 1977 odaviskaja
Tiina Talumees (42) 28. september 1973 moekunstnik
Aivar Rehemaa (33) 28. september 1982 suusataja
Mart Juur (51) 29. september 1964 humorist ja ajakirjanik
Monika Salu (47) 29. september 1968 ettevõtja
Jaanus Rohumaa (46) 30. september 1969 näitleja ja lavastaja
Andrus Ansip (59) 1. oktoober 1956 poliitik
Andres Noormets (52) 1. oktoober 1963 näitleja ja lavastaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kui kõik laabub, peaks see inimestele hästi mõjuma, kuid tihti muudab just see nad rahulolematuks. Kui neil endil hästi läheb, kahtlustavad nad, et kusagil on tehtud saatuslik viga. Kui kellelgi teisel hästi läheb, tunnevad nad end tema kõrval saamatutena. Ära lange sel nädalal nendesse mustritesse.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Keegi ei mäleta, kuidas me siia ilma saabusime. Külvati seeme. Seemnest kasvas «taim». Selleks läks vaja vaid armastust ja kirge. Just tunded on need, mis käivitavad siin maamunal protsesse. Sellest, mida sa praegu tunned, ei saa veel midagi järeldada, aga sellel on juba praegu tohutu potentsiaal.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me kõik arvame midagi. Me kõik pigistame millegi ees silmad kinni. Me näeme ainult seda, mida me tahame näha, ja me teeme järeldusi selle põhjal, mida näeme. Tervikpilti ei näe meist keegi. Kas saad oma praeguse olukorra põhjal teha mingeid järeldusi? Kas oled kindel, et näed kõike?

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Et millestki aru saada, on vaja seda kogeda. Et midagi kogeda, on vaja võtta riske. Kogemuste jagamiseks ei piisa ainult sõnadest. Sa ei saa edasi anda seda, mida oled tundnud. Praegu võid sa ju olla mineviku vang. Loeb see, mis järeldused sa sellest oma tuleviku jaoks teed. Kõik on suhtumises kinni.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui me enam kunagi haigeks ei jääks, kuivaks ravimiäri kokku. Kui kurjategijad maa pealt kaoks, poleks korravalvureid vajagi. Mis ühele on kahjulik, võib teisele olla kasulik. Igal lool on kaks poolt. Nii ka sinu omal. Tähtis on see, kummal poolel sa sel nädalal peale lubad jääda.

Neitsi 24. august – 22. september
Sa kahtled milleski. Su kahtlused on põhjendatud. Sa tunned oma südames, et miski on valesti. Ära hakka kohe süüdlast otsima. Tee enne selgeks, mis rolli sa ise antud protsessis mänginud oled. Võib selguda, et oled ise endas need kahtlused esile kutsunud. Püüa olla õiglane ja objektiivne. Selgus saabub peagi.

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Ära paranda seda, mis pole katki. Kui see pole katki, aga sa oled sellest tüdinud, pane see lihtsalt ära. Pole vaja hävitada mehhanisme, mis toimivad. Neid võib sul kunagi jälle vaja minna. Hinda sel nädalal oma elus rohkem seda poolt, mis toimib. Selle kaudu leiad tee mittetoimivate asjade parandamiseks või hülgamiseks.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa arvad, et tead, mida inimesed mõtlevad. Sa ei ole selgeltnägija. Inimeste mõtted jäävad tihti arusaamatuks ka neile endile. Keegi, kes on sulle tähtis, on viimasel ajal sinus kahtlema hakanud. Kas sa oled andnud oma panuse, et ta nii mõtleks? Kui see inimene on sulle endiselt tähtis, tee kõik, et tema usaldus taastuks.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kõik päevad on äravahetamiseni sarnased. Päike tõuseb, päike loojub. Keskkond on sama. Me sööme päevast päeva väikeste variatsioonidega sama toitu. Ometi võib ka täiesti tavalisel päeval juhtuda midagi erilist. Ära arva, et sa tead, mis lähipäevil juhtuma hakkab. Sind võidakse üllatada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Iga tähtsa avastuse ema on vajadus ja isa inspiratsioon. Nende kaheta ei sünni siin ilmas midagi. Inspiratsiooni on vaja vaid korraks. Vajadus on see, mis maimukest toitma ja kaitsma jääb. Sul on praegu mingi tungiv vajadus. Sa tead, mida selle rahuldamiseks tegema pead.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Me kõik eksime. Kuid sugugi mitte kõik ei julge seda tunnistada. Iga eksimus avab ukse uuele eksimusele. Ära põe sellepärast süümepiinu. Kusagil keskel on tasakaalupunkt. Püüa see üles leida. Ja ära vabanda vigade pärast, mis sa oled teinud. Jah, sa oled eksinud, kuid see ei tähenda, et sa ei võiks koduteele tagasi tulla.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Iga asja tuleks tarbida mõõdukalt. Ka mõõdukust ennast! Mõnikord, et saavutada mõistlikku tulemust, tuleks olla kõike muud kui mõistlik. Julgus, kartmatus ja otsustavus on omadused, mis viivad sind nüüd raskemast ajast läbi. Kui teisest otsast välja tuled, oled endale tänulik, et sa vanarahvatarkusi liiga tähelepanelikult ei kuulanud.