Palju õnne!
Ita Ever (85) 1. aprill 1931, näitleja
Katrin Viirpalu 27. märts 1968, “Terevisiooni” saatejuht
Jaagup Kreem (43) 28. märts 1973 muusik
Rasmus Kaljujärv (35) 28. märts 1981 näitleja
Anu Lamp (58) 29. märts 1958 näitleja
Aadu Must (65) 25. Märts 1949 ajaloolane, poliitik
Raivo Suviste 26. märts 1954, teleprodutsent
Sirje Eesmaa 27. märts 1952, uudisteankur (TV3)
Boris Lehtlaan 27. märts 1946, laulja
Ain Kallis (74) 27. Märts 1942 meteoroloog
Anne Türnpu (53) 25. Märts 1963 näitleja
Linnar Priimägi (62) 29. Märts 1954 kirjandus- ja kultuuriteoreetik
Märt Meos (48) 30 märts 1968 näitleja
Ingomar Vihmar (46) 31. Märts 1970 näitleja, lavastaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Meil kõigil on maast madalast välja kujunenud arvamused. Kui meilt midagi küsitakse, siis me vastame alati midagi, sest „ma ei tea“ ei tundu olevat piisav vastus. Tugevatel inimestel on jõulised arvamused ja ebakindlad inimesed on nõrgad. Nii me arvame. Sel nädalal tuleb sul aga tõdeda, et sa ei tea midagi. Sellest saab ühe huvitava teekonna algus.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kas see on meeldiv planeet? Kas meil on selles maailmas hea elu? Vastust ei pea kaua ootama, on ju üsna selge, et meid painavad siin kannatused ja valu. Ajalehed kirjutavad meile sellest kõike, ja kuhu me ka ei läheks, jälitavad meid ekraanid, mis seda kõike kujutavad. Mis siis, kui see on pettus, maalitud reaalsus? Sel nädalal avastad, et elu võib olla üllatavalt mõnus.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Oli aeg, kui religioon ei lubanud inimestel luua selliseid suhteid kui nad tahtsid. Õnneks tänapäeval seda muret enam ei ole. Sellegipoolest on meil raske suhelda inimestega, kelle veendumused erinevad meie omadest. Tühised asjad takistavad meil loomast sügavaid sidemeid! Sina ära lase arvamuste paljususel tähendusrikast suhet rikkuda. Las see parem rikastab su maailma.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mida sinult oodatakse? Mida sa vastu ootad? Me paneme end pidevalt suure pinge alla. Me kujutleme ootusi ja püüame neile vastata. Ja me ootame vastu samasuguseid jõupingutusi! Sel nädalal võib väike arusaamatus põhjustada suure tüli. Hoiad selle kergesti ära, kui loobud kõigist ootustest – ega oota ka omalt poolt midagi.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kas usud imedesse? Milline rumal küsimus! Sinu maailm põhineb loogikal. Kuid ka loogika on omamoodi maagia. Kui ei oleks, siis sa neid ridu ei loeks. Maagaiaga põhjendame me ka asju, mida me ei oska seletada. Niipea kui saabub mõistmine, hajub maagia. Kuid seegi on maagiline protsess. Sellist maagiat on sinu nädal täis. Tunne sellest rõõmu.

Neitsi 24. august – 22. september
Paljud asjad on väga tõsised. Neist rääkides tuleb hoolikalt sõnu valida. Positiivseid arenguid võib oodata ainult siis, kui asjadest on saadud selge pilt. Objektiivsus pole üksnes kasulik, vaid ka vajalik. Kui püüad mingit probleemi lahendada, astu kasvõi korraks nõiaringist välja ja vaata seda eemalt. Lahendus ei tohiks enam kaugel olla.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Tüüpilisi vigu tehakse nii: sujuvasse protsessi tekib tõke. Me hakkame seepeale ennast haletsema ja arvame, et olukorda ei saa enam parandada. Selle tulemusel ei püüagi me seda teha. Sel nädalal on sul erakordne võimalus pääseda välja negatiivsest nõiaringist. Tee seda esimesel võimalusel – ja ära kunagi arva, et halba olukorda ei saa parandada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Miks me teeme asju nii nagu me alati oleme neid teinud? Kas sellepärast, et nende vanaviisi tegemine on hea? Vana viis võib olla toimiv viis, kuid see ei tähenda, et asju ei saaks veelgi paremini teha. Me hoiame vanast kinni, sest siis ei pea me mõtlema. Sina pane oma mõttejõud tööle kõige kallal, mis sa teed. Sel nädalal avastad asjade tegemiseks täiesti uue viisi.

Ambur 22. november – 21. detsember
Ausus, öeldakse, on parim poliitika. Kuid kas inimesed, kes seda ütlevad, on ikka ausad? Või püüavad nad oma musti tegusid võlts-aususe taha peita? Tõeline ausus ei vaja rõhutamist ja esiletõstmist. Ausus lihtsalt on. Püüa sel nädalal vahet teha aususel ja võlts-aususel. Kui selle pähkli läbi hammustad, ei saa sind keegi petta.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kas maailm tekitab meis pingeid, või tekitame me neid ise? Kuid milleks üldse kahe vahel valida. On ju ilmselge, et pingeid tekitab nii maailm kui ka meie ise. Lisaks välistele kriitikutele peame me pidevalt ignoreerima ka sisemist kriitikut, kes ei jäta meid hetkekski rahule. Kui suudad sel nädalal neid kõiki ignoreerida, ei saa sind miski peatada.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mõeldes olulistele inimestele oma elus, meenuvad meile peamiselt nende head omadused. Me unustame täielikult, et meil kõigil on olemas ka negatiivne pool. Ainult mõlemat poolt arvesse võttes saame me kellestki selge pildi. Sel nädalal pead sa kohanema reaalsusega, mis pole eriti mõnus ja ilus. See on vaid asja üks pool. Avasta ka teine.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mõned inimesed armastavad draamasid, sest see annab neile emotsionaalset kindlust. Igavasse ellu toovad need kahtlemata vürtsi. Kõik on korras senikaua, kui nad suhtlevad inimestega, kes samuti draamasid armastavad. Sina armastad rahulikku elu. Sa ei taha draamasid! Kui see aga sel nädalal su elus puhkeb, on sinulgi raske sellele selga pöörata.