Palju õnne!

Anne Veski (60) 27. veebruar 1956 laulja
Märt Avandi (35) 26. veebruar 1981 näitleja
Linnar Viik (51) 26. Veebruar 1965 infotehnoloog ja analüütik
Tõnu Kattai (65) 27. Veebruar 1951 ooperi- ja operetiartist
Angelina Semjonova (56) 27. veebruar 1960 näitleja
Tõnn Lamp (33) 28. Veebruar 1983 näitleja
Jekaterina Kordas (32) 29. Veebruar 1984 näitleja
Karl-Erik Taukar (27) 1. märts 1989 laulja, bassikitarrist
Erkki Sadam (40) 1. Märts 1976 korvpallur
Maria Listra (27) 1. märts 1989 laulja
Kristi Teemusk (69) 2. Märts 1947 näitleja
Riho Baumann (64) 2. Märts 1952 diskotaat
Meelis Punder (60) 2. Märts 1956 laulja
Ita-Riina Pedanik (50) 2. Märts 1966 laulja
Keit Pentus-Rosimannus (40) 3. märts 1976 poliitik


Jäär 21. märts – 20. aprill
Loodus ei tee midagi tormates, ometi saab kõik tehtud. See on vihje meile kõigile. Meie lootused, unistused, plaanid ja skeemid peaksid kõik saama aega, et areneda. Sa tead seda. Kuid kannatlikkus ei ole sinu tugevamaid omadusi. Kui tunned vajadust, pead saama selle võimalikult kiiresti rahuldatud. Püüa pingele sel nädalal vastu pidada. Lase asjadel areneda.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mõni arvab, et inimest eristab muust loodusest võime mõelda. Kaugel sellest, ütlevad teised, taimed ja loomad mõtlevad ka. Kuid kas nad mõtlevad ka sellest, et nad mõtlevad, ütlevad kolmandad. Meid eristab teadvus. Või eneseteadvus. Ja ometi kõnnime me tihti läbi elu ilma sellest täielikult aru saamata. Sul on sel nädalal võimalus millestki aru saada. Kasuta seda.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Mõni aeg on parem kui mõni teine aeg. Mõnikord töötab kosmiline energia sinu kasuks, mitte sinu vastu. Praegu on selline aeg. Isegi kui su soovid, tahtmised ja plaanid pole siiamaani täide läinud, siis nüüd hakkavad minema. Nii et uuenda oma pühendumust ja sihikindlust. Ole õnnelik, et sa ei andnud alla. Nüüd läheb kõik palju kergemaks.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kõik läheb edasi vanaviisi, kuni keegi kusagil hakkab asju teistviisi tegema. Kuid ükskõik, kui radikaalse muutusega ka ei oleks tegemist, kõike see ikkagi muuta ei suuda. Enamik asju läheb ikka vanaviisi edasi. Sa tead, et muutus peab tulema. Sa ei tea, kui palju sa ise pead muutma. Sel nädalal võib selguda, et millegi muutmiseks läheb vaja vaid väikest tõuget.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kas ees ootab järjekordne tööde ja tegemiste rohke nädal? Kas kõigist pingutustest hoolimata ootab sind ees kõigest keskpärane edu? Ei! Sul on õigus loota paremat! Isegi parimat! Sa ei pinguta ilmaaegu. Isegi kui su ootused on madalad, ootab sind ees märkimisväärne edasiminek. Jah, sa pead tegema tööd, kuid asi on seda väärt.

Neitsi 24. august – 22. september
Ükskõik, kas see puudutab lepinguid, kokkuleppeid, töö- või eraelulisi suhteid, mingi vana side sinu elus muutub tugevamaks. Või vähemalt on sul nüüd võimalus seda sidet tugevdada, kui sa seda tahad. Ainus, mida tegema pead, on selgusele jõudmine. Miks see side nõrgaks muutus ja kas sul on seda üldse vaja? Need on ainsad küsimused, millele vastama pead. Tee sinu ees on valla!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Mõni arvab, et elus läheb kõik libedalt, kui me vaid probleeme vältida suudame. Raskustest teadlikud olles saame me neist mööda hiilida. See ei pruugi tõsi olla. Silmapiiril pidevalt probleeme tuvastades võivad võimalused meil kahe silma vahele jääda. Sul on täielik õigus olla sel nädalal nii optimistlik kui sa vähegi suudad olla. Ainult siis ei jää võimalused sul nägemata.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Ideaalses maailmas on kõik paigas. Õiged võimalused tulevad õigel ajal. Niipea, kui midagi vajad, leiad sa selle. Igale ebakindluse hetkele järgneb võimas, kindlust andev paljastus. Miks ei võiks elu selline olla? Kas me pole seda siis veel ära teeninud? Küsi seda endalt siis, kui elu jälle raskeks muutub. Praegu ongi elu täpselt selline.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas pole moekas uskuda maagiasse? Maailm on täis küünikuid ja skeptikuid. Nad tsiteerivad teadusuuringuid ja statistikat. Nad tahavad, et kõik oleks tõestatud laboratooriumides. Need, kes maagiasse ei usu, ei leia seda iial. Kes usuvad, nende elus juhtuvad iga päev väikesed imed. Kui sa siiamaani imedesse uskunud ei ole, siis nüüd tuleb sul seda paratamatult teha.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sul on lühike mälu, vähemalt mõnikord. Sa mäletad üksikasjalikult detaile, kuid suurema pildi üle sa pikalt järele ei mõtle. Ühest küljest tähendab see, et sa võid sujuvalt tulevikku astuda, ilma millelegi komistamata. Teisest küljest unustad sa kergesti õppetunnid, mida peaksid südames hoidma. Sel nädalal võiksid siiski pikemalt arutleda protsesside üle, millesse sa oled investeerinud.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Inimesed arvavad mõnikord, et kui nad on liiga helded ja hoolitsevad, kasutatakse neid ära. Nad ehitavad enda ümber müürid, et olla kättesaamatud. Kuid see, mis hoiab valu väljas, ei lase ka õnnel sisse tungida. Ära ole sel nädalal liiga ettevaatlik. Isegi kui sind ära kasutatakse, teevad seda õiged inimesed, ja sul ei peaks selle vastu midagi olema.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Viimaste aegade sündmused on taastanud usu sellesse, et tulevik võib siiski helge olla. Positiivsed võimalused on äratanud sinus uue lootuse. Nüüd loodad sa, et maagia jätkub ja kõik, mis valesti oli, muutub imeväel õigeks. Võibolla muutubki. Välistada seda ei saa. Kuid kõige tähtsam on see, mis sa oma praeguste positiivsete võimalustega peale hakkad.