Sünnipäevad:

Pavel Ivanov (46) 27. Märts 1969 ajakirjanik
Sirje Eesmaa (63) 27. Märts 1952 teleajakirjanik
Rasmus Kaljujärv (34) 28. märts 1981 näitleja
Jaagup Kreem (42) 28. märts 1973 muusik
Anu Lamp (57) 29. Märts 1958 näitleja
Linnar Priimägi (61) 29. Märts 1954 kirjandus- ja kultuuriteoreetik
Märt Meos (47) 30. Märts 1968 näitleja
Diana Tammisto (46) 30. Märts 1969 näitleja
Reet Roos (42) 1. Aprill 1973 poliitik
Hannes Tamjärv (54) 1. Aprill 1961 pangandustegelane, investor
Kaie Kõrb (54) 1. aprill 1961 baleriin
Ita Ever (84) 1. aprill 1931 näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mõnikord me teeme täpselt seda, mida vaja, aga mitte miski ei lähe nii nagu me tahame. Kas kusagil on keegi või miski töötamas meelega meie vastu? Kas kaos käib meil väsimatult kannul ja paiskab segi kõik, mida me üles ehitada püüame? Tundub, et kõik on mõttetu ja varem või hiljem laguneb koost. Varem või hiljem võib see juhtudagi, kuid praegu, kui sa vaid püüad, saab kõik korda.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Üksi olemine ja üksindus on kaks erinevat asja. Üksi saab olla ka inimesi täis ruumis, see on vaba valiku küsimus. See on täitsa sinu enda asi, kellega sa tahad seotud olla. Sa ei ole praegugi üksi, kuigi tunned end üksildasena. Kasuta seda aega, et mõtteid koguda ja akut laadida. Ära lase kellelgi sellesse sekkuda. Ole teadlik oma tundlikkusest, siis oskad end kaitsta.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Loomingulised jõud sinu ümber ja sinu sees on praegu eriti tugevad ja sa peaksid neid maksimaalselt ära kasutama. Ära luba endal rutiini takerduda. See ei tähenda, et peaksid lakkamatult mingit väljundit otsima – piisab, kui käid väljas ja suhtled inimestega. Püsi sündmuste keerises ja ammuta, mida sulle pakutakse.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kevad on sinu jaoks alati pisut intensiivne aeg. Su tujud vahelduvad kiiremini kui kevadilmad ja korraga oled sa valmis kõigeks, mida oled kõigi nende pimedate kuude vältel edasi lükanud. Sa ei lase end enam nurka suruda. Sa ei ole enam olude ohver. Senikaua, kui hoiad sihti kindlalt silme ees ja mängid reeglite järgi, ei tohiks midagi hullu juhtuda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Psühholoogid. Hingejuhid. Elustiiligurud. Nad kõik ootavad, et loeksite nende rubriiki, vaataksite nende videot, ostaksite nende raamatu, osaleksite nende koolitusel. Mis saaks, kui nad peaksid samamoodi igapäevast tööd tegema nagu sina? Kui tunned praegu, et vajad «ideaalset nägemust», võta see vastu. Aga üldiselt oled sa täiesti võimeline ise selliseid visioone looma. Sa ei vaja gurusid.

Neitsi 24. august – 22. september
Kunagi ei tasu olla liiga mõistlik. Meie elu pole kunagi liiga mõistlik. Alati tuleb jätta ruumi loomingulisusele, impulssidele, hetketujudele. Isegi kui püüad seda vältida, leiavad nad ikkagi väljapääsu. Sa tunned praegu, et sul elus on midagi, mis vajab parandamist. Paranda seda – aga alles siis, kui oled tuvastanud, mis on valesti.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Millest sa unistad? Mille poole sa püüdled? Mis on su eesmärk? Äkki ajad sa taga midagi kättesaamatut? Sellisel juhul on sinu püüdlused läbikukkumisele määratud. Usalda sel nädalal oma sisetunnet. Kui tunned, et pead midagi saama, siis ilmselt sa peadki. Julge pealehakkamine on pool võitu. Sa ei pruugi seda saada sel nädalal, kuid millalgi saad ikka.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sinu hetk on saabunud. Sinu võimalus on käeulatuses. Sulle vaatab silma uus väljakutse. Tegutse. Kuid kas sa saad ikka aru, mida pead tegema? Kas oled kindel, et seda valgusmängu ei korralda kättesaamatud virmalised? Jää enda vastu ausaks, hoides sihti kindlalt silme ees. Siis saad kätte selle, mida püüdma läksid.

Ambur 22. november – 21. detsember
See ei pruugi juhtuda üleöö, kuid see juhtub kindlasti. Sa tead seda, sa tunned seda ja sa ei lase kahtlusi endale ligi. Kuid ometi keegi sinus tunneb teatavat ärevust. Sest äkki on see kõik ikkagi aja raiskamine? Sa eksid, kui arvad, et midagi läheb valesti. Sul on täielik õigus hellitada suuri lootusi. Ole kannatlik, ole töökas, ja kõik saab korda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Väikestest asjadest sõltub nii palju. Mõnikord liigagi palju. Me paneme neile suuremat rõhku kui peaksime. Isegi kui kõik väikesed asjad kokku panna, ei moodustu neist suurt asja. Nad jäävad alati väikesteks asjadeks, ükskõik kui väga me neid ka suurendada ei püüaks. Praegu on su elus liiga palju väikeseid asju. Vabane mõnest ja vaata kui palju ruumi juurde tuleb.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Ühel hetkel oleme me viisakad ja tagasihoidlikud, teisel pealetükkivad ja ülbed. Kumbki äärmus pole tervislik. Eesmärk on leida tasakaal, püsida turvalisel keskteel. See ei ole kerge ülesanne, aga kui see meil õnnestub, saadab meid enamasti edu. Kui tahad sel nädalal milleski edukas olla, jää rahulikuks ja tasakaalukaks. Ning väldi äärmusi.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mida teha muutuste tuuletõmbes? Trotsida iile või otsida varju? Kanda tiibu või kaevuda maasse? Kui oled endas kindel, ei suuda ükski torm sind kõhklema panna. Sa tead, et mis ka ei juhtuks, universum töötab koos sinuga, mitte sinu vastu. Püüa sel nädalal väikestest probleemidest üle olla. Suurtega on teine lugu, aga neid sul praegu õnneks ei ole.