Sünnipäevad:

Karl-Erik Taukar (26) 1. märts 1989 laulja

Oliver Kruuda (48) 27. Veebruar 1967 ärimees
Heldur Meerits (56) 27. Veebruar 1959 majandustegelane
Lea Dali Lion (41) 28. veebruar 1974 laulja
Kristjan Kalkun (43) 28. Veebruar 1972 spordiajakirjanik
Ene Ergma (71) 29. veebruar 1944 astrofüüsik, poliitik
Erkki Sadam (39) 1. Märts 1976 korvpallur
Anne Veski (59) 27. veebruar 1956 laulja
Kärt Anvelt (42) 4. Märts 1973 ajakirjanik
Juss Tamm (38) 5. märts 1977 muusik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Tõde ja vale, õiglane ja ebaõiglane on mõisted, mis on su elus alati tähtsat rolli mänginud. Praegu rohkem kui kunagi varem. Sa lihtsalt pead tegema õige valiku. Oled vabanemas millestki, mis on sind kaua enda vangistuses hoidnud, ja jõudmas kuhugi, kuhu oled alati jõuda tahtnud. Sel – ja järgnevatel nädalatel – teed mitu suurt hüpet õiges suunas.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Küsimus pole raha teenimises ega iseendale tegevuse leidmises. Need on amatööride probleemid. Sinu eesmärk on tagada, et iga su valik ja tegu oleks kooskõlas sinu kõrgema eesmärgiga. Nii kerge on unustada, milleks sa sündinud oled. Õnneks oled sa juba poolel teel ja eesmärgile lähemal kui sa arvad. Jätka samas vaimus.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
On aegu, kui enesehinnangu küsimus lakkab sinu jaoks eksisteerimast. Sa lihtsalt tead, mida sa väärt oled ja kui suur mõju su elul on. Praegu peaks olema selline aeg. Kui ei ole, peatu korraks, hinga sügavalt sisse ja mõtle asjade üle järele. Enne seda ei ole sul mõtet pimesi eesmärgi poole tormata. Mida selgem on su pea, seda parema tulemuse saavutad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Raske on teha valikuid, kui me neid ei tunne ega näe. Palju selgemalt saame me aru, mida me kindlasti ei taha. Kahjuks on suuna valimisel vähe abi sellest, kui tead, kuhu sa minna ei taha. Pead end kokku võtma ja hoolega mõtlema, mis on võimalik ja mis mitte. Alles siis saad strateegiliselt järgmisi samme planeerida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Hirm töötab vähemalt kahel tasandil. Me kardame asju, mida me juba teame ja tunneme, ja me kardame asju, millele me ei oska nimegi anda. Koosta nimekiri oma hirmudest. Seejärel koosta nimekiri asjadest, mida sa tahad saavutada. Hinda objektiivselt, kas edu ohustab sind kuidagi. Keskendu, ja lase hirmust lahti.

Neitsi 24. august – 22. september
Praegu on hea aeg tagasi vaatamiseks, et mõelda, kas oled rahul sellega, kuhu elu sind on viinud. Väikestest parandustest ja mugandustest sõltub praegu palju. Sul on võime lahendada probleeme enne kui need tekivad. Kui suudad praegu oma plaanidesse muutused sisse viia, võid imesid korda saata. Kõige tähtsam on olla vigadest teadlik.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sinu elus on lõppemas paar aastat kestnud lugu. Järgnevatel kuudel võivad sind ees oodata tagasilöögid, kuid see on vaid suhtumise küsimus, kas võtad neid tagasilöökidena või võimalusena õigel ajal parandusi teha. Ainus, mida sa sel nädalal võita või kaotada saad, on su enda suhtumine. Ole võimalustele avatud ja nende eest tänulik.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Loomingulisus on tihedalt seotud suhetega meie elus. Loovinimesed tunduvad tihti üksildased, kuid nende looming on sõltuv toetusest, mida nad saavad. Sinagi pead oma ideid ja mõtteid kellegagi jagama, enne kui neid ellu rakendama hakkad. Loovus muutub vastukajas, mida ta saab, ja muudab omakorda sind. Sel nädalal on see sinu õnnistus.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas oled oma intellekti sügavusest teadlik? Kui ei, võta aeg maha ja mõtle, miks su enesehinnang on viimasel ajal langenud? Kui inimesed usaldavad sind, pead olema usaldusväärne – eelkõige iseenda silmis. Ära karda sel nädalal vigu, mida võid teha. Karda võimetust neile silma vaadata ja neid õigel ajal parandada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Unusta ideed. Räägi südamest, nagu laps. Räägi südametega, nagu poeet. Ole igas oma otsuses siiras ja ehe. Ütle, mida mõtled ja kuula, kui sulle midagi öeldakse. Sa särad nagu päike ja paljud käivad end sinu paistel soojendamas. Keskendu kõige tähtsamatele inimestele oma elus ja jaga neile soojust, mida nad vajavad.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sel nädalal on eriti tähtis jääda optimistiks, mis ka ei juhtuks. Sest kui võidad sina, võidavad kõik – nii on see sinu elus alati olnud. Hoia kinni oma kõige kõrgematest ideedest. Nende ellu rakendamine on kergem kui sa arvad. Pead vaid julgema härjal sarvist haarata. Kõik muu tuleb iseenesest – senikaua, kui sa endasse usud.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Keskendu konkreetsele vajadusele. Pea seda meeles. Ära lase seda silmist. Sind ümbritseb toetav võrgustik. Need inimesed on sinu vajadustest teadlikud. Kas ka sina? Ole teadlik oma missioonist ja kavatsusest ning ole avatud võimalusele, et lahendused tuuakse sulle kandikul kätte. Kui suudad seda tehes ka rahulikuks jääda, on see sellevõrra sujuvam.