Sünnipäevad:

Viire Valdma (55) 29. august 1960 näitleja
Toomas Uibo (44) 29. august 1971 lapstäht
Kristel Leesmend (47) 30. august 1968 näitleja
Evelin Lill (50) 31. august 1965 moekunstnik
Liisa-Ly Pakosta (46) 3. september 1969 poliitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Hea, et niigi läks. Sa pääsesid üle noatera. Sa ei usu oma õnne. Kuid halvim on nüüd möödas. Hinda seda. Naudi seda. Isegi kui sa seesmiselt ikka veel värised. Kaitseinglid on sind hoidnud. Tee kõik, et nad jääksid sinuga. Pühendu sel nädalal sammhaaval ohtlikust olukorrast eemaldumisele.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Me kõik tunneme end mugavalt, kui oleme omas elemendis. Tundmatul territooriumil muutume me ärevaks. Kuid mugavustsooni ei saa me ka igavesti jääda. Elul on komme meelitada meist välja uusi oskusi ja võimeid. Kui pead nüüd millegi raskega tegelema, leia viis, kuidas seda enda jaoks kergemaks teha.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me kõik arvame, et meil on õigus. Miks peaks keegi meist midagi paremini teadma. Kuid kõik ei saa teada kõike. Ka sina mitte. Mida iganes sinult nüüd ka ei oodataks, tunnista oma tugevaid ja nõrku külgi. Ja ära karda oma nõrkust välja näidata. Nõrkusest võib saada tugevus, kui sellega tõsiselt tegeled.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kui matad kogu oma energia ühte ja ainsasse eesmärki, palju sulle siis energiat alles jääb? Täielik pühendumine on luksus, mis on lubatud vähestele. Kõik ülejäänud peavad oma energiavarudega säästlikult ümber käima. Sina liigud praegu pikkade sammudega edasi, isegi kui sulle tundub, et oled liiga aeglane.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kas kardad, et oled läinud liiga kaugele? Või tundub sulle, et piir on ikka veel ületamata? Ükskõik, kui kindel sa endas ka ei oleks, sa ei tea täpselt, kas liigud õiges suunas ja piisavalt kiiresti. Kuid kiirustama sa ei peagi. Ja kui oledki teelt kõrvale kaldunud, saad alati tagasi minna. Peaasi, et liigud tasa ja targu.

Neitsi 24. august – 22. september
Mis siis, kui avastaksid ühel päeval, et kõik su mured on hajunud? Su pea kohal on vaid sinine taevas. Ei ainsatki pilve. See ei saa ju ometi olla hea? Kuid miks sa üldse arvad, et mured ja probleemid on su elu lahutamatu osa? Võta sel nädalal elu nii nagu see on. Sellest võib meeldiv harjumus saada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Harjutamine teeb meistriks. Kuid kõigepealt on sul vaja annet. Kõigega harjub. Kuid kõigepealt on vaja seda korduvalt kogeda. Tundmatud asjad tekitavad meis alati ettevaatlikkust. Sinu praeguses väljakutses ei pruugi sinu jaoks olla midagi uut. Ära otsi vastuseid eilsest päevast. Vastus peitub tänases.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Mõnikord on vaja ainulr rääkida. Sinu peas võib ringi lennelda tuhat mõtet. Sada muret võib sind korraga painata. Kui kasvõi osa neist välja räägid, hakkab kohe kergem. Ja mõni mõte või hirm võib selle peale põgenema pista. Ära hoia sel nädalal oma muresid endale. Sul on toetajaid rohkem kui sa arvad.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa ei pea halva mängu juurde head nägu tegema. Sa võid ka nina krimpsutada. Vahet pole. Elu hakkab nüüd ikkagi tasapisi ülesmäge minema. Lubatakse õnne, raha, positiivseid muutusi. Kui tahad toriseda, tee seda. Praegu on selleks viimane aeg. Päikesepaiste saab sind peagi kätte. Kõik, mis stressi tekitas, kaob.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Meis kõigis elab ka meie minevik. Kui vähegi suudad, ära lase sel end segada. Sellel, mis su elus praegu toimub, võivad olla seosed minevikuga. Lahendused peituvad aga olevikus. Järelikult on nad otse su nina all. Minevik on meie elus olemas selleks, et me õpiksime. Tee omad järeldused ja liigu edasi.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Meil ei lasta millegipärast mõelda sellest, mida me tahame mõelda. Meie mõtteid kujundatakse iga päev. Meie peas kulgeb informatsiooni kiirtee. Meie tähelepanu on kogu aeg suunatud ja hajutatud. Sina võiksid nüüd stepslid seinast tõmmata. Ja jõuda selgusele iseendas. Ilma kõrvalise abita.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa vajaksid hädasti raudrüüd. Ja korralikku kilpi. Arvad, et sellest piisab? Ei, sul läheb vaja ka mõõka. Veel parem, kui varustaksid end tulirelvadega. Ainult et neid on raske raudrüüsse riietatult käsitseda. Mõtle hoolega järele, kuidas – ja mille eest – sa ennast kaitsta püüad. Alles siis tööta välja strateegia.