Palju õnne!

Rauno Pehka (47) 1. Jaanuar 1969 korvpallur
Jüri Homenja (56) 2. jaanuar 1960 laulja
Auris Rätsep (47) 2. jaanuar 1969 muusikaärimees
Sven Kivisildnik (52) 3. Jaanuar 1964 kirjanik ja ajakirjanik
Koit Toome (37) 3. Jaanuar 1979 laulja
Elle Kull (64) 5. jaanuar 1952 näitleja ja poliitik
Toomas Volkmann (55) 6. Jaanuar 1961 fotograaf
Henry Laks (55) 7. jaanuar 1961 laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mida me võlgneme ja kellele? Me ei räägi siin rahast. Kuigi sa ei mõtle sellele palju, käib jutt emotsionaasest investeerimisest ja psühholoogilisest pühendumisest. Võimalik, et sind painab süütunne. Kuid ära alistu sellele. Tegutse sel nädalal vaid isiklikust inspiratsioonist lähtudes, ja maailm sinu ümber muutub kui imeväel paremaks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Keegi püüab sulle selgeks teha, et suhted peavad muutuma. Ta kas tahab midagi, mida ta ei ole saanud, või ta saab midagi, mida ta ei taha. Vahet pole. Sinu väljakutse seisneb selles, et sa pead kuulama ilma reageerimata. Alles siis, kui oled sõnumi korralikult läbi töötanud, saad sa adekvaatselt reageerida. See võtab paraku natuke aega.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
On aegu, kui tundub, et elu on üks pikk kannatuste rada, mille eesmärk on teisi õnnelikuks teha. Kuid kas me ikka peame kartma neid, kelle seltskonnas me end hoopis hästi peaksime tundma? Tundlikkuse ja enesedistsipliini kaudu on sul nüüd võimalus saavutada elus täiuslik tasakaal. See on tõesti uus algus, ja rohkem kui ühes mõttes.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kui hästi sa tunned üht inimest? Kui hästi tunneb ta sind? Kas teievahelisi kommunikatsioonikanaleid on võimalik vabamaks ja lahtisemaks muuta? Elu pakub sulle nüüd suurema selguse ja sügavama mõistmise võimalust. Sinu tahtest kuulda seda, mida sa varem kuulda ei tahtnud, sõltub palju. Astu uude aastasse suurema empaatiaga.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Inimesed väidavad tihti, et nad armastavad kedagi, kuid tegelikkuses käituvad armastatu jalgealust õõnestades. Teised ei näita tundeid välja, kuid nende tegudest võib siiski järeldada, et nende südamed on seotud. Mõtle põhjalikult järele, enne kui sa mingi suhte positiivseks või negatiivseks tembeldad. Suhted peidavad endas alati rohkem kui pealtpoolt paistab.

Neitsi 24. august – 22. september
Mõnest inimesest arvame me palju. Meil ei saa nende seltskonnast kunagi küllalt. Meil on heameel neid tunda. Teised inimesed tekitavad meis vastumeelsust. Nende nime mainimine paneb meid seesmiselt värisema. Sinu jaoks on praegu parim emotsionaalne kesktee. Ära vaimustu kellestki. Kuid ära ka heitu. Jää oma hinnangutes tasakaalukaks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Keegi hindab sind kõrgelt? Kas tal on selliseks imetluseks põhjust? Keegi ei pea sinust suurt midagi. Kas tema hinnag on õiglane? Ka su oma eelistused ja eelarvamused ei esinda just parimat tasakaalu. Kas oled kindel, et oled ikka õiges meeskonnas? Lähtu sel nädalal lojaalsusest, kuid ära lase sel end pimestada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui me teeme positiivseid žeste, puudutame me südameid ja inspireerime teadvusi. Kui oleme teravad ja hoolimatud, põhjustame me emotsioone, mis rändavad üle maailma nagu ookeanilained. Ja see pole veel kõik! Ka meie mõtted mõjutavad tervet maailma. Harjuta end inimeste käitumist jälgima neutraalselt, ja vaata, kuidas see su maailma muudab.


Ambur 22. november – 21. detsember
Kui inimesed räägivad, siis nad selgitavad harva, mida täpselt nad mõtlevad ja tunnevad. Isegi rahulikult rääkides väldivad nad tundlikke teemasid. Me teeme vihjeid ja puudutame neid õrnalt, ja seda kas pannakse tähele või ei panda. Sul on vajadus rääkida millestki selgelt. Kellelegi võib see olla valus teema. Kui tunned, et aeg pole veel küps, anna sellele aega.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sulle meeldivad võimatud väljakutsed. Võimalik, et sind inspireerib sinu võitmatu optimism. Igal juhul võtad sa alati vastu kõige raskemad väljakutsed. Praegu on selleks raskeks väljakutseks kellegi mõistmine. Teist inimest mõista on alati raske, kuid see, millega sa silmitsi seisad, on kraad kangem kraam. See, et oled selleks valmis, töötab aga praegu sinu kasuks.


Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui me kellestki hoolime, siis me püüame teha tema jaoks nii palju kui võimalik. Selliselt käitudes võime me aga kaotada iseenda. Sellel pole kunagi mingeid häid tagajärgi. Kusagil sinu maailmas on keegi paindunud nii palju, et teda ohustab murdumine. Aita tal iseennast üles leida, et selle kaudu ka ennast aidata.


Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sulle näib, et sa tead, mida sa tahad. Keegi teine sinu elus näib seda ka teadvat. Kui nii, siis on sul vedanud. Teil mõlemal on vähemalt olemas mingi selgus. Kõige hullem on, kui enesekindlus peab eluaset jagama kahtlustega. Püüa oma praegust kindlustunnet kaaslase omaga sünkroniseerida. Üksmeelest sõltub praegu palju.