Sünnipäevad:

Eiki Nestor (62) 5. september 1953 poliitik ja riigitegelane
Ken-Marti Vaher (41) 5. september 1974 poliitik
Mait Malmsten (43) 6. september 1972 näitleja
Kersti Heinloo (39) 6. september 1976 näitleja
Marju Länik (58) 7. september 1957 laulja
Jaan Toots (58) 7. september 1957 ärimees
Eerik-Niiles Kross (48) 8. september 1967 endine riigiametnik ja kolumnist
Kadri Kõusaar (35) 8. september 1980 kirjanik
Kaarel Kose (40) 8. september 1975 muusik
Avo Leok (44) 8. september 1971 sportlane
Vladislav Koržets (64) 9. september 1951 humorist
Tarmo Urb (63) 9. september 1952 laulja ja luuletaja
Urmas Sisask (55) 9. september 1960 helilooja
Katrin Kuldma (45) 10. september 1970 moekunstnik
Ott Kiivikas (38) 10. september 1977 kulturist

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa võid olla täiesti mõistlik. Ja muutuda seejärel minutipealt täielikuks tuulepeaks. Millest need kiired üleminekud? Kas see on üldse halb? Spontaansusel on meie elus oma koht. See, millega praegu silmitsi seisad, eeldab spontaanset ja intuitiivset lähenemist. Kui keegi näeb sinus sellepärast tuulepead, siis olgu nii.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oletame, et sa vajad uut elutoamööblit. Vana on kulunud. Katki. Ei paku silmale rõõmu. Kas peaksid selle välja viskama, et kiirendada uue saamise protsessi? Ei ole vaja mõelda tuvile ja varblasele. Mõnikord on sidemete katkestamine kõigega, mis vana, ainuõige lahendus. Isegi kui see tähendab, et pead vahepeal põrandal istuma.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kas me kõik oleme sündinud, hõbelusikad suus? Kust need hõbelusikad kõik võetakse? Neid peab siin maamunal palju olema, et meile kõigile jätkuks. Sinu elus ei sõltu miski hõbelusikatest. Sa said sündides kaasa palju tarkust ja südikust. Sellest peaks piisama, et jõuda nüüd sinna, kuhu sa jõudma pead.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Autoga ei saa lennata. Laevaga ei saa kiirteel sõita. Lennukiga maanteel vuramine on sulaselge masina võimete alatarvitamine. Sul on eesmärk. Sa pole veel otsustanud, millise sõiduvahendi valid. Kummalisel kombel sõltub just sellest palju. Valik on sinu, ja sa ei pea olema tagasihoidlik.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kas miski meie elus on üldse nii nagu see oli eile? Kas meil on üldse midagi, millel on jääv väärtus? Viimase kahekümne aastaga on meie elus muutunud rohkem kui kahe eelneva sajandiga. Hoia ja hinda sel nädalal kõike, mil on ajatu väärtus. See on ainus, mis annab sulle hädavajalikku stabiilsusetunnet.

Neitsi 24. august – 22. september
Mõnikord, kui saame, mida tahame, võime avastada, et see polegi see, mida me tahame. Kuidas seda pettumust üle elada? Tahta – ja saada - midagi muud? Muidugi mitte. Meie tahtmistel polekski piire, kui me neid ise endale ei saaks. See, mis sa saanud oled, on just see, mida sa vajad. Küll sa seda ka tahtma hakkad.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kui palju sul on veel teha? Mida sa pead veel ütlema? Kui kaugele minema? Kui palju endast andma? Sa oled juba teinud rohkem kui peaksid. Protsess on käivitunud. Midagi muud sa tegema ei pea. Ees ootab rahulik, sirgjooneline sõit. Nii et säästa ennast. Ja naudi teekonda, mille enda jaoks valmis mõtlesid.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Armastust ei anta raha eest. Usaldust, hoolivust ja sõprust samuti mitte. Kuid ometi on meil kõigil suhteid, mis on meile kasulikud mitte üksnes vaimses plaanis. Mõnikord on sellised suhted seotud ka tunnetega. Su elus on keegi, kes on sulle kasulik igas mõttes. Hoia temast kinni, kuid püüa temast mitte sõltuvaks saada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa vajad nii mõõka kui ka raudrüüd. Ühest või teisest ei ole kasu. Nad peavad koostööd tegema. Ja sa pead oskama mõlemat kasutada. Jäta sel nädalal midagi ütlemata, isegi kui sa pead palju rääkima. Tõde ei pea jääma varjatuks, kuid ta võiks jääda ridade vahele. See on sinu parim mõõk ja raudrüü.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui su elus ei juhtu imet, püüa oma hinge toita imedega, mis su elus juba on juhtunud. Tuleta endale meelde kõiki võite, mis said teoks olude kiuste. Täna kõrgemaid jõude nende eest. Meenuta võimalusi, mis neist võitudest sündisid. See aitab sul uskuda, et võit on ka praegu võimalik.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kas sa oled universumi kuninganna? Kas tähed ja kuu kuuluvad sulle? Muidugi mitte. Nad kuuluvad meile kõigile. See ei tähenda, et peaksid olema tagasihoidlikum. Kui sulle tundub, et miski kuulub sulle, siis mine ja võta. Peaasi, et oled kindel, et oled selle välja teeninud.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa ei taha, et sind käsutatakse, kuid aeg ajalt käsutad sa ise teisi. Praegu on lauad pöördunud ja käsualune oled sina. Kas kuuletuda? Või vastu hakata? Püüa välja selgitada, millised on tema kavatsused. Võib juhtuda, et ta teeb seda kõike sinu paremaid huvisid silmas pidades.