Sünnipäevad:
Hindrek Maasik (44) 6. Märts 1971 režissöör
Riho Rõõmus (55) 6. Märts 1960 ärimees, muusik, laulja
Sandra Kvelstein (33) 7. Märts 1982 tennisist
Mart Toome (35) 7. Märts 1980 näitleja
Jaanus Mutli (41) 7. Märts 1974 poliitik
Juhan Paadam (68) 7. Märts 1947 televisioonitegelane
Kadi Toom (33) 8. märts 1982 laulja
Ülle Bernhardt (41) 8. Märts 1974 näitleja
Rein Kilk (62) 8. märts 1953 ettevõtja
Lauri Pihlap (33) 9. Märts 1982 laulja
Reno Nõlvak (36) 10. Märts 1979 korvpallur
Lauri Leesi (70) 10. Märts 1945 pedagoog
Alti Vahkal (41) 11. Märts 1974 tennisist
Vahur Kraft (54) 11. märts 1961 pangandustegelane
Rait Killandi (48) 12. Märts 1967 televisioonitegelane
Ivari Padar (50) 12. märts 1965 poliitik
Alar Kotkas (55) 12. Märts 1960 helilooja
Ain Seppik (63) 12. Märts 1952 jurist

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mitte miski siin ilmas ei saa kunagi otsa. Kõige energia on lõputu, sellel puudub algus ja ots. Miks tundub elu sellisel juhul nagu karistus? Kas sul on lootust paremale tulevikule? Et kogeda «paremat» pead sa teadma ja tundma, mis on «halvem». Iga pilv on ajutine. Sinu elu päike tuleb pilve tagant välja varem kui sa arvad, selles võid kindel olla.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Usk võib liigutada mägesid. Seda võib teha ka dünamiit. Kui usud kogu hingest, et miski on võimalik, võib see hea õnne korral tõesti materialiseeruda. Kas see tähendab, et ime aluseks on usk? Või tahe? Ei, sul läheb vaja ka kõrgemate jõudude koostööd. Küsi, ja sulle antakse – kuid ole küsides väga teadlik ja üksikasjalik selles, mida sa tahad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sõna «loodus» seostub neil enamasti harmoonia ja rahuga. Kuid looduse meel on muutlik nagu naisel. Ta on ühel hetkel hoolitsev ja emalik, teisel raevunud ja hävitav. Ei saa me usaldada ei inimloomust ega loodust. Keda me siis usaldada saame? Ainult iseennast. Sina ainult võidad lähipäevil, kui toetud omaenda sisemisele jõule.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled ühtaegu stressis ja elevil. Miski on su elus muutumas. Kõik, mis sa siiamaani teinud oled, on olnud viljatu. Nüüd on jõudude vahekord muutunud. Sul on rohkem sõnaõigust. Sellega kaasneb ka suurem vastutus. Sa tead, mida vajad, et õnnelik olla. Kui suudaksid oma tahtmised vajadustega kooskõlastada, ei saaks sind enam miski peatada.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mõnikord juhtuvad asjad ilma igasuguse põhjuseta. Me satume sündmuste keerisesse. Me ütleme asju, mida ei mõtle. Meie tegudel ja sõnadel on tohutu mõju. Kas me peaksime end neil jõududel juhtida laskma? Veendu, et sind manipuleerival väel oleks positiivne tagamõte. Alles siis võid end tema meelevalda usaldada.

Neitsi 24. august – 22. September
Ilma kompromisside ja kokkulepeteta enam ei saa. Sa ei jaksa enam üksi võidelda. Kui seda teeksid, oleks kaotus kindlustatud. Koos tegutsedes võid olla kindel võidule. Ainus miinus on see, et võit läheb jagamisele. Niisiis pole sul järeleandmistest pääsu. See on õnneks nädala ainus «halb» uudis. Igas muus mõttes oled ülesmäge minemas.

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Isegi sinusugune seltskonnalõvi võib mõnikord olla endassetõmbunud ja sünge. Isegi sinusugune ettevaatlik ja arglik tüüp võib vahel olla täiesti impulsiivne. Mõnikord viskad sa ettevaatuse aknast välja ja sööstad pea ees kaosesse – ja isegi naudid seda! Praegu on üks selliseid aegu. Kuid mingi plaan võiks sul ikkagi olla!

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Luba endale midagi, mida sa tõesti tahad. Ei, mitte seda, mida sa vajad. Seda, mida sa tahad. Ükskõik kui pealiskaudne ja tühine su tahtmine ka ei oleks, saamine teeb sulle ainult head. See taastab sinu usu endasse ja selle planeedi headesse jõududesse. Pilve taga on alati päike. Ära seda unusta.

Ambur 22. November – 21. detsember
Ela natuke aega praeguses hetkes. Jäta minevik ja olevik sinna, kuhu nad kuuluvad. Ära vaata edasi, ära vaata tagasi. Hinga. Ole. See, mida sa kuuled ja näed, hakkab sulle mõne aja möödudes hoopis teises valguses paistma. Otsuseid on nüüd kergem langetada. Jah, ka neil on tagajärjed, aga see ei ole sinu tänane probleem.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Lained löövad sul üle pea. Tuul ähvardab sind üle parda puhuda. Kui kindlalt sa end tunned? Keda või mida sa ohuks pead? Vaata hoolega enda ümber. Need pikad varjud pole üldse hirmuäratavad. Ja tuul, mis sind sakutab, kaotab oma jõu, kui riietud ilmastikukindlalt. Su teel pole ühtegi tõelist takistust. Kui tunned, et oled vanglas, oled need trellid ise enda jaoks välja mõelnud.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kusagil jagatakse raha. Kus? Miks oled sina alati puu otsas, kui midagi head ja vajalikku on juhtumas? Ära muretse. Sulle jagatakse õnne ja heaolu (sealhulgas raha) täiesti ootamatutest kohtadest. Just siis, kui arvad, et sul pole midagi, on sul korraga kõike. Ja mitte liiga palju (ega liiga vähe), vaid täiesti piisavalt. Küsi, ja sulle antakse.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa tunned end kui uue laudavärava ees. Sind paisatakse uude kogemusse. Juhtumas on midagi head, ja see ühtaegu erutab ja hirmutab sind. Sa tahaksid teada, kui suured on selle olukorra ohud, enne kui järgmise sammu astud. Seda me ei tea. Mõnikord ei jää üle muud kui usaldada oma saatust. Seda on ikkagi rohkem, kui sa loota oskasid.