SÜNNIPÄEVAD:

Aleksander Eelmaa (69) 6. november 1946 näitleja
Viivi Luik (69) 6. november 1946 luuletaja
Siim Valmar-Kiisler (50) 6. november 1965 poliitik
Gerli Padar (36) 6. november 1979 laulja
Jaan Rõõmussaar (65) 7. November 1950 näitleja ja ajakirjanik
Maire Aunaste (62) 7. november 1953 poliitik
Emil Rutiku (52) 7. november 1963 laulja
Andres Oper (38) 7. November 1977 jalgpallur
Viktor Siilats (60) 8. november 1955 ärimees
Kärt Johanson (44) 8. November 1971 laulja
Sven Mikser (42) 8. November 1973 poliitik
Rain Rosimannus (47) 9. November 1986 poliitikanõunik
Markko Märtin (40) 10. November 1975 autorallisõitja
Ain Hanschmidt (54) 10. November 1961 majandustegelane

Jäär 21. märts – 20. aprill
Lase millelgi minna. Luba miski uus oma ellu. Seda on ilmselt kergem öelda kui teha. Ometi peame me kõik seda tegema. Kuidas see meil õnnestub? Väga lihtsalt. Pead vaid endale ütlema, et sa pead seda tegema, ja et sa tahad seda teha. Sinu sisemine oponent jääb selliste argumentide peale väga vaikseks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Me keelame endale nii paljusid asju, mis oleksid meile kasulikud. Me loobume võimalustest ja laseme õnnelikel juhustel endast mööda lennata. Me teeme seda iga päev. Aga igal asjal on piir. Ja sinu piir on nüüd käes. Järgmise võimaluse, mis lootusrikkalt sinu poole lendab, püüad sa kinni. Ja vaatad, mida sellega teha annab.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me ei tunne end nii hästi, kui peaksime. Meil on valikuline mälu. Me uhkeldame oma saavutustega ja unustame läbikukkumised. Kuidas me saaksime enda – või kellegi teise – üle õiglaselt kohut mõista? Vaata silma sellele, mida sa oma elus ignoreerid. Seal võib peituda sinu õnne ja edu võti.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me kõik teeme vigu. Me kõik oleme hoolimatud. Me kõik peame end targaks. Küsimus on selles, kui tihti peab sul olema õigus, et sind peetaks targaks? Unusta ära, mis minevikus juhtus. Unusta ära, mis tulevikus võib juhtuda. Tähtis on, et sul oleks õigus nüüd ja praegu. Kõik muu tuleb iseenesest.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa sihid hoolega. Sa ei lase märklauda silmist. Sa tead, mis peab juhtuma ja sa teed kõik, et see juhtuks. On see mõistlik? Elu on mõnusam, kui sul on rohkem manööverdamisruumi. Aga mitte praegu. Praegu on sul sihtmärk ja sihikindlus. Enne kui päästikule vajutad, mõtle järele, kas asi on ikka pingutamist väärt.

Neitsi 24. august – 22. september
Sõltuvus pole kunagi hea. Sellest tuleb vabaneda iga hinna eest. Sa arvad, et see, millest sõltuv oled, on sinu kontrolli all. Miski pole tõest kaugemal. Sa oled sõltuvuse ori. Nüüd aga on aeg sellest puhastuda. Võtta ette see raske tee. Saa lahti sellest, mis sind vangis hoiab, ja su elu hakkab muutuma.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Maailm on täis apteeke ja haiglaid, kuid vähesed neist pakuvad abi meie teadvusele. Tervise juured peituvad aga just seal. Miks ei ole meil vahendeid, et vabaneda ebasoovitatavatest emotsioonidest? Oled viimasel ajal paljudele asjadele mõelnud. Nüüd vajad kedagi, kellega sellest rääkida.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa pead vaid olema õiges kohas, õigel ajal, õigetel põhjustel ja õigeid tulemusi taotledes. Lihtne? Sugugi mitte. Just ülearu pingutades lähevad asjad tihti valesti. Meie tujudel on palju suurem võim kui me taipame. Nad võivad täielikult muuta meie arusaama olukorrast. Pead vaid veidi oma suhtumist muutma, ja vajalik muutus sünnib.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui tahad saladusele jälile jõuda, ära esita küsimusi. Ära räägi. Ära otsi vastuseid. Lihtsalt vaata. Jälgi mängu, jäädes ise nähtamatuks. Mida rohkem seda teed, seda selgemalt nägema hakkad. Ja seda võimet on võimalik juba ära kasutada. Sel nädalal on kõik vastused seal, kus pole sõnu.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Maailm vajab vaid armastust. On seda alati vajanud. Armastus on nagu päike, mis paneb looduse õitsema. Kuid kõigel on algus ja lõpp. Nagu armastusel, nii ka õitsemisel. Vaid üks asi ei muutu. Meie vajadus armastuse järele. Ja lille vajadus päikese järele. Just praegu on su elus rohkem armastust ja õitsemist kui sa jõuad kasutada.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Ära paranda seda, kui see pole katki. Aga mis siis, kui see töötab laitmatult, kuid teeb sealjuures koledat häält? Me jääme alati truuks sellele, mis on kindel ja töökorras. See ei tähenda, et need asjad ei võiks katki minna. Peagi oled ka sina sunnitud valima: kas jääda logiseva vana juurde, või hankida uus ja terve. Ole selleks valmis.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kas oled valmis muutuseks? Või jääksid sa parema meelega sinna, kus sa end turvaliselt tunned? Ära lepi piirangutega. Ära karda muutust. Ära kujuta ette, et sa ei suuda. Ära hoia ennast tagasi. Et saavutada ihaldatud eesmärk, pead vaid oma suhtumist muutma. Ja uskuma, et miski pole võimatu.