Palju õnne!
Ülle Kaljuste (59) 10.aprill 1957 näitleja
Ago Anderson (44) 8. aprill 1972 näitleja
Mati Talvik (74) 11. aprill 1942 teleajakirjanik
Liina-Riin Olmaru (49) 11. aprill 1967 näitleja
Anu Saagim (54) 9. aprill 1962 bravuuritar

Kersti Kracht (61) 9. aprill 1955 ärinaine
Tarmo Kruusimäe (49) 9. Aprill 1967 muusik
Tõnu Kõrvits (47) 9. Aprill 1969 helilooja, arranžeerija
Indro Olumets (45) 10. Aprill 1971 jalgpallur
Ago-Endrik Kerge (77) 6. Aprill 1939 näitleja, lavastaja, ballettmeister
Tarvo Krall (47) 11. Aprill 1969 näitleja
Raoul Suurorg (46) 11.aprill 1970 korvpallur
Owe Petersell (44) 11. aprill 1972 raadio- ja teleajakirjanik
Martin Padar (37) 11. Aprill 1979 judoka
Martin Kaalma (39) 14. Aprill 1977 jalgpallur


Jäär 21. märts – 20. aprill
Mõni ütleb, et me ei peaks oma unistustele liiga suurt võimu andma, sest need ei pruugi täide minna. Mõni arvab, et unistusteta ei oleks elul üldse mõtet. Mõlemal on õigus. Fakt on, et unistused on meile vajalikud. Võidavad need, kes asju tasakaalus hoiavad. Sul on viimasel ajal liiga palju täide läinud unistusi. Peaasi, et sa seda hinnata oskaksid.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sinu elu ei kuulu sulle. Nii näib. Kes võttis sinult võimu? Ta peab selle kohe tagasi andma. Mis siis, kui sa ei taha võimu tagasi? On see üldse võimalik? Sina, ja lased end liigutada nagu käpiknukku? Kui oled rahul kompromissidega, mida oled pidanud tegema, on kõik korras. Kui ei, siis sel nädalal on sul suurepärane võimalus oma võim – ja hingerahu – tagasi saada.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Miks on asjad nii nagu nad on? Kas praegune olukord on vaid peegeldus sellest, kuidas asjad alati on olnud? Kas oled lihtsalt harjumuse ohver? On aeg muutuda. Vanad ideed murduvad kevadistes tormides. Ole julge. Kehtesta uus kord ja ära anna järele harjumuse survele. Hüppa, enne kui sind tõugatakse, ja sa maandud turvaliselt.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sul on vapustav tööeetika. Kui midagi pähe võtad, siis selle ka ellu viid. Kui see võtab palju aega ja energiat, siis sa leiad aja ja kogud energiat. Kas saavutad alati selle, mille sihiks seadsid? Sellele ei anna keegi sajaprotsendilist garantiid. Eduks on vaja muudki kui sihikindlust. Kui sul sel nädalal midagi saavutamata jääb, võid kindel olla, et oled poolel teel.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Millal ei ole probleem probleem? Siis, kui lahendus on käeulatuses. Loomulikult oleks parem, kui probleemi üldse poleks, kuid olukorrad, milles ei sisaldu väljakutset ega vajadust muutuse järele, ei ole samuti ideaalsed. Sa tulid ju sellele planeedile end proovile panema. Võta oma selle nädala väljakutsed vastu püstipäi. Siis teenid plusspunkte ka kaotades.

Neitsi 24. august – 22. september
Kas sul on hea idee? Kas on aeg sellega midagi ette võtta? Kas kardad vastupanu? Kas arvad, et kõik ei pruugi sinuga nõustuda? Või jääb sul hoopis puudu enesekindlusest? Enesekindlus ja usk endasse on vajalikud igal ajal, kuid eriti praegu, kui oled sihile nii lähedale jõudnud. Üks väike jõupingutus veel, ja oledki kohal.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Reeglid ja piirangud, pretsedendid ja protokollid, statistika ja tõenäosus. Need asjad on meil igal pool jalus, ükskõik kuhu sa ka ei vaataks. Ometi on asju alati tehtud neid kõiki eirates. Olukordades, mis on suuremad kui sina, tuleb appi kutsuda suuremad jõud. Elu on andnud sulle parima positsiooni, et mängu võita. Kasuta seda, uskudes endasse.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa said, mida tahtsid. Sa oled nõutud kaup. Või oleksid, kui sa ennast välja paneksid. Võimalused võivad sind üles leida ka siis, kui sa end nende eest varjad, kuid sinu šansid on paremad, kui sa end neile näitad. Näita fortuunale, et oled talle avatud, ja ta ei suuda ahvatlusele vastu panna. Elu loterii pakub sulle suurepärast võiduvõimalust.

Ambur 22. november – 21. detsember
Probleemi ignoreerimine ei ole kunagi parim strateegia, kuid probleemile liiga suure tähelepanu pööramine annab sama valusaid tagasilööke. Mõnikord paneb stressi kasvama just see, kui me talle liiga suure võimu anname. Me vastandume tihti koletisele, keda peaksime taltsutama. Me toidame hirmu, mida peaksime näljutama. Ehita sild üle vaevavete, ja sa jõuad teisele poole.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Lähisuhetes tuleb tihti ette aegu, mil tundub, nagu kõnniksime me miiniväljal. Teise inimese teadvusesse ei näe. Kui oleme kellegi välja vihastanud, ei saa ajaratast enam tagasi pöörata. Seda juhtub kõigiga, kuid see ei tähenda veel katastroofilist lõppu. Sul on nüüd võimalus siluda üht sassiläinud suhet. Usu nii enda kui ka tema südamesse.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Maailm ei pruugi võlgneda sulle elu, kuid päris kindlasti ei võlgne ta sulle rasket elu. Raskeks teeme me oma elu ise. Maailm võlgneb meile kõigile õnne, rahu ja rikkust. See on meilt võetud vastu meie tahtmist. Sinu jaoks on nüüd alanud tasakaalu leidmise aeg. Kosmos teab, et sa võitled ja ta on valmis sind toetama. See, millest unistanud oled, on nüüd võimalik.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa vaatad kaugemale kui tavaliselt. Sa mõtled tulevikule. Sa püüad aru saada olukorrast, mis jättis su teadvusse suure meeltesegaduse. Sa hindad ümber oma prioriteete. Su meeltesse jõuab uus perspektiiv. Uutele ideedele järgnevad uued võimalused. Usk, mis vahepeal väsinult uinus, ärkab taas. Su elus on uus kevad – rohkem kui ühes mõttes.