• Rita Rätsepp 55 17.07.1962, näitleja
  • Bert Raudsep (35) 14.07.1982, näitleja
  • Britta Soll (33) 14.07.1984, näitleja
  • Raivo E. Tamm (52) 15.07.1965, näitleja
  • Jüri Lumiste (60) 16.07.1957, näitleja
  • Alo Kurvits (37) 16.07.1980, näitleja
  • Iiris Vesik (26) 16.07.1991, laulja
  • Kristiina Ehin (40) 18.07.1977, poetess
  • Triin Tulev (31) 18.07.1986, elukunstnik
  • Kristjan Kannukene (21) 18.07.1996, laulja
  • Ants Tael (81) 19.07.1936, tantsuõpetaja
  • Diana Klas (50) 19.07.1967, näitleja ja laulja
  • Andres Puustusmaa (46) 19.07.1971, režissöör ja näitleja
  • Ainis Arumets (26) 19.07.1991, laulja
  • Viktoria Ladõnskaja (36) 20.07.1981, poliitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Võtta või jätta? Minna või jääda? Öelda või vaikida? Ports küsimusi tiirleb su peas ja vastuste leidmine tundub üha keerulisem. Sa ei taha otsustada ja püüad küsimustest kõrvale viilida. Ühel hetkel pead siiski otsustama, sest ka lähedased on su hajevil olekust tüdinud. Vallaline Jäär kiirgab erakordset sarmi ja võib jalust niita ka kõige külmema südamega tegelase.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kui vaid need seinad oskaksid rääkida! Sa urgitsed ja uudistad ja tahad kõigist kõike teada. Kui seinad sulle oma lood ära pajataksid, mida sa selle infoga peale hakkaksid? Pigem keskendu olevikule, mitte minevikule. Homset saad sa veel muuta, kuid seda, mis olnud, mitte. Proovi toiduga piiri pidada – ülesöömiseoht!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Vett ja vilet oled sa piisavalt näinud – nüüd on aeg päikest nautida. Kui selle kiired sõna otseses mõttes su pead silitada ei saa, siis hinge teeb keegi kena inimene või mõni tore üritus sul soojaks küll. Oled jupp aega tagasi end teatud mõttes lukku keeranud ja kardad, kui keegi tikub sulle liiga lähedale. Inimene, kes sulle sel nädalal tähelepanu pöörab, on siiraste kavatsustega. Luba tal tegutseda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Igas pulmas pruut ja matusel kadunuke ehk Figaro siin ja Figaro seal. Just sellisena lehvib Vähk sel nädalal ringi ja las ta lehvib! Sind oodatakse pikisilmi igasse seltskonda ja juturingi. Pajatusi su seiklustest ja elus kogetust kuulatakse suurima heameelega. Naudi tähelepanu, mida saad, sest järgmine nädal tuleb töine ja rahulikum. Pea piiri alkoholiga!

Lõvi 23. juuli – 23. august
Oled kaua valinud. Küll ei kõlvanud üks, küll teine, ja nüüd on tulemus käes – sa oled üksi! See sulle muidugimõista ei meeldi, kuid proovi harjuda. Ehk ongi parem veidi hinge tõmmata ja iseendaga tegeleda. Mõtle välja, mida ja keda sa tahad ning mida selle saamiseks teha võiksid Mõnele võib su huumor tunduda ülbena. Hoia võõraste seltskonnas tagasihoidlikumat joont.

Neitsi 24. august – 22. september
Kulged teosammul ja asjad ei edene. Sa justkui tegutsed, kuid tulemusi pole näha ning see hakkab lisaks teistele häirima ka sind ennast. Võibolla oled sa liiga nõudlik ja toimetad asjade kallal seni, kuni juuksekarv pooleks? Tõsi ta on, et ülepeakaela pole mõtet tegutseda, kuid päris pedandiks pole ka mõtet kätte minna. Võta rahulikumalt ja ära oota ülemõistuse võimatut ka enda kallimalt.

Kaalud 23. september – 23. oktoobeorpion 24. oktoober – 21. november
Oled kellestki hullupööra sissevõetud. Tunned tundeid, mida ei uskunud enam eksisteerivat – kadunud on söögiisu ja üleliigne kaal. Naudi seda kõike, sest üsna pea oled sa taas jalad maas argipäevas kulgemas. Luba endale ilu, mida elu pakub, ja ära sulge kõige ees ust. Lause “mida toredat minuga ikka enam juhtuda saab” unusta kohe ära. Saab küll ja kuidas veel!

Ambur 22. november – 21. detsember
Minevikuvarjud saadavad Amburit augustikuu alguseni. Varajases nooruses tehtud vead saavad nüüd parandatud ja väljaöeldud kaunid sõnad lõpuks ometi vastused. Pole üllatav, kui sinu ellu tuleb inimene, kellega semmisid aastaid tagasi. Te jätkate nüüd sealt, kus omal ajal pooleli jäi. Sel korral ütlus “vanat suppi pole mõtet soojendada” ei kehti - on ikka küll mõtet. Lase päris keema kohe!

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Näed puid, kuid metsa mitte. Üldpildi mõistmine võtab sul aega. Oled veidi aeglasem, kui muidu, ja lükkad tähtsamad otsused muudkui edasi. Õigesti teed, sest uus nädal tuleb võimsama energiaga ja siis võidki võtta kergemalt. Osaled peol, kus tunned end nii hästi, nagu sa tükk aega tundnud pole. Pole ime, kui avastad end ühel hetkel laua peal tantsimast. Su sisemine laps on välja tulnud – paku talle elamusi.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
See nädal sobib suurepäraselt üheks pikaks ja põhjalikuks muuseumituuriks, sest sinus on enneolematu huvi, kannatlikkus ja pealehakkamine. Ammutad infot, mis imbub uksest ja aknast, ja oled maailmale sajaprotsendiliselt avatud. Ehk saad võtta ette ühe väikese reisi? Kui silmarõõm sellega ka liituda saaks, oleks nädal absoluutselt bueno!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kõik, mida sa sel nädalal külvad, kasvab suureks. Pistad mulda lilleseemne, sirgub sellest tõeline iludus, paned idanema väikese intriigi, kasvab sellest võimas skandaal. Ära sehkenda inimestega, kes tunduvad sulle juba esimesel hetkel kahtlased. Nad ongi seda! Usalda ja ava end ainult neile, kes sind tunnevad ja keda sina tunned.

Jaga
Kommentaarid