#MinaKa

Olgu jõulupeol fotosein, fotoboks või võõras laud, see kodanik leiab võimaluse iga seltskonna pildile sattuda ning kõiki jäädvustada ja teoseid massiliselt ka jagada, täägides viimse kui võimaliku osalise ja seotud teema. Tema konto teavitused tasuks esimese paari pilti ilmnedes juba vaigistada, sest karta on, et pildisadu kestab kauem kui viimane lumesadu ehk vähemalt peojärgse päeva lõunani.

Roosiaia kuninganna

Ta hõljub oma parimais kudedes ringi justkui kuninganna, otsides vallalist printsi ja samas tõugates kõiki lähenemiskatseid kuningliku kergusega diivalikult eemale. Tema on see, kes lahkus vaikides pärast lõunapausi juba kontorist sel päeval ja tead, et ta maandus otse juuksuritoolis, mida kolleegidele serveeris küll tähtsa kohtumisena. Ta ei skoori, vaid peab ise oma kleidiluku pimedas toas taarudes lahti saama.

Ainult unustamiseks

ehk teisisõnu promillivallaline. Ontlik pereisa või pereema, kes muidu on väga meeldiv kolleeg ja igati viisakas kolleeg, kuid firmapeol tasuta alkoholist ja võimalusest ilma abikaasata pidutseda, kõik jumala palge all antud vanded mälust kaotab. Peo alguses jääb ta armsate töökaaslastega juba liiga kauaks jutustama, õhtu edenedes muutuvad sõnad tegudeks ja annavad kõige halvematel juhtudel ainest mõnel kolleegil järgmisel päeval #metoo häšštäägi sotsiaalmeedias kasutada.

Neiu mustas kleidis

Kindla peale tšikk, kes haarab musta kleidi ja punase huulepulga, sätib end valmis kas või kontori WCs ning tegelikult on tal savi, kas jalas on kontsakingad või plätud - ta tantsib nagu homset polekski ning räägib nõusse vähemalt 10 kolleegi, kes temaga 2 Quick Starti hitte kaasa laulma tulevad 20. detsembril Saku Suurhalli. Tõeline peo hing, kelle seltskonda naudib igaüks!

Ossinene

Mees, kelle iga tantsuliigutus tekitab piinlikkust ja kümneid teiste salaja filmitud kaadreid, mida esmaspäeval neile, kes kohale ei tulnud, saab näidata. Peamiselt käivitub mistahes alkoholi lõhna ning võimalikult vaibakloppimist meenutava muusika peale. Sööb ja joob ning kõikjale toiduosakesi hooletusest pudistades viskab täissuuga mõmisedes kulunud nalju, kuidas firma palka ju ei maksa, õigustades selle ebaõigluse kättemaksuks tööandja kulul nõrkemiseni söömist. Teiste huvides parim, kui mitte joomist.

Parmupillihullus

Keskpärastest igavatest kolleegidest eristuv veidrik, kes vaese diskori ära kurnab oma erisoovidega kodumaiseid ja sugugi mitte üle 10-aastaste seas poppe lugusid tellides ja õigustades "Kõigile meeldib ju see!" Kui DJ ei allu ta korraldustele, kammib ta tagataskust välja mobla, mille abil veidi vaiksemas nurgas paneb kostuma "tõelised hittlood" ja siunab sotsiaalmeedias, kui kohutav on korraldus ja et keegi mõista, milline üks hea pidu on.