1. Ära välju oma kaitsvast kodukindlusest

Maailm on täna rõvedalt roosa ja punane, täis lilli ja komme. Ära pista nina oma armsa kodu uksest välja, sest imalalt magus õhk ründab kohe! Püsi rahulikult pimedas toas ja kõige parem kui teki all. Ainult nii ei saa ükski eriti armunud lillelaps sulle ükssarvi pähe ajada.

2. Tõmba juba varakult alla mõned eriti verised ja metsikud filmid, et teleprogramme vältida

Kõik kanalid on kindlasti mattunud kõrvuni armunud Jennifer Anistoni, Mila Kunise ja Julia Robertsi alla, ära lase neil end kätte saada! Kui naudid mõnuga mõnda rõvedalt toorest jõhkrust, ei pea teiste õnne pärast piinlema.

3. Varu hulgaliselt küüslauguleibu, sibularõngaid ja karp rootslaste Surströmmingut.

Naudi kõike seda, mida armastuse hullud õigeks ei kiida. Sind ei koti, et see ei lõhna hästi! Sind ei koti, et nii hea toit ei jäta kõige paremat muljet! Ära üldse põe, neid lõhnu ei tunne keegi teine peale sinu, seega pole nende asi!

4. Tee nägu, et sa ei tea, mis päev on

Ära ise alusta vestlust ühegi sõbraga, mis veel parem, ignoreeri neid. Kui sa ei tea kuupäeva või nädalapäeva, ei saa keegi sind süüdistada üksilduses või sõprade puudumises. Sa lihtsalt ei vaadanud hommikul kalendrisse!

5. Väldi hommikul riietudes kõiki romantilisi värve

Kui väldid punase alatooniga värve, ei teki kellelgi ekslikku arvamust, justkui võiks sinuga valentinipäevast rääkima tulla. Ei, ma ei räägi oma õhtusest plaanidest! Ei, ma ei ole meeleolus! Ei, ma ei jaga täna šokolaadi ja lilli!

6. Tee sellest päevast hoopis sünnipäev

Kogu tähelepanu on armunutel, aga tõmba tähelepanu hoopis endale. Kui hakkad juba hommikul vara sünnipäevast rääkima, ei tule kellelgi pähe, et valentinilapse armuelu üle kuulata. Saad kogu tähelepanu ja õnnitlused omale ilma, et ise kellelegi vastama peaks.

7. Mängi täiega üle

Kui igasugune peitumine ei õnnestu, pane hoopis mõni eriti totter kostüüm selga ja mine tööle nagu Halloweenil. Kui ilmud kohale kui kloun või haldjas ei tule keegi sinuga rääkima muretsevalt, kas ikka naudid päeva - see paistab igast rakust niigi.