Kusjuures paljud neist nõuannetest ei tule suure üllatusena, kuid paratamatult kipume igapäeva elutempo juures neid sageli eirama või sootuks unustama. Tuletame siis taaskord need hüva elutõed meelde!

1. Oled ju kuulnud kuulsat ütlust, et tee tööd, mida armastad ning kõik laabub iseenesest. Paratamatult pole aga kõik nii roosiline - igal asjal on ALATI oma head ja vead. Õige töö on see, mida armastad, teinekord ei kannata, kuid, mis peamine - millega maksad oma arved.

2. Aastad mööduvad silmapilkselt. Ära abiellu noorelt ega takerdu liialt suhetesse. Ela nii palju iseendale, kui tunned lõpuks, et oled valmis pühendama aastakümneid teisele.

3. Ära võta elu liiga tõsiselt. Isegi kui tulevik tundub tume ja hägune, on alati mingi väljapääs. Varem või hiljem lahenevad kõik asjad omasoodu. Kõik halb ja hea möödub. Alati. Ainult muutused on need, mis jäävad.

4. TÕELISELE sõbrale võid helistada ka kell 2 öösel. Ta kuulab sind alati. Ülejäänud kõik on lihtsalt head tuttavad.

5. Kõige tähtsamad inimesed on need, kes tahavad sinuga oma elu jagada. Inimesed, kes räägivad sulle oma muresid ja rõõme, kaasavad sind oma plaanidesse ja hoiavad sinu ligi. Kohtle neid vastavalt.

6. Keegi ei ole kunagi surivoodil kahetsenud, et nad oleksid rohkem töötanud. Tööta ja näe vaeva, kuid ära kunagi tähtsusta oma tööd perekonna, sõprade või iseenda tervise üle!

7. Sa võid elada pika, kuid ka lühikese elu - kes teab. Kuid mõlemal juhul hoolitse alati oma tervise eest. Toitu tervislikult, tee regulaarselt trenni ning külasta hambaarsti - tervislik eluviis tagab sulle parema enesetunde juba praegu, kui ka vanemas eas.

8. Meil on ainult üks kord maa peal. Tee kõik oma unistused teoks. Ära tunne piinlikust. Ära jää ootama teiste järele. Ära unista ja mõtle, mis oleks kui... Vastasel juhul võid ärgata üks hetk 60-aastasena ja avastada, et sa pole tegelikult ühtegi oma unistust realiseerinud.

9. Ära võta kunagi kellegi teise nõuandeid, kui püha tõtt. Igaüks räägib enda mätta otsast ning ainus tõde on sinu enda südames.

10. Maksa arved alati õigeaegselt ja proovi mitte laenu võtta. Sa kahetsed hiljem rahasummat, mille kulutasid intressidele.