Selle asemel, et käed rüppes istuda, saatis Carlos kõikidele Nicole'idele, kes õpivad samas ülikoolis emaili. Neid oli kokku 246.

"Tere, see on grupiemail kõikidele Nicole'idele. Kui sa ei lähe minu kirjelduse alla, siis ignoreeri seda emaili. Kui sa oled see õige ja ei taha minuga suhelda, siis see on OK," alustas Carlos emaili.

Edasi kirjeldas ta tüdrukut, kellega ta oli kohtunud ja lisas oma telefoninumbri.

Emaili saanud neiud nägid aga segaduses huumorit ning hakkasid omavahel kirjavahetust pidama. "Kas me peaksime kõik talle kirjutama, et me oleme õiged Nicole'id?" seisis ühe neiu emailis.

Osadest emaili saanud Nicole'idest said isegi sõbrannad ja nüüd on neil Facebooki grupp nimega "Eilse õhtu Nicole". Nad saavad pidevalt kokku ja neist on tekkinud lausa kogukond.

Carlose lool on aga õnnelik lõpp. Nimelt ei saanud õige Nicole isegi tema emaili, sest ta viibib ülikoolis vahetusõpilasena. Kui arvasite alguses, et neiu andis talle meelega vale numbri siis eksite. Nimelt ei ole Nicole veel suutnud oma Kanada telefoninumbrit meelde jätta, ning ajas mõned numbrid sassi.

Tänu tekkinud suurele Nicole'ide kogukonnale jõudis Carlose email temani ja nad said uuesti kohtuda.