Lure Hsu

Taiwanist pärit sisekujundaja Lure Hsu on saanud Instagramis terve hulga jälgijaid just tema noorusliku välimuse tõttu. Hsu, kelle õde on nende kodumaal kuulus näitlejanna, näeb välja nagu 20-ndates noor neiu, kuid tegelikult on ta juba 43-aastane.

Hsu arvates pole ta teinud midagi erilist, et püsida nii nooruslikuna. Kuid tema söögilaual on peamiselt köögiviljad ja ta joob ka palju vett.

Tina Mahomes


2016. aastal postitas Kaylan Mahomes Twitterisse pildi, kus esmasel vaatamisel tundub nagu poseeriks kolm õde. Kuid pildi pealkiri reetis, et üks pildil olevatest naistest peaks olema ülejäänud kahe neiu ema. Tuli välja, et musta pintsakuga olev Tina on kaksikute Kaylani ja Kyla ema ning ta on lausa 43-aastane!

ChuanDo Tan

Meesmodellina töötav ChuanDo hullutab naisi oma noorusliku välimuse ja imeliste musklitega. Kuid härra pass näitab, et tegelikult on ta juba 51-aastane.

Tundub, et kuldses keskeas oleval ChuanDol ei tule nii pea ka fännidest puudust. Nimelt jõudis tema Instagrami konto alles hiljuti miljoni jälgijani.

Natalie Wardell

Kas te usute, et üleval oleval pildil on kõige vasakpoolsem neiu 46-aastane? Raske uskuda, kuid Natalie Wardell kurdab, et teda peetakse oma tütarde sõbrannaks pidevalt, kuigi ta on kaks korda vanem.

Kaunis ema tunnistab, et teda hoiavadki nooruslikuna just tema 21-aastane tütar Jazmyne ja 19-aastane Tamika, kellelt Natalie nippe saab. Loomulikult tänab ta ka häid geene.

Wanja Stålmormor Sjödin


Wanja puhul on tegemist tõelise supervanaemaga. Ka 80-aastaselt on tal energiat sama palju, kui tal oli pool sajandit tagasi. 47-aastaselt tõstmisega tegelema hakanud rootslanna arvates on tema noorusliku välimuse taga just kõva sport ja hea toitumine.