Kutsu kõik kokku!

Su isa ei rõõmusta miski rohkem, kui üheskoos veedetud isadepäev! Helista kõigile perekonnaliikmetele ning kutsu selleks päevaks kõik ühise laua taha kokku. Lubage endale head ja paremat ja vestelge elust-enesest. Koos veedetud aeg on parim, mida üldse kinkida saad!

Küpseta

Su isal on rõõmus juba selle üle, et talle sooja kallistuse kingid või teda meeles pead, kuid armastus käib ikka kõhu kaudu. Küpseta üks magus koogike või kokka üks mõnus õhtusöök – ta on kindlasti väga õnnelik!

Midagi sooja

Ilmad lähevad järjest külmemaks ning see on tõeliselt ideaalne aeg kinkida oma isale midagi pehmet ja sooja, et ta talvel ikka terve püsiks! Osta isale näiteks lambavillane vest või soe kampsik.

Kruus

Lihtne, kuid vahva mõte on valida isale kingituseks midagi köögitoimkonnast. Kust oleks isal veel parem hommikukohvi nautida, kui mitte sinu kingitud kruusist? Veel ägedam, kui valid mingi laheda looma või muu pildi, mis teid mõlemaid naerma ajab – nii oled tal alati meeles!

Võtmehoidja

Täiesti võimalik, et su isa võtmehoidja on ajast ja arust ning tal pole aega olnud uut muretseda. Tänapäeval on aga müügil igasuguseid lahedaid – mälupulgaga, automarkidega, vile, piltide ja muuga - mida iganes su isa parasjagu oluliseks peab!