Tähtede kalle

Kalle on grafoloogide arvates üks tähtsamaid aspekte käekirja ja iseloomu seostamisel.

Tugev kalle paremale(umbes 45-kraadise nurga all) annab tunnistust avatud ja emotsionaalsest inimesest, kes ei püüa oma tundeid teiste eest varjata.

Püstine kiri räägib selle omaniku kinnisusest ning tasakaalust. Sellisel inimesel läheb aega, enne kui ta armub või isegi julgeb sümpaatse inimese kohtingule kutsuda. Ka selliste inimeste seksuaalsuse avastamiseks on tarvis kannatlikkust ning usaldust.

Vasakpoolne kalle peegeldab tunnete allutatust mõistusele. Sellisel inimesel on mõningad kalduvused asketismi poole.

Mõnikord on aga teksti vaadates peaaegu võimatu kindlaks teha, kas tähtedel on vasakpoolne või parempoolne kalle, sest igal tähel on see erinev. Sellist inimest iseloomustab konflikt südame ja mõistuse vahel: intellekt soovib üht, samas kui emotsioonid nõuavad hoopis midagi muud. Sellisel inimesel esineb järske tujumuutusi. Ta vahetab sageli partnereid ning pöörab liiga palju tähelepanu ebaolulistele detailidele.

Surve

Kerge survega käekiri annab tunnistust inimese truudusest ning abivalmidusest. Selline inimene on harjunud rohkem kuulama kui rääkima ning ta on alati ümbritsevate vastu tähelepanelik.
Tugev surve või rasvased tähed on omased otsustusvõimelistele, energilistele ja kirglikele inimestele. Nad on seksis tõelised asjatundjad, kuid ei väärtusta tõsiseid suhteid.

Tähtede suurus

Üle 4 mm suurused tähed räägivad ebapraktilisusest ja enesekesksusest ning selline inimene pühendub ka voodis vaid enda rahuldamisele.

Väikesed tähed on enesevalitsuse, vaoshoituse ja praktilisuse sünonüüm.

Kui tähed on kitsad, siis nende autor on kokkuhoidlik ning mõnikord lausa ihne.

Kui aga tähed on vastupidi laiuselt suuremad kui kõrguselt, siis tegemist on ettevõtliku ja kiiresti mõtleva inimesega, kellega on ka suhtes mõnus olla.

Kirjutamise stiil

Ümmargused tähed annavad märku inimesest, kes on valmis tegema koostööd kõigis elusfäärides, ka armastuses. Ta kuulab alati oma partneri ära ning arvestab mõlema vajadustega. Kui talle miski ei meeldi, räägib ta sellest delikaatselt inimesele endale ning koos püütakse leida kompromiss.

Nurgelised tähed on iseseisva iseloomu peegelpilt. Kui lisaks nurgelisusele iseloomustab tähti ka tugev surve, siis on tegemist inimesega, kes arvab, et tal on alati õigus ega hakka järgima partneri nõuandeid või täitma palveid.

Mõnedest tähtedest

Tähed K ja M on grafoloogide arvates kõige tähtsamad, kuna tegemist on üsna paljudes sõnades esinevate tähtedega. Seega on nende üksiktähtede uurimine kõige kiirem tee inimese iseloomu kindlaksmääramisel.

Naine, kes kirjutab suure K-tähe kerge surve, parempoolse kaldega, kusjuures on tähe ülemine haar pikk ja alumine lühike, on elegantne ja peen ning tal on originaalsed soovid. Ka tema seksuaalsus üllatab oma omapärasusega ning ta on sageli paljude meeste ihaldusobjekt.

Kui K-täht on kirjutatud tugeva surve ning pika alumise haaraga, siis võib see rääkida otsustusvõimelisusest, saladuslikkusest ning rangest loogikast kõigis elusfäärides. Selline naine on kirglik, kuid talle ei meeldi voodis eksperimenteerida.

M-täht räägib inimese meisterlikkusest ja seksuaalsest arengust. Kui M-tähe esimene pool on teisest kõrgem, siis on tegemist kiiresti kohaneva inimesega. Tema jaoks on olevik tulevikust tähtsam. Seega hindab ta hetkelist naudingut tuleviku saavutustest kõrgemini. Enamasti on ta oma suhtega rahul ega kavatse midagi muuta.

Kui aga M-tähes on teine osa kõrgem, siis meeldib sellisele naisele jätta kõigile head muljet. Selle nimel on ta valmis tegema kõik, isegi partnerile truudust murdma.

Allikas: http://www.kirss.net