Jäära (21.3-19.4) tüütab klammerdumine
Kui talle aina mitmest sõnumist koosnevaid läkitusi saadad ja sõpradega kohtumisest loobud, et saaks temaga koos olla, siis mõjub see Jäärale tüütult. Talle sobib partner, kellel on oma elu ka. Veel parem selline, keda tema peaks ise jahtima.

Sõnni (20.4-21.5) häirib puiklemine
Sa ei taha end vast liiga kergelt kätte anda, aga Sõnnile võib igasugune puiklemine ja venitamine pigem väsitav tunduda. Kui sa keeldud esimesena sõnumit saatmast, ei pruugi te kunagi jutule saada. Ja kui ta järeldab su puiklemise põhjal, et sa pole huvitatud, siis kaotab huvi ka tema.

Kaksikuid (22.5-21.6) tüütab lohakus
Jah, pinnapealsus on nõme, aga Kaksik ootab oma partnerilt elegantsust. Kui su riided on kortsus, katki või määrdunud, või juuksed kammimata, siis võib see tema huvi ruttu kustutada. Ta tahab näha parimat, mida sul pakkuda, eriti suhte alguses, kui alles sind tundma õpib.

Vähki (22.6-22.7) väsitab konkurents
Kui ta näeb sind kellegi teisega lähedust nautimas, siis ta ei hakka end kokku võtma, et sind kohtingule kutsuda ja võluda. Ta lepib kaotusega ja otsib uut huviobjekti, kes huvituks ainult temast ja oleks valmis pühenduma.

Lõvi (23.7-22.8) pahandab enesekesksus
Ta tahab sinuga vestelda küll, aga mingit tühja loba ta väga ei seedi, kaasa arvatud seda, kui lõputult oma suvaliste sündmuste kohta jahud. Teda ei huvita partner, kes huvitub eelkõige endast. Suhe põhineb Lõvi jaoks võrdselt nii saamisel kui ka andmisel.

Neitsi (23.8-22.9) vihkab vingumist
Neitsi tahab elu nautida – nii palju kui võimalik. Ta ei taha lähedaseks saada inimesega, kes juba esimesel kohtingul mingite asjade üle viriseb. Näiteks selle üle, et toit on keskpärane ja ettekandja aeglane.

Kaalusid (23.9-22.10) tüütab otsustusvõimetus
Kaaludele ei sobi kaaslane, kes jääb passiivseks ega taha midagi otsustada. Talle meeldib, kui partner teab, kuhu tahab sööma minna ja ütleb selle ka välja. Ta ei viitsi äraarvamismängudega tegeleda, vaid ootab aktiivset pealehakkamist.

Skorpion (23.10-22.11) ei hooli tšättimisest
Skorpion ei hooli digitaalsetest suhtlemisvõimalustest. Ta ei oota partnerilt oma sotsiaalmeedia-fotode laikimist ja tühist tšättimist. Ta tahab reaalset inimest, kelle lähedal olla, keda hoida, emmata, suudelda – ja kellega voodisse ronida.

Amburit (23.11-21.12) häirib kannatamatus
Amburil on vaja teisele pühendumise mõttega esmalt harjuda. Talle ei meeldi, kui talle midagi peale surutakse – näiteks teistele uuest suhtest kuulutamine. Talle meeldib aeglaselt võtta. Kui palju peale surud, lippab ta minema.

Kaljukits (22.12-20.1) ei salli pealiskaudsust
Kaljukitsele niisama fun ei sobi, tema soovib partnerit, kellega saab täiskasvanu kombel vestelda. Talle meeldib tugev iseseisev mõtleja, kes ei pelga oma mõtteid ka selgelt väljendada.

Veevalaja (21.1-18.2) ei talu valetamist
Ära valeta talle, isegi väikestes asjades nagu sulle meeldiks sama bänd mis temale. Ja kindlasti ära valeta, et oled nõus millegi pinnapealsega, kui tegelikult soovid suhet. Ära kohe üldse valeta – kui vahele jääd, siis pikka juttu enam pole ja ta lahkub.

Kalasid (19.2-20.3) tüütab liigne tõsidus
Kala soovib enda kõrvale kedagi, kellel on huumorimeelt ja valmidust isegi üksteist kergelt aasida. Nii et kui sind või su sõpru või lähedasi ajavad tema väikesed torked närvi, siis sellest asja ei saa.

Allikas: Suhted.ee