2. Saatsin mehe poodi leiva järele, aga tema tuli alles kolme päeva pärast! Ja teatas veel irvitades et oli pikk järjekord olnud.

3. Mu sõbranna Tuuli on ikka täiega loll – kõigepealt magab mingi kutiga, pärast laseb mul küsida, mis kuti nimi on. Ta võiks ju aru saada, et mul tuleb ka selleks selle kutiga magada!

4. Mu mehe armukadedus ületab juba igasugused piirid – kui ma valetan talle, et pean kauemaks tööle jääma, vaatab ta mind säärase pilguga, et kole kohe.

5. Kui mu vanemad maale sõidavad, mängime me sõpradega alati lahtiriietumise peale kaarte. Ehkki alati on teada, et Rein on esimesena paljas – ta ei suuda isegi potiknoid selgeks saada!

6. Meestega võib voodis ikka nalja saada, näiteks sel ajal kui ta magab ta riistale markeriga midagi kirjutada. Ajab ikka itsitama, kui mõelda, mida ta naine pärast mõelda võib!

7. Kuulsin, et kui on mitu last, siis sõjaväkke ei võeta. Viisin naise juba voodisse, kui äkki meenus, et sõjaväes käimine on ju auasi.

8. Ma tahaksin ka laulda nagu Ines, mul on isegi veidi sarnane nägu!

9. Kui ma Maitu esimest korda nägin, sai mulle selgeks, et meie suhtesse Toivoga on tekkinud mõrad.

10 Mees kinkis mulle sussid, mingid kobakad Hinnapommist, need on nii rasked, et mees käis nädal aega punetava põse ja kõrvaga ringi.

11. Huvitav, mida naised varem meestes leidsid, kui ei olnud ei autosid ega ka raha?

12. Pärast oma sõbranna mehega magamist hakkasin sõbrannat hoopis teise pilguga vaatama. Kuidas ta küll ometi suudab nii vinget meest petta!

13. Seksuoloog arvas, et järgmisele seansile peaksin koos oma kaaslasega tulema, aga ma pole veel otsustanud, kelle ma kaasa võtan.

14. Ehkki ma olen endiselt süütu, on mul pidudel käies alati kondoomid kaasas.

15. Seinad kostavad niimoodi läbi, et naabrite kesköine seks on alati kuulda, mis jubedalt meie und häirib. Aga hommikul vara maksame neile kätte - hüppame väikevennaga voodils ja häälitseme nagu nemad orgasmi ajal.

16. Lähenesin Maivele kindla veendumusega, et meie vahel on kõik lõppenud, aga siis tundsin, et mitte kogu keha ei mõtle nii.

17. Toomasele andun ma alati pikema jututa – nii vaikset meest pole ma veel kohanud.

18. Ühel peol kustutasime tuled ära ja mängisime äratundmismängu. Raivot oli lihtne ära tunda, ta oli seal ainus meesterahvas.

Allikas: naisteka foorum