Astroloogide sõnul saab numbrite põhjal nii mõndagi öelda – prognoosida inimese isikuomadusi, võimeid ja eeldusi ning näidata ka eluteed. Heidame pilgu peale, mis numbrites peidus on!

Vaata ka tabelit: Kas sinu sünnikuupäev on pigem haruldane või üldlevinud?

pilt
pilt

See on eredalt väljendunud isiksuse number. Sel kuupäeval sündinud inimene on loodud liidriks. Talle on omased tegutsemine, ambitsioonid, originaalsus ja sõltumatus. Selline inimene saavutab kõik tänu oma võimetele.
See inimene on professionaal, mõttetark. Nad on head vestluskaaslased ja hea huumorisoonega. Need inimesed viibivad pidevalt sündmuste keskpunktis. Negatiivseks joonteks võib kujuneda egoism, kangekaelsus ja auahnus.

pilt

Need on rahuotsija ja sobitaja numbrid. Nad tegutsevad alati koos teistega ning pole kunagi üksinda. Nad on pehmed, soojad ja leplikud inimesed. Neile on omane innukas tegevus ning nende hobid toovad tihti neile ka leiva lauale.
Sellel kuupäeval sündinud inimestele on suure tähtsusega kodu ja perekond. Nad on väga emotsionaalsed ja vaimsed. Nad võivad olla liigselt häbelikud ning nende enesekindlust on teinekord kerge kõigutada.
Head suhted kujunevad samal kuupäeval sündinud inimestega, aga ka nendega kelle sünnikuupäevad on 7,16,25 ja 9, 18,27.

pilt

Need on eneseväljenduse numbrid. Tugeva kujutlusvõime ja inspiratsiooniga inimesed. Sel kuupäeval sündinud inimesed on optimistlikud, täis entusiasmi, tundlikud, sõbralikud ja mõnikord lausa priiskavad.

Nad õnnestuvad tihti kõiges, mis ette võtavad. Nad on segu number ühest ja kahest, seega armastavad häid suhteid, sõprust, perekonda ja peavad piisavalt tähtsaks raha ja karjääri.
Õnnelikud suhted võivad kujuneda kõigi numbritega, välja arvatud 4, 13, 22 ja 31. kuupäeval sündinud inimestega.

pilt

Nad on praktilised, lojaalsed, kannatlikud ja säästlikud. Nemad õpivad ennekõike kogemustest ja vigadest. Nad on julged ja ausad, omavad kõrgeid standardeid. Nad peavad olema pidevalt millegagi tegevuses. Nad ei armasta kiirustamist ega käsutamist.
Neil on vaja, et ümberringi oleks väga aktiivseid inimesi, kes haaravad kõike otse lennult. Nad on usaldusväärsed, vajavad armastust ja kodu. Oma perekonnas võivad nad teisi teinekord alla suruda.
Harmoonilised suhted kujunevad samal kuupäeval sündinud inimestega, aga ka nendega kelle sünnikuupäevad on 31,8, 17, 26, 1, 10, 19 ja 28 seast.

pilt

Need inimesed sümboliseerivad ennekõike mitmekesisust ja muutusi. Nende deviisiks on: “Seisva kivi alla vesi ei voola”. Väga aktiivsed inimesed, kes püüavad alati teha midagi uut ning on alati liikumises.
Nad on püsimatud, kergesti ärrituvad ning neile on omased tõusud ja mõõnad. Nad on väga impulsiivsed. Armastavad seiklusi ja reisimist, neid huvitab maailmas toimuv ja kõiksugused sündmused. Nad on had inimestetundjad ning ei talu rutiini ja armastavad vabadust. Seda numbri esindajat on võimatu muuta ning tema muutliku loomusega tuleb lihtsalt leppida.
Kõige õnnestumad partnerid on sündinud samal kuupäeval, aga head suhted kujunevad ka numbritega 3,12,21,30,9,18 ja 27.

pilt

Need inimesed on usaldusväärsed, pühendunud ning vastutustundlikud. Nad jumaldavad ilu ja korda, ei talu riide ega tülisi. Neid köidavad harmoonia, armastus ja muusika.
Nad on mõistlikud, kaastundlikud, usaldusväärsed ja kõigutamatud. Nad on küll omakasupüüdmatud ja rahuarmastajad, kuid vajadusel võivad astuda võitlusesse selle eest, mida usuvad. Nad orienteeruvad omaenda arusaamisele õigest ja valest ning tihti on nad üleliia armulikud ja helded.
Harmoonilised suhted kujunevad samal kuupäeval sündinud inimestega, aga ka nendega kelle sünnikuupäevad on 7,16 ja 25.

pilt

Need on inimesed, kes püüdlevad alati teadmiste poole. Nad on vaikivad mõttetargad, kes avastavad elu saladusi. Nad käituvad tihti mõistatuslikult.
Nad töötavad parema meelega üksi ja ei armasta teiste nõuandeid. Sellegipoolest on nad usaldusväärsed, head ja tasakaalukad partnerid ning sõbrad. Sel kuupäeval sündinud inimesi on mõttetu muuta, sest need katsed ajavad neid veelgi rohkem iseendasse. Kui nende suhted rajanevad mõistmisel, tarkusel ja vaimsetel huvidel, on nad õnnelikud ja elavad kaua.
Kõige õnnestumad partnerid on sündinud samal kuupäeval, kuid sobivad ka 2,11,20 ja 29.

pilt

Need inimesed on tõelised saavutajad, neile on omased väga tugevad liidrijooned. Nende jaoks on tähtsal kohal raha, varandus ja jõud ning nad peavad õppima balansseerima vaimsust ja materiaalsust.
Nad avaldavad julgelt oma arvamusi, annavad hinnanguid ja on tugevate ambitsioonide ning kindlate põhimõtetega. Nad peavad olema aga ettevaatlikud, kui jätavad asjad kellegi teise hoolde. Oskavad hästi raha teenida, kuid ka hästi kulutada.
Õnnelikud suhted kujunevad samal kuupäeval sündinud inimestega.

pilt

Need inimesed on intellektuaalsed, heatahlikud, emotsionaalsed ja sümpaatsed. Nad vajavad armastust nagu õhku. Nad on idealistid, romantikud ja kergesti armuvad.
Kui nad kukuvad on nad valmis tõusma ja jätkama oma teed. Samas ülemäärane võimu ja rahahimu võivad mõjuda hukutavalt. Nende numbrite seas kohtab tihti ustavaid sõpru ning kirglikke partnereid.
Harmoonilised suhted kujunevad samal kuupäeval sündinud inimestega, aga ka nendega kelle sünnikuupäevad on 2,11,29,3,12,21,30,6,15 ja 24.