Samuti sõltub sellest meie subjektiivne rahulolu eluga ehk õnn!

Pidev stress võib väljenduda erinevates haigustes ning mõnikord isegi füüsiliselt tuntavas valus. Peavalu, kõhukrambid, kaela kangus, seljavalud- ükski neist pole intensiivse vaimse pinge korral välistatud.

Sandomirsky meetod, mis seisneb stressi vabastamises läbi akupunktuuri, on teaduslikul teel tõestatud tõhus viis kehaliste vaevuste leevendamiseks. Nimelt avastas mees, et kõrvas on üks teatud akupunktuuri punkt, mis aitab pingetel kehast vabaneda tõhusamalt kui ükski teine punkt kehas. Hiinlased nimetavad seda punkti „Shen Meheks“ või „Taeva väravaks“ ning nende uskumuste kohaselt aitab antud punkti masseerimine taevalikku energiat tervesse kehasse luua.

Järgnevalt on allpool ära toodud lühike video, kus on näidatud täpne punkt, kuhu tuleks stressi leevendamiseks kõrvas survet avaldada.

Vaata videot siit:

Niiviisi toimides muutub sinu üleüldine tervis paremaks, energiatase suureneb ning nii vaimsed kui ka füüsilised stressi ilmingud vähenevad lausa märkimisväärselt! Mõned isegi usuvad, et selle erilise punkti masseerimine võib kaasa aidata põletiku vaigistamisele ja sõltuvushäirete ravimisele.

Sandomirsky soovituste kohaselt peaks antud punkti masseerides samal ajal sügavalt ja rahulikult hingama ning südamega enda keha kuulama. Sisse hingates tuleks sul vasakule ja välja hingates paremale vaadata ning üsna peagi koged rahustavat tunnet terves enda kehas. Kui tunned, et sulle kulub üks pingeid maandav lõõgastus ära, siis proovi see kindlasti järele!