Hiljem tuli ta kooli rõngastega, mis olid oma vahel ühendatud. Natuke kolistamist ja meie silme all ühendas ta lahti rõngad, mis hetk tagasi oli täiesti oma vahel kinni. Mäletan, et ka seda trikki paluti, et meile õpetataks, kuid ka siin jäi ta endale kindlaks ning nautis seda positsiooni, kus ta oli tähelepanu keskpunktis. Kõik tüdrukud ahhetasid ja poisid unistasid tema mustkunsti oskustest.

Midagi selles on, et mehed tahavad teada, kuidas asjad käivad. Lapsest saadik võtame lahti mootoreid, et teada, mis selle tiksuma paneb, avame mänguasju, et näha, mis nende sees on. Mida vanemaks me saame, seda keerukamaid ülesandeid me avame, kuid uudishimu ei kao kusagile.

Nii nagu pea kõik mehed, kes vaatavad mustkunstnikku trikke sooritamas, mõtlen ka mina iga triki puhul, et huvitav, kuidas ta seda tegi. Ma ei usu enam maagiasse, kuid paljudel juhtudel on maagia ainus, mis seletaks seda, mida mu silmad just nägid. Üheks selleks on mustkunstitrikk, mida kingitus.ee mind õppima saatis. Selle nimeks oli Breakthrough.

Kui ma seda trikki eelnevalt ise youtube videost vaatasin, siis see seisnes selles, et mustkunstnik sisestas mündi plekkpurki. Kuid seda mitte traditsioonilisel viisil, vaid läbi purgi põhja. Mida rohkem ma seda vaatasin, seda enam ma olin veendunud, et tegemist erilise purgiga, kus on mingi mikropilu või on äkki mingi muu saladus.

Kui ma siis sain õppevideo kätte, olin ma täiesti pahviks löödud – kuidas ma ise selle peale ei tulnud? See ei olnudki eriline purk, ega eriline münt, vaid kõik oli palju loogilisem. See trikk on täiesti geniaalne. See vajab küll harjutamist, et see täiuslikult ka teiste silme ees välja tuua, kuid see on õpitav ja kui järgida lihtsaid juhiseid, võid sa ka ise näha, kuidas inimestel suu lahti vajub ja nad ei mõista, kuidas see võimalik on.

Saades triki põhitõed selgeks, oli aeg ka trikimeistritega endiga kokku saada. Vennad Johannes ja Joonas Mengelid ei ole tavalised mustkunstnikud, vaid nemad teevad loovat tööd ja nende peamine tegevus pole rahva ees trikkidega esinemine, vaid hoopis trikkide ja illusioonide välja mõtlemine. Nende vaba ja sõbralik olek, mis kiirelt pinged alla viis, oli väga meeldiv ja selle kahetunnise kokkusaamise jooksul harjutasime me seda, kuidas seda trikki perfektselt esitada. Kuidas panna ümbritsev rahvas imestusest ahhetama, kui sa nende silme all mündi läbi tavalise Coca purgi põhja surud. Kuidas teha seda nende silme ees ja nad võivad suisa igat sammu lähedalt takseerida ja ta küll tahaks uskuda enda aju, et see pole võimalik, kuid tal tuleb uskuda enda silmi, sest ometi see ju on.

Kes soovib samuti olla peo nael ja õppida ära see efekt, mis inimesed imestunult järgi vaatama paneb, see saab selle endale soetada kingitus.ee lehel ja nii saab endale õpetusvideo, mis õpetab samm-sammult, kuidas seda teha ja et see kõik ka ideaalselt välja kukuks, saab seda trikki õppida Johannes Mengeli vahetute näpunäidete põhjal. Toimuda saab see kas kokku saades, või läbi Skype suheldes.

Mina olen igal juhul enda lähedased imedesse uskuma pannud. Kui mitte imedesse, siis vähemasti on see viinud neilt une, sest nad kõik tahavad teada, kuidas see võimalik on. Kui soovid isegi kursusest osa saada või kellelegi seda mingiks tähtpäevaks kinkida, siis kindlasti pettuma ei pea. Kursuse võib leida SIIT